Şimdi Ara

3 dvd player arasında tercih yapmam lazım veya + sizin tercihiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle evimde 106 ekran full hd tv var.Ayrıca Microlab 2.1 A-6323 2+1 anfili ses sistemim mevcut; bunları düşünerek 3 tane dvd player:(LG DV392_PHILIPS DVP5990_ samsung dvd 1080 pk) veya + sizlerin tercihiniz bir dvd cihazı olabilir.Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler

• Bende bu 3 dvd player arasında kaldım ya Böyle bir konu açmayı düşünüyordum gerek kalmamış artık. Yardımlarınızı bekliyoruz
  • Bende bu 3 dvd playerdan birini düşünüyorum.Televizyonum samsung hd Ready LCD tv.Tavsiyelerinizi bekliyoruz :)
  • Benim şahsi seçimim LG yönünde olurdu. Optiği kaliteli, altyazı sorunu yok. 1080p upscale performansı da oldukça iyi. Disk seçme gibi bir durum da yok. İkinci seçeneğim de Samsung olurdu. USB bant genişliği en iyi olan model Samsung diyorlar. LG ile pek farkı yok ama disk seçebiliyormuş.

Bir de kullandığınız TV Samsung ise, tek kumandadan kontrol için Samsung DVD seçebilirsiniz. Aynı şey diğer markalar için de geçerlidir. LG'yi kullandım, kalitesinden eminim. Diğer markaları ise sadece duydum.
  • bilgilendirdiğin için sağol hocam
  • Yalnız 1080PK üretimi bitti. Sınırlı sayıda var hatta online satış mağazalarında yok. Bimeks te varmış fakat ordada tükenme aşamasındaymış. Samsung un yeni DVD player ı gelecek diyorlar. Fakat bu hem zaman alacak hemde bu fiyata olmayacak tahminimce.

Yazılımla falanda uğraşmak istemiyorum. LG alacağım sanırım... Her elektronik üründe sorun vardır illaki ama LG de yazılım yok hatta böyle bir istekte yok kullanıcılardan. Philips in orijinal firmware leri ise v34 ü bulmuş durumda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.