Şimdi Ara

3 gündür dağıtıma çıkan kargo gelmedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler son zamanlar yurtiçi kargo cıvıttı iyice. 3 gündür dağıtıma çıkıyor kargo, dağıtım yetişmedi diye geri dönüyor. Aynı şube daha ilk gün dağıtımdan kargo getiremedi. 2 gün 4 gün arası araçta gezdirip merkezi aramadan getirmiyo. Merkez şubeye ceza kesicez dedi bir fark yok. Hergün evde dağıtıma çıkan kargoyu bekliyorum. Sabah erken çıktıkları için şubeden de anlamıyorum. Evim merkezi yerde sayılır. Nasıl düzelir varmı bilen. 2 ayrı kargo ikisi de geziyo hergün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Banada yapmişlardi bir iki kez şubeyle aramda 300 metre olmasina rağmen. Şube teslim istiyorum ne oluyorsa ev adresi oluyor hep siparişler. Aradim genel mudurluklerini ağzima geleni söyledim yeter be şirketinizin allah belasini versin saydim 15 dakika sonra kargom geldi birdaha da hicbirisi gecikmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: sefaklc

Beyler son zamanlar yurtiçi kargo cıvıttı iyice. 3 gündür dağıtıma çıkıyor kargo, dağıtım yetişmedi diye geri dönüyor. Aynı şube daha ilk gün dağıtımdan kargo getiremedi. 2 gün 4 gün arası araçta gezdirip merkezi aramadan getirmiyo. Merkez şubeye ceza kesicez dedi bir fark yok. Hergün evde dağıtıma çıkan kargoyu bekliyorum. Sabah erken çıktıkları için şubeden de anlamıyorum. Evim merkezi yerde sayılır. Nasıl düzelir varmı bilen. 2 ayrı kargo ikisi de geziyo hergün.

Akşam 18.00'den sonra şubeye dönüyo olması lazım kargonun o saatte git elden al kargoları
  • quote:

Orijinalden alıntı: alisırakaya

quote:

Orijinalden alıntı: sefaklc

Beyler son zamanlar yurtiçi kargo cıvıttı iyice. 3 gündür dağıtıma çıkıyor kargo, dağıtım yetişmedi diye geri dönüyor. Aynı şube daha ilk gün dağıtımdan kargo getiremedi. 2 gün 4 gün arası araçta gezdirip merkezi aramadan getirmiyo. Merkez şubeye ceza kesicez dedi bir fark yok. Hergün evde dağıtıma çıkan kargoyu bekliyorum. Sabah erken çıktıkları için şubeden de anlamıyorum. Evim merkezi yerde sayılır. Nasıl düzelir varmı bilen. 2 ayrı kargo ikisi de geziyo hergün.

Akşam 18.00'den sonra şubeye dönüyo olması lazım kargonun o saatte git elden al kargoları

Cuma - cumartesi aradım hem gün içinde hem 18.20 civarı, şube cevap vermiyo yada tel açılıp kapanıyo. Bende gidip almadım, şube bana 6-7 km.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.