Şimdi Ara

3 G TURKCELL USB MODEMI EV ICINDE COGALTABILIRMIYIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR BEN EVDEKI TTNET ABONELIGIMI IPTAL ETTIRIP TUKCELLIN VEYA VODOFONE NUN 3G USB MODEMINI KULLANARAK EVDEKI 2 LAPTOP VE ETHERNETLE INTERNETE GIREBILEN 2 MAKINEYI NASIL BAGLAYABILIRIM..ACCES POİNT 4 PORTLU ISIMI GORURMU..AMA LAPTOPLAR WİFİ İLE DİGER MAKINELER ETHERNETLE BAGLANSIN ISTIYORUM... BAGLANTIYI NASIL YAPACAGIM..AYRINTILI CEVAP VERIRSENIZ COK SEWINIRIM.SAYGILAR

• bildigim kadarıyla us 3 g modem tek kullanıcı icindir dagıtamazsın diye biliyorum
  • http://www.aztech.com/sg/MobileBroadband_hw550-3g.html bu linki inceleyin USB 3G modemlerle uyumlu olduğu yazıyor. Router olarak kullanılabiliyor. Ama Türkiye'de yok bildiğim kadarı ile.

Resimleri
    Önden Görünüş için
    tıklayın.

Arkası
     3 G TURKCELL USB MODEMI EV ICINDE COGALTABILIRMIYIZ

• Merhaba,

Usb modemlerdeki mantık sanırsam bunun içinde geçerli olur.

Yapman gereken,
    İnternete bağlantı sağlandıktan sonra, Ağ bağlantılarım ,özellikler> ilgili bağlantıyı yaptığın adaptor (turkcell
    vodafone vs..) sağ tıkla özellikler. Ayarlar sekmesiydi sanırım. burda int. paylaştır seçeneklerini işaretle ok
    de kaydet. sonra local ethernet kartının ip sinin 192.168.0.1 olduğunu göreceksin. Artık diğer pc lerde
    bu bilgisayar üzerinden nete çıkar. Kolay gele.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekimmm

Merhaba,

Usb modemlerdeki mantık sanırsam bunun içinde geçerli olur.

Yapman gereken,
    İnternete bağlantı sağlandıktan sonra, Ağ bağlantılarım ,özellikler> ilgili bağlantıyı yaptığın adaptor (turkcell
    vodafone vs..) sağ tıkla özellikler. Ayarlar sekmesiydi sanırım. burda int. paylaştır seçeneklerini işaretle ok
    de kaydet. sonra local ethernet kartının ip sinin 192.168.0.1 olduğunu göreceksin. Artık diğer pc lerde
    bu bilgisayar üzerinden nete çıkar. Kolay gele.

aynı şeyi söyleyecektim arkadaş açıklamış sağolsun.eğer 3G denen olay ağ bağlantılarıma eklenmişse teorik olarak mümkün.
  • ilgilenen arkadaslara tesekkurler..ama yazılım uzerınden bunu yapmayı denemek lazım..usb girişli AP ler ıle 3g usb modemi AP ye baglayınca 3g yı wireless yapmıs olmazmıyız..ve ethernet portlarında da baglantı kurulamazmı..bır arkadasın bahsettıgıne gore turkcell bayılerınde buna benzer AP varmıs.sızce mantıklımı?
  • http://www.turkcell.com.tr/bireysel/cihazlar/3Ginternetcihazlari/vinn3Gmodemistasyonu
    arkadaslar buldum....ama bu aletler tek ethernet portlu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulas111

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/cihazlar/3Ginternetcihazlari/vinn3Gmodemistasyonu
    arkadaslar buldum....ama bu aletler tek ethernet portlu.

Tek portlu ise neden özelliklerinde

quote:

*Aynı anda Vınn 3G Modem İstasyonu’na aynı anda en fazla 32 kişi/cihaz kablosuz ağ üzerinden bağlanabilir.

yazıyor ??

• 3G hayatınızda normal telefon hattından internet kadar yer edinmesin. Uzun süreli kullanım zararlı. Kaldıki birde ortada kablosuz modem var.

Aciliyetin dışına çıkarmamak da fayda var
  • tek port ethernet ıcın...ben 2 adet wireless olamayan cıhazı ethernetten baglamak ıstıyorum da ondan tek portlu dıye yazdım...yoksa wifi olarak 32 kısı baglanabılıyor.....bılmemkı dogrumudur telefon adsl hatlarımızı ıptal edıp herseyı 3g li yapmak ...
  • dostum ben düşündüğünü yaptım. adsl kapatırdım vodafon 1000 lira hediye çekli 3g aldım. ayda 75 lira. tabi evde bir masaüstü ve bir de dizüstü oldu. biryerlerden LINKSYS WRT54GC KABLOSUZ ROUTER (http://www.hepsiburada.com/linksys-wrt54gc-kablosuz-router/productDetails.aspx?categoryid=410&productid=bd82039) ayarladım. bu 3g yi masa sütüne sabitlemek routerla wifi ile dizüstünü bağlamak istiyorum. ama beceremedim. bir yol gösterecek varsa mutlu olurum. masaüstünde XP dizüstünde vista home pro var. tokat merkezdeyim bağlantı hızı iyi.
  • 3G paylasilir mi ya? paylasim demek baglanti sayisi artacak demek bu da ayni anda cok paket gidecek. Herkesin baglantisi berbat olacak demek.
    Krm-iks nin dedigi gibi uzun sureli kullanim icin 3G zararli, hele adsl imkaniniz varsa cok zararli cunku gelen faturayi gorunce zarari gayet net bir sekilde anlasiliyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.