Şimdi Ara

3 gündür uyumuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • autocad ve 3ds max ile geçen koca 3 gün. son günlere bıraktım resmen projeyi. yattım uyudum 10 gün zamanım vardı hiç bişey yapmadım 7 gün içinde. şimdi eşşek gibi oturdum çiziyorum hiç durmadan. kafam öyle allak bullak ki. mutfağa gidiyorum su içmeye. başımı kaldırdığımda sağ üstte maxten kalan render butonları görüyorum. klavyeye öyle alıştı ki elim sanki yürürken elim klavye şekli alıyor gibi...masaüstünde her hangi bişey yapıcam. şarkı atmak gibi . autocad kısayolları kullanıyorum. co yazıp space e basıyorum. harbiden galiba insan 3 gün durmadan çalışabilir en fazla... s

siz siz olun zamanında yapmaya çok gayret edin. rahat rahat yapmak varken benim gibi beynini allak bulak edenler gibi olmayın.

soranlar olursa evet.. bugün de sabahlıcam

• Bizim arkadaşın abisi vardı inşaat mühendisliğinde , onlar 4 gün uyumamışlardı ödevi bitirmek için bende onların yanındaydım 2 gün gördüm onları öyle acıdım bir an

evde 4 pc 4 gün uykusuzluk , autocad zor ya..

Kolay gelsin
  • yazık edersin kendine. Bence yat şimdi, kalktığında yine abanırsın. 3 gün uyumamak ne demek.
  • Kolay Gelsin Hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meaning Of Life -- 27 Mayıs 2009; 1:51:12 >
  • Yorum yok.
    edit: Duramıcam birşeyler söylemezsem sana şimdi uyumalısın bence ne olursa olsun
    sağlıgından dahamı önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HellLord_gs -- 28 Mayıs 2009; 0:53:13 >
  • abi bende aynıyım ya proje yapıyorum, hesap,kitap çizim canım çıkıyo yanlış malzeme seçiyor gidiyo bütün hesaplar dön başa
  • quote:

Orjinalden alıntı: çakaLcık

abi bende aynıyım ya proje yapıyorum, hesap,kitap çizim canım çıkıyo yanlış malzeme seçiyor gidiyo bütün hesaplar dön başa

kader arkadaşıyız desene

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de mimarlık okuyorum. Gelin bir de bana sorun.
  • bende öss ye hazırlanıyorum lise sonum benide uyku tutmuyor ben napıyım sınava çalışmayıda bıraktım işi gücü bıraktım sadece onu düşünüyorum ben napıyım ya
  • bende finallerde öyleydim en fazla 3 saat uyuyabiliodum sonra eve geldim 21 saat uyudum aralıksız.
  • heyt be yardır:co wc
  • bizimde torna makinası var bitirme ödevinde. 1000e yakın parçası var hepsinin yapım resimleri montaj resimleri fln. haziranın 12'sine kadar zamanımız yarısı bitti gerçi ama daha yarısı var finallere çalışmaktan çizemiyoz heralde bizde senin gibi olucaz son günlere bırakıcaz
  • uykumu dediniz.. bu saatte..
  • suan aof sınavlarına calısıyorum bı yandan da kafamı dagıtmak ıcın sıtede dolasıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.