Şimdi Ara

Klima Gazı Garantiye Girer mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2017 model reno Megan aracimin klimasi soğuk üflemiyor, acaba garantiye girer mi ?
    Bakimlari hep serviste yapildi

Girmez ise direk sanayiye giderim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Klima Gazı Garantiye Girer mi?

Klima gazı, klimaların soğutma ve ısıtma işlemlerinde kullanılan önemli bir bileşendir. Klima satın alırken garanti kapsamının neleri içerdiğini bilmek son derece önemlidir.

Ev Klimalarında Klima Gazı Garantisi

Birçok ev kliması üreticisi, belirli bir süre boyunca klima gazı için garanti sunmaktadır. Bu garanti süresi genellikle 5 ila 10 yıl arasında değişmektedir. Ancak, garanti kapsamı üreticiye ve modelin özelliklerine göre değişiklik gösterebilir.

Araç Klimalarında Klima Gazı Garantisi

Araç klimalarında klima gazı garantisi, üreticinin garanti politikasına bağlıdır. Bazı üreticiler, klima gazı için belirli bir süre garanti sunarken, diğerleri bu konuda bir garanti vermeyebilir. Klima gazı kaçakları gibi sorunlar, üretim hatasına bağlı olmadığı sürece genellikle garanti kapsamına girmez.

Klima Gazı Genel Olarak Garanti Kapsamına Girer mi?

Klima gazı, bazı durumlarda garanti kapsamına girebilir. Örneğin, üretim sırasında hatalı montaj veya kusurlu malzemeler nedeniyle kaçak meydana gelirse, klima gazı garanti kapsamına dahil olabilir.

Arçelik Klima Gazı Garantisi

Arçelik, klima gazı için belirli bir süre garanti sunmaktadır. Bu süre, klimanın modeline ve kullanım amacına göre değişmektedir. Arçelik'in garanti kapsamı hakkında daha fazla bilgi için yetkili servisiyle iletişime geçmelisin.

Klima Kompresörü Garantisi

Klima kompresörü, klimanın soğutma veya ısıtma işlemlerinde yer alan kritik bir bileşendir. Birçok klima üreticisi, klima kompresörü için ayrı bir garanti sunmaktadır. Bu garanti süresi, üreticiye ve modelin özelliklerine göre değişiklik göstermektedir.

Klima gazı ile ilgili garanti kapsamını öğrenmek için, klimanın kullanım kılavuzunu dikkatlice okumanı ve üreticinin web sitesini ziyaret etmeni öneririz. Garanti kapsamı, üretim kusurlarını kapsamayan, sadece işçilik ve malzeme kusurlarını kapsayabilir. Bu nedenle, klima gazı kaçaklarını önlemek için klimanı düzenli olarak bakımını yaptırman ve yetkili servisleri tercih etmen önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • gazda problem oldugunu nereden biliyorsunuz? belki kompresör belki elektriksel bir sorun var?Problemsiz bir klima sisteminde ömür boyu gaz değiştirmeye gerek kalmaz. tabi kaza vs yaşamadıysanız. Aracınız garantiliyse boşa sağa sola para harcamayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_aTRa_X -- 4 Haziran 2019; 17:2:11 >
  • Girmez de sanayiye gitmeden önce 2 yıllık araçta gazdan ziyade başka sıkıntı olabilir diye serviste arıza tespiti yaptırmak daha akılcı .Polen filtresi petek sıkıntısı veya kompresör çalışma problemi bunlar değerlendirilip en son gaz doldurmaya gidilmeli

• M_aTRa_X kullanıcısına yanıt
    Araçta kaza yok. Gaz olduğundan emin değilim, fakat eski araçlarımda böyle olunca gaz basılır ve sorun düzelir ve klima buz gibi üflerdi. Ondan ilk gaz aklıma geldi.

• defiant82 kullanıcısına yanıt
    Araç iyi üflüyor ama soğuk üflemiyor sadece, eski araçlarim buz gibi üflerdi

• quote:

Orijinalden alıntı: asbengu

Araçta kaza yok. Gaz olduğundan emin değilim, fakat eski araçlarımda böyle olunca gaz basılır ve sorun düzelir ve klima buz gibi üflerdi. Ondan ilk gaz aklıma geldi.
    Aracin klima sistemi kapali devredir herhangi bir kacak olmazsa omurluktur. Eger soguk ufleme yoksa kompresor devreye girmiyordur. sistemde gaz yoktur yada kompresor arizasi vardir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asbengu

Araç iyi üflüyor ama soğuk üflemiyor sadece, eski araçlarim buz gibi üflerdi
    servise götür bakarlar garantili arac. ben 6 yıllık garantisi bitmiş aracı götürüyorum sorgusuz sualsiz bakıyorlar. renault servisleri 15-20 yıllık araclara bile bakıyor. servisten korkmayın bir işlem yapılmadan önce sorarlar zaten ücreti bu yapalım mı diye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Servise gittim, gaz kalmamışti, gaz basıldı ve klima buz gibi oldu. Kaçak arandi bulunamadi. Garantiden yapıldı tüm işlem, reno servisi iyiymiş 👍

• Sizin adınıza sevindim. Genelde bu tür işlemlerde garanti de sorun çıkartıyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.