Şimdi Ara

Biber gazı köpeğe etki eder mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Demin sitede bi it bana havladı evden gittim sopa aldım korkutmaya çalıştım korkmadı. Yanında şişko menopozlu karı da napıyosun yaa sen diye çıkıştı. Eğer bunu buradan götürmezsen bi dahakine daha büyüğüyle gelicem diye bağırdım. Yine aynı şey olursa bu sefer biber gazı sopa ve bıçak ile girişirim. İnsanların yanında sokak köpeklerinin yeri yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• itim ben it diyordun kendine mi sıkacaksın 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 13 Aralık 2021; 20:51:35 >
  • “Bu ülke delilerle, gerizekalılarla, ruh hastalarıyla doludur.”

@hamza5806

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 13 Aralık 2021; 21:0:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oğlum sen çok mu akıllısın da millete gerizekalı diyorsun? Al eline köpeği korkutacak şemsiye gibi veya sırt çantası gibi bir şey, havlamaya hırlamaya kalkarsa da yüksek sesle bağır "defol geç yerine" diye. Hiç bir şey olmaz.

Her şeyi normal ülkenin de sahipsiz köpeğe mi takıldın? Olmasa keşke, ben de mutlu değilim ama bu işi vicdani şekilde çözecek biri gelene kadar idare edeceğiz. Mama verin bilmem ne muhabbeti yapmıyorum ama geçin hayvan sevmeyi de öğrenin, medeniyetle tanışın az. Şehirde doğup büyüdünüz diye medeni olmuyorsunuz. Sene 2021. Ondan sonra ağlıyorsunuz kimse bizi sevmiyor, dışlanıyoruz diye. Hak ettiğinizden olabilir mi acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir bira sarhoş eder mi ?
    12 yıl önce açıldı
    motora kedi girerse ne olur
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.