Şimdi Ara

Biber Gazı bekledikce Özelliğini yitirir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
7.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biber Gazı bekledikce Özelliğini yitirir mi ? Yani kendi sprey kutusunun içerisindeyken öyle diyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ac Schnitzer. -- 1 Temmuz 2009; 21:54:22 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tarihi Geçmiş Biber Gazı: Riskler ve Son Kullanma Tarihleri

Anahtar Kelimelerin Kullanımı:

• Biber gazının tarihi geçerse
    • Biber gazının son kullanma tarihi geçerse
    • Tarihi geçmiş biber gazı
    • Biber gazı son kullanma tarihi
    • Son kullanma tarihi geçmiş biber gazı zararları
    • Tarihi geçmiş biber gazı kullanılır mı

Bilgilendirme Metni:

Biber gazı, kendini korumak için kullanılan yaygın bir savunma aracıdır. Bununla birlikte, tüm savunma spreyleri gibi biber gazının da son kullanma tarihi vardır.

Son Kullanma Tarihi Geçen Biber Gazının Riskleri

• Azaltılmış Etkinlik: Tarihi geçmiş biber gazı, zamanla etken maddesi olan kapsaisinini kaybeder. Bu, spreyin caydırıcı etkisini önemli ölçüde azaltabilir.
    • Yanıcı Madde Sızıntısı: Son kullanma tarihi geçmiş biber gazı kapsülleri paslanabilir veya bozulabilir, bu da yanıcı propelant sızıntısına yol açabilir.
    • Kimyasal Bozulma: Zaman içinde, biber gazındaki kimyasal bileşenler bozulabilir ve potansiyel olarak zararlı yan etkilere neden olan toksik maddeler açığa çıkarabilir.

Tarihi Geçmiş Biber Gazı Kullanılır mı?

Hayır, tarihi geçmiş biber gazı kullanılmamalıdır. Etkisizleşmenin yanı sıra, sağlığın ve güvenliğin için risk oluşturur. Tarihi geçmiş biber gazı kapsülleri, sızıntı veya kimyasal bozulma riski taşır.

Biber Gazının Son Kullanma Tarihi

Biber gazı üreticileri genellikle ürünlerinin son kullanma tarihlerini ürün etiketlerine yazarlar. Bu tarih genellikle üretim tarihinden itibaren 2-4 yıldır.

Öneriler:

• Her zaman son kullanma tarihini geçmiş biber gazı kapsüllerini at.
    • Biber gazını serin ve kuru bir yerde sakla.
    • Biber gazının son kullanma tarihini düzenli olarak kontrol et ve tarihi geçmiş kapsülleri hemen at.

Biber gazının güvenli ve etkili bir şekilde kullanımı için bu önerilere uymak çok önemlidir. Tarihi geçmiş biber gazı kullanmaktan kaçınarak kendini gereksiz risklerden koruyabilir ve savunma spreyinin tam potansiyelinden yararlanabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sonuçta bir kimyasal , ilaçların nasıl bozulma zamanı varsa belki onunda vardır .
    NOT : SALLAMADIR . böyle düşünüyorum ben
  • yitirmez diye biliyorum
  • İş yerinde 2 yıldır falan bekleyen bir biber gazımız vardı geçen bir abimizin çok ufak bir "fıst" yapmasından sonra öksürük ve göz yaşarması sonucuyla karşı karşıya kalmıştık
  • Hmm teşekkürler almayı düşünüyorumda güvenlik açısından bulunsun yanımda hukuken hiçbir sakıncası yokmuş. Tabiki Çevik Kuvvet, Polis değilim bekleye bekleye etkısını kaybeder mi diye sormak ıstedım evet başka yorumu olan ?
  • "Biber Gazı bekledikçe etkisini yitirir mi "

Etkisi değil Özelliğini yitirir mi diye değiştirsen daha dopru olur dostum.

Etki sıkıldıktan sonra devreye girer.
  • son kullanma tarihi vardır. ama 4-5yıl dayanır heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ac Schnitzer.

Hmm teşekkürler almayı düşünüyorumda güvenlik açısından bulunsun yanımda hukuken hiçbir sakıncası yokmuş. Tabiki Çevik Kuvvet, Polis değilim bekleye bekleye etkısını kaybeder mi diye sormak ıstedım evet başka yorumu olan ?

Nerelerde bulunur ?
  • Biber gazı nerelerde bulunur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shisha

quote:

Orjinalden alıntı: Ac Schnitzer.

Hmm teşekkürler almayı düşünüyorumda güvenlik açısından bulunsun yanımda hukuken hiçbir sakıncası yokmuş. Tabiki Çevik Kuvvet, Polis değilim bekleye bekleye etkısını kaybeder mi diye sormak ıstedım evet başka yorumu olan ?

Nerelerde bulunur ?

Silahçılardan rahatlıkla temin edebilirsiniz

• kola mı læn bu gazı kaçsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: KöfteSuyu

kola mı læn bu gazı kaçsın
  • ben biber gazı satıcısıyım , hiç bir şekilde özelliğini yitirmez...

tüp %100 hava kaçırmayan bir tüp olduğu için hava kaçırmadıkça sorun yok.
  • uretim ve son kullanma tarihi altindadir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: KöfteSuyu

kola mı læn bu gazı kaçsın

Görkem allah cezanı cıkartsın

@ogameci

Düzelttim hocam bu arada kibar bi dille eleştirdiğiniz için teşekkürler

@Zaris
    Dikkatte alıp cevapladığınız için teşekkür ederim

• rica ederim biber gazı mucize bir alettir hem satışını yaparım hemde 1 adet yanımdan hiç ayırtmam.hayat kurtarıcı bir malzeme.
  • Yitirir biber gazınızın altında son kullanma tarihi olması lazım... EXP olarak geçer...
  • Nato marka biber gazı adet 10 tl kargo ıle heryere gonderilir, silah taşısanız bu kadar güvende hissettirmez kendinizi, aracımın kapı cebinde her daim hazırdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarfareOfTheSpirits

Biber gazı nerelerde bulunur?

Bu sitede var ama dikkat et

http://www.megametropol.com/product_info.php?products_id=460&osCsid=9rjcvtlcivv1jrkuemdtec2iu3

BENİ 445 TL dolandırdıwww.megametropol.com

http://sikayetvar.com/svf-sikayet-full--0-0-0--401490-.html

--------------------

http://www.megametropol.com/reviews.php?osCsid=4b7c8c32cf3f3d10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 2 Temmuz 2009; 8:42:32 >

• ben geçen gün tekfen'den almıştım sanırım. 9 liraya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.