Şimdi Ara

3 GB Ram ve çift kanal ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende şu an 2 GB RAM var ve çift kanal olarak çalışıyorlar.
    1 GB Ram daha almayı planlıyorum, bu 2GB ram'in çift kanal çalışmasına bir engel olur mu?
    2 adet 1GB DDR2 800 ve yeni bir 1 GB daha ?
    Teşekkürler.

• engel olmaz 2GB dual 1GB single kanal çalışırlar
  • Bende OCZ Reaper 2*1GB + olarak Veritech 2*512MB var. o/c lu 475mhz de günlük kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Tek olarak takarsan dual moddan çıkabilir. 2*512 almanda fayda var diye düşünüyorum. Zaten çok ucuzları ram fiyatları.
  • hepsi birden tek kanal çalışır, çift kanal istiyosan bir tane daha 1gb alıp takman gerekir.

2 si çift diğeri tek diye bi çalışma mantığı yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: trulli

hepsi birden tek kanal çalışır, çift kanal istiyosan bir tane daha 1gb alıp takman gerekir.

2 si çift diğeri tek diye bi çalışma mantığı yok.

"The system maps the total size of the lower-sized channel for the dual-channel configuration. Any excess memory from the higher-sized channel is then mapped for single-channel operation."

Türkçesi:

"Sistem düşük belleğe sahip kanaldaki kadar belleği dual kanal konfigürasyonunda haritalar. Ondan sonra yüksek bellekli kanaldaki fazla bellek single kanal operasyonu için haritalanır."

Kaynak:

Asus P5Q DELUXE kullanma kılavuzu Bölüm 2-12 sayfa 38. (V2) (Not: Değişik versiyonlarda sayfa numarası değişik olabilir.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslanserc -- 24 Eylül 2008; 23:39:37 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.