Merhabalar. Yaklaşık 10 sene önce Logitech F710 Gamepad almış ve sorunsuz kullanıyordum. MSI GE62 Apache bilgisayarıma geçenlerde kısmi olarak 2 kez format atmak zorunda kaldım. PCden çok anladığımı söyleyemem, kesinlikle bir şeyleri de unutmuş veya yanlış yapmışımdır. Sonuç olarak şu an FIFA17'i açtığım zaman kol gözükmüyor. Belki işe yarayabilecek birkaç bilgidir diye ekleyeyim, FIFA17 D üstünde olduğu için tekrar yüklemedim, sadece kısa bir süre Origin yüklenmesi ve bekleme süresi oldu, belki sorun bununla ilgilidir. Tüm driverları kendi yükler diye hiçbirini yüklemedim, ki çoğunu yüklemiş sanırım, emin değilim, nereden kontrol edilir ve tam olarak hangi siteden bulunup yüklenir ona da emin değilim. Cihazın pilinde bir sorun mu var diye düşünüp yeni pil de aldım. Başka ihtimaller gelmiyor, Logitech cihaz uygulamalarını da indirdim, birisi Logitech Profiller, cihazı görmüyor, diğeri de F710 Connect Utility, onda cihaz connected diyor ama olmuyor... Ayrıca mouse taktım USBlere, Harddisk taktım, sorun yaşamadım. İşe yarayabileceğini düşündüğüm birkaç ekran görüntüsünü de şuraya atayım, şimdiden de teşekkürlerimi sunayım...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme