Şimdi Ara

Logitech Wireless gamepad f710 Mac os işletim sisteminde nasıl çalıştırcam?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar logitech wirelles gamepad F710 aldım mac os işletim sistemim var nasıl çalıştıracam yardımcı olur musunuz?

• Dostum aynı dertten bende muzdariptim. Şöyle bir kaç adım ile çözdüm. Öncelikle belirteyim. Bende OSX 10.10.1 yüklü bir mid 2014 MBA var.

1-) USB alıcısını bilgisayara takmadan önce, gamepad'i "D" moduna getir. "X input" modu macler ile çalışmıyor. (arka taraftadaki manuel switch ile yapabilirsin bunu)
    2-) Gene USB alıcısı hala takılı değilken ve cihaz "D" modunda iken ortadaki Logitech düğmesine "Mode" düğmesinin yanındaki yeşil ışık yanıp sönene kadar basılı tut.
    3-) Yeşil ışık yanıp sönerken, USB alıcısını bilgisayara tak.

Şu anda bilgisayarın gamepadi tanıyor olmalı. Eğer hala sıkıntı çekiyorsan, USB Overdrive adlı uygulamayı googledan arattırıp bul ve yükle. Program shareware, yani ücretsiz yükleyip kullanabilirsin. Yanlızca her seferinde senden kayıt olmanı ister, 10 saniye bekletir ve devam eder. Winrar gibi... USB Overdrive'da "Status" kısmında gamepad RumblePad2 adıyla görünüyordur. Benden tavsiye, görünür olduğunda configuration kısmındaki 4 hazır seçeneğide disable etmendir. Lag yaratıyor.

• D mode kurulumu yukarda anlatıldığı gibi yalnız şöyle bir problem var!

Bazı oyunlar D modunda çalışmıyor. Örneğin Rocket League. Gamepad X moduna almamız gerekiyo. Gamepad in özelliği 2 farklı modu olması D modunda sıradan bir gamepad olarak çalışıyo X modunda ise xBox 360 controller gibi çalışıyor bir nevi xBox 360 contoller'in klonu gibi. Gamepad inizi X mode alın internetten xBox 360 controller mac driver indirip kurun artık gamepad iniz X modta çalışacaktır.

Kolay gelsin iyi forumlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.