Şimdi Ara

3 Günde Hayattan Soğutan Türknet (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Online İşlemler'de Fiziksel Durum VAE diyor ondan bahsediyorsanız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Numenorian Man

Burada o kadar anlatıyoruz. 10 kişi kullanıyorsa sadece 2si 3ü memnun şu forumda hala gidip alıyorsunuz şu rezil iss'yi. Türk telekom neyse türknet onun kırk kat kötüsüdür. Almayın aldırmayın. Faxla iptal etme meselesi yüzünden 1 ay kullandığım internete 3 ay fatura ödemiştim. Kepaze iss.

Yaptık işte bir hata. Belki o şanslı 2-3 kişiden olurum diye düşündüm. İptal ederken neden E-Devlet'ten yapmadınız? Daha hızlı halledilebilirdi ordan tahminimce.

• zerzefil kullanıcısına yanıt

Yok hocam Hız testinden bahsetmiyorum, Hat değerlerindeninden bahsediyorum.

Örnek:

3 Günde Hayattan Soğutan Türknet

Hattınızı kontrol ettiğimde modem şu anda 35 Mbps' de buluşuyor. Hız testi yaparak tekrar kontrol eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Hattınızı kontrol ettiğimde modem şu anda 35 Mbps' de buluşuyor. Hız testi yaparak tekrar kontrol eder misiniz?

Yahu beyefendi/hanımefendi, sorun zaten 19.00-24.00 arası yaşanıyor. Şu an test yaparsanız zaten 35Mbps çıkacak problem bu değil zaten.

• Hocam, Kablonet/Turksat var ise geçmenizi şiddetle tavsiye ederim. Kafanız ağrımaz.

3 Günde Hayattan Soğutan Türknet

O zaman yoktu o iptal şekli. Allah kurtarsın sizi de. Türknet=Ucuz etin yahnisi. Midenizi de bozar bir tat da almazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numenorian Man -- 6 Mart 2021; 16:6:7 >
    Sorun yaşadığınız saat aralığını teknik arkadaşım ile paylaştım. Siz de o saat aralığında güncel hız testi yaparak sonucunu destek kaydınıza ekler misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Sorun yaşadığınız saat aralığını teknik arkadaşım ile paylaştım. Siz de o saat aralığında güncel hız testi yaparak sonucunu destek kaydınıza ekler misiniz?

Ekleyeceğim.

Merhaba, arkadaşlarım ilettiğiniz test sonuçlarını kontrol ederek size bilgi verecektir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.