Bildirim
3 GB Ram ve çift kanal ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
engel olmaz 2GB dual 1GB single kanal çalışırlar -
Bende OCZ Reaper 2*1GB + olarak Veritech 2*512MB var. o/c lu 475mhz de günlük kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Tek olarak takarsan dual moddan çıkabilir. 2*512 almanda fayda var diye düşünüyorum. Zaten çok ucuzları ram fiyatları. -
hepsi birden tek kanal çalışır, çift kanal istiyosan bir tane daha 1gb alıp takman gerekir.
2 si çift diğeri tek diye bi çalışma mantığı yok. -
quote:
Orjinalden alıntı: trulli
hepsi birden tek kanal çalışır, çift kanal istiyosan bir tane daha 1gb alıp takman gerekir.
2 si çift diğeri tek diye bi çalışma mantığı yok.
"The system maps the total size of the lower-sized channel for the dual-channel configuration. Any excess memory from the higher-sized channel is then mapped for single-channel operation."
Türkçesi:
"Sistem düşük belleğe sahip kanaldaki kadar belleği dual kanal konfigürasyonunda haritalar. Ondan sonra yüksek bellekli kanaldaki fazla bellek single kanal operasyonu için haritalanır."
Kaynak:
Asus P5Q DELUXE kullanma kılavuzu Bölüm 2-12 sayfa 38. (V2) (Not: Değişik versiyonlarda sayfa numarası değişik olabilir.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslanserc -- 24 Eylül 2008; 23:39:37 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X