Arkadaşlar yeni bir bilgisayar topladım bilgisayarımın anakartıda asus maximus v gene. Bir türlü windowsu kuramadım bu bilgisayara. windowsu yüklerken dosyalar genişletiliyor kısmına geçince hata veriyor. tüm forumları dolaştım yazılanları uyguadım yinede çözemedim yardımınıza ihtiyacım var. ayrı ayrı dvdler ve flashdisklerle windows7 ve 8 kurmaya çalıştım hepsinde de "windows, gereken dosyaları yükleyemiyor" diy başlayan yazı çıkıyor. ramlerin yerlerini değiştirdim, sadece birisini taktım,ssdye kurmaya çalıştım , hddye kurmaya çalıştım yinede fayda etmedi lütfen yardım edin.
bu sana yardımcı olur sanırım, BIOS tan USB leri kapat ve RAM birden fazlaysa tek olarak dene
daha önce tek ramle denedim, olmadı ama usbleri devre dışını yapmadım ama bunu nasıl yapcam klavye ve mousumu usbden bağlıyorum diğer girişlilerden yok bende
önceden dosyalar genişletiliyor aşamasında %0da hemen hata kodu:0x80070570 hatası veriyodu. şimdi ramin tekini çıkardım hhdyi çıkardım sadece tek ram ve ssd kaldı. bu seferde %5e gelince aynı hatayı verdi.
arkadaşlar sorunu çözdüm sorun ramın birindeymiş. ben bu rami yazın amerikadayken neweggden almıştım markası corsair. ben bu rami nasıl garantiye verebilirim bu rami değiştirmemin bir yolu var mı
RAM dendir demiştim :)
geçmiş olsun rami garantiye verebilmen için faturası ve Türkiye deki satış yapan tedarikçisini bulman gerekiyor. Onlarda kabul eder mi bilinmez tabi