30 TL ÜZERİ KARGO ÜCRETSİZ 9 TANE ALINCA 107,10 TL 100/25 tosla kampanyasını kullanınca 82,10 TL 50'Lİ ADET 8.12 TL 'ye DENK GELİYOR İNDİRİM KODU BULURSANIZ TADINDAN YENMEZ BULAN YAZSIN < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artvinmustafa -- 16 Ekim 2020; 3:0:33 > |
3 KATLI ULTRASONIC TELLİ LASTİKLİ CERRAHİ MASKE (50 Adet) 8.12 TL 'YE TOSLA SAYESİNDE ALMAK
-
-
Ürün nasıl acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
trendyol saolsun iade hakkımızı on numara koruyor
-
100/40 kuponu ile 6.7 ye trendyol sayesinde almak da seçenekler arasinda
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
kupon kodu paylaşırmısınız ?
-
Ultrasonik tel ne alıyor acaba arabalarda ki park sensörü gibi Corona olan biri yaklaşınca otuyormu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ne oldugu belli olmayan maske alacagım
hem de 450 tane
5 tane yorum var 2 si kötü
ve ben buna sıcak fırsat diyeceğim konu açacağım
-
quote:
Orijinalden alıntı: robot216ne oldugu belli olmayan maske alacagım
hem de 450 tane
5 tane yorum var 2 si kötü
ve ben buna sıcak fırsat diyeceğim konu açacağım
Çoğu dandik. Önerdiğiniz marka var mı ? Bir defa gratis 2 3 defa getir ultramask kullandım kalunlıkları iyiydi.
melantis hem ucuz hem de meltblown var. 75/25 ya da 100/40 kupon satın alıp çok ucuza getirebilirsiniz.
-
Evony ve medizer kullandığım en iyilerden. Kampanyalari takip edip çok ucuza alabilirsiniz. Evony 100lu paketi 29 TLye aldım 8 ekimde.
quote:
Orijinalden alıntı: iLsrt
Evony ve medizer kullandığım en iyilerden. Kampanyalari takip edip çok ucuza alabilirsiniz. Evony 100lu paketi 29 TLye aldım 8 ekimde.nerden ve nasıl o fiyata aldınız hocam
-
Evony 100'lüsü hayat kimya satıcılı trendyolda 74.50 ...
Evet hayat kimyadan aldım 29 TLye geldi.
8 ekimde trendyoldqn hayat kimya satıcısından aldım.69 tlydi. YAKALA30 kuponu ile 30 Tl indirim. 10 TL de yeni cüzdana indirim 29 a, geldi.
Bu maske sizi korumaz sadece maske cezası yemekten korur
40/100 kuponu olan, cüzdan ve tosla ekleyerek bedavaya yakın fiyata getirebilir.
10 lira cüzdan kayıt
10 lira ilk yüklemeye hediye
25/100 cüzdana yükleme yapınca Tosla'dan iade
40/100 kuponla
9 kutusu 22 liraya, kutusu 2,46 liraya, tanesi 5 kuruşa gelir. Peki bu kombo buna harcanır mı? Harcanmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 16 Ekim 2020; 11:32:50 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
ne oldugu belli olmayan maske alacagım hem de 450 tane 5 tane yorum var 2 si kötü ve ben buna sıcak fırsat diyeceğim konu açacağım |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X