Şimdi Ara

araç satışında alıcıyı dolandıran ahlaksız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Siz siz olun , arabanın kusurlarını gizleyerek satış yapmayın. 3 kuruş fazlaya satacağım deyip milletin helal parasını çalmayın. kimsenin yanına kar kalmıyor.

Sattığınız arabanın gizli kusurlarından veya aldatarak satış yapmanızdan dolayı 2 yıl boyunca sorumlusunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 27 Ekim 2024; 23:55:5 >

• Ekspertize sokmamak senin hatan. Bu devirde lafla sözle iş yapılır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senged kullanıcısına yanıt

Evet güvenmek benim hatam , hırsızın hiçmi suçu yok.

Motordaki yağ yakma sorunu zaten expertiz farkedemez , biraz km yapınca ortaya çıkıyor. Adam satış günü motora yağ eklemiş.

• beyler bu üye csb konularıyla ünlü bir üye. kaale alıp cevap yazmayın. konu hayal, üye fake.

• aynı durum bendede oldu mahkemeye verdim kazandım paramıda aldım

• biyofat kullanıcısına yanıt

Ne kadar sürdü mahkeme süreci

• mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

Duruyor hala kullanıyorum. Kaşıntı tuttu , Model yenileyelim dedik dolandırıldık.

Elimizdeki malın kıymetini bilemedik.

Şimdi bilirkisiyi bekliyorum , tespit yapılınca satacağım galeriye. Mahkeme süreci sonradan arka planda devam edecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 19 Eylül 2024; 19:37:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 8 ay sürdü benim dava bilir kişi gördükten sonra aracı sattım

• Geçmiş olsun, bu devirde aracı babandan dahi alsan expere baktırman gerek, kimsenin sözüne inanma,

• 3 kuruş için ekspere sokmayıp dolandırılmak da kendi çapında bir ahlaksızlık.

5000TL'den kaçarsan böyle 500.000TL'lik stres yaşarsın.

• golfün vardı senin,mekanikte bilgin vardı ahkam kesiyordun millete ne oldu gol oldu

• Mahkeme, bilirkişi filan uzun işler bunlar bro..Aynısı başıma geldi ayaklarına saydırdım lavuğun..zaten hemen evden araçla alıp, savcılık mahkeme filan ücretsiz araçla götürdü polis teşkilatı sağolsun ..Bu tavsiyemi cezaevinden yazıyorum..İki sene çabuk geçer dediler 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.