by8.org Satılıktır. Son zamanlarda değeri iyice artan 3 karakterli domainlerden birini satıyorum. Sitenin daha 360 günlük süresi var, whois kontrolü yapılabilir. Sedo'ya komisyon vermek istemediğim ve acil ihtiyacım olduğu için satıyorum, yoksa 1 yıl sonra daha değerli olacak biliyorum. Fiyatı 249 YTL'dir. İlgilenenler özel mesaj gönderebilirler.
3 karakterli domain almak zor birşey değil ki... Ayrıca by8'in ne özelliği var... cnn.com desen anlarım da...
quote:
Orjinalden alıntı: Kemall
3 karakterli domain almak zor birşey değil ki... Ayrıca by8'in ne özelliği var... cnn.com desen anlarım da...
üstadım 3 harfli domain bulmak cok zordur... satılanlarda ancak anlamsız seylerdi anlamlı seylere adamlar site acar reklamlardan para kırarlar
[Deleted by Admins]
quote:
Orjinalden alıntı: MakroTürk
alan olursa elimde 10 tane ye yakın 3 karakterli .net uzantılı domainler var
buraya yazarsan ilgilenirim
Evet söylendiği gibi üç karakterli domain bulmak gayet zordur ve şu an kayıt edilmemiş bir tane bile com uzantılı üç ya da iki karakterli alan adı kalmamıştır. by8 anlamsız olarak düşünülse de üzerinde değişik projeler geliştirilebilir ve en önemlisi by8(by-eight) üzerinden subdomain oluşturulabilir.
Ve diğer sattığım 3 karakterli alan adım, N1Q.NET'tir. N1Q: "Number 1 Quality" ya da "Number 1 Quality Net" olarak düşünülerek bir proje gerçekleştirilebilir ya da yine üzerinde subdomain oluşturulabilir. Bunun da 360 gün süresi var, silinmişti, şimdi uzatıldı. Sedo'da 249 Dolara satıyorum, komisyonu düşersek burada fiyatı 279 YTL olarak belirledim. İlgilenen olursa özel mesajdan ulaşabilirsiniz.
[Deleted by Admins]
by8.ORG'u satmaktan vazgeçtim, zaten ilgilenen de var mıydı bilmiyorum. :) İki ya da üç ay içinde bu siteyi herhangi bir yerden duymanız için çalışacağım site üzerinde. Ama N1Q.NET hâla satılık, fiyat da 219 YTL olarak düzenlendi.
3 karakterli .org tescil etmek zor değil .org için deymez bu fiyat çünkü boşta baya var ama .net için 3 karakter güzeldir çünkü .com .net ler bitmiştir..
yakında orglar da bitcek şimdicen almak lazım dimi ama
katılıyorum..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme