Şimdi Ara

3 Hafta ondan uzakta olmak ne demek ahh ahh ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar gece gece kederlendim dün sevgılım Türkiye nın bi ucuna gitti ben izmirdeyım su anda 3 hafta olmck yanımda smdiden özledm,2. gecem bu 2 gecedir içip hüzünlenıom nolcak halim...

• quote:

Orjinalden alıntı: Hasnicktir#

Evet arkadaslar gece gece kederlendim dün sevgılım Türkiye nın bi ucuna gitti ben izmirdeyım su anda 3 hafta olmck yanımda smdiden özledm,2. gecem bu 2 gecedir içip hüzünlenıom nolcak halim...

Ben de az önce 4 tek attım kafam yerine geldi.. Olur kardeşim gerçekten seven adamın hayatında bunlar elbet olur.. Ama döndüğünde o zaman da sen bahtiyarı olmaz.. Gittiğini düşünüp hüzünlenmek yerine döneceği günü hasretle bekle..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

quote:

Evet arkadaslar gece gece kederlendim dün sevgılım Türkiye nın bi ucuna gitti ben izmirdeyım su anda 3 hafta olmck yanımda smdiden özledm,2. gecem bu 2 gecedir içip hüzünlenıom nolcak halim...

Ben de az önce 4 tek attım kafam yerine geldi.. Olur kardeşim gerçekten seven adamın hayatında bunlar elbet olur.. Ama döndüğünde o zaman da sen bahtiyarı olmaz.. Gittiğini düşünüp hüzünlenmek yerine döneceği günü hasretle bekle..

kafa gerçekten iyi olmuş

hastretle bekle filan

• quote:

Orjinalden alıntı: Business

quote:

quote:

kafa gerçekten iyi olmuş

hastretle bekle filan

Görürüz seni de.. Aşk acısı hiçbir şeye benzemez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 21 Haziran 2007; 2:02:08 >

• içelim anammm
  • quote:

Orjinalden alıntı: batuhan15

içelim anammm

Batuhan o elindeki bira şişesi mi??!! Daha erken sana efkar yapmak için.. Doğru yatağa bakim..
  • quote:

quote:

içelim anammm

Batuhan o elindeki bira şişesi mi??!! Daha erken sana efkar yapmak için.. Doğru yatağa bakim..

hyr cin

yok abi uyku düzenimin içine ettim neyseki yeni etmeye başladım.uykum yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhan15 -- 21 Haziran 2007; 2:33:11 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ee şimdi ne olacak?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

içelim anammm

hyr cin

Daha dur ilerde beraber efkar dağıtırız.. Ama bu kadar erken başlarsan o zamana kadar sıkılır, alışırsın..

• içmeden de efkarlanılır içkiye hayır
  • quote:

Orjinalden alıntı: delikatil

içmeden de efkarlanılır içkiye hayır

İçmeden efkara hayır..!!!

Onun tadı içkiyle çıkar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

içelim anammm

hyr cin

Daha dur ilerde beraber efkar dağıtırız.. Ama bu kadar erken başlarsan o zamana kadar sıkılır, alışırsın..

yok abicim şaka yaptım.
    ben daha asitli içecek içemiyorum.
    ben kim içki kim

özel günlerde içerim zorlana zorlana.oda uyumu bozmayalım diye.

• yas 17 2 gündür hiç içmediğim kadar içtim.. Olmuo baska türlü unutamıom üzüntümü ..
  • Biri buraya bira yolayabilrmi
  • izmir içiysen her türlü
  • İçki içmeyle düzeliyor mu herşey? Hemen anında geliyor mu yanına?

Gereksiz bir içecek boşverin gitsin.

Gittiği için üzülme, döneceği için sevin.

O döndüğünde senden bahtiyarı olmayacak

İnşallah en kısa zamanda kavuşursunuz...
  • Saol chyrin de içmeden de unutamıom işte özlemımı,tek çözümü o. Alısçam artık napalım okulda yok zaten rahatım ondan peder bişe demıo
  • quote:

Saol chyrin de içmeden de unutamıom işte özlemımı,tek çözümü o. Alısçam artık napalım okulda yok zaten rahatım ondan peder bişe demıo

İçersin tamam da o dönene kadar içmiyeceksin heralde? Bünyene zarar. Allah göstermesin o gelene kadar içiceksin, geleceğine 3 gün kala birgün içiyorsun meyhanede çıkıyorsun birisi arkadan ittiriyor ve beyin kanamasından ölüyorsun.. Güzel olur mu? Sevdiklerin arkadandan ne düşünür?

Aynı olay amcamın başına geldi. 1 ay yas tuttum, çünkü onu çok seviyordum. Daha 32 yaşındaydı! Sevdiklerini arkasında bıraktı.

O yüzden içme! Geleceği günü düşün her gün. Geldiğinde ona güzel bi sürpriz hazırla

• Doğru sööliosun dikkate alıcam sürpriz güzel fikir saol
  • Amcan için de basın saolsun,üzüldüm ..
  • quote:

Amcan için de basın saolsun,üzüldüm ..

Dostlar sağolsun, eyvallah.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.