Şimdi Ara

3 laptop arasında kaldım fiyat 1500 Tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LENOVO ideaPad Z500 59 377485 Notebook , laptop , notebooklar , laptoplar , en ucuz laptop fiyatı

Samsung Ativ Book NP370R5E-S07TR Notebook , laptop , notebooklar , laptoplar , en ucuz laptop fiyatı

LENOVO ideapad Z580 59 369706 Notebook , laptop , notebooklar , laptoplar , en ucuz laptop fiyatı

şimdi lenova hiç kullanmadım 2 ekran kartı arasında kalma sebebim gt740 daha sonraki seri ve daha fazla driver desteği ve biraz daha hızlı olduğu yazılmış ama gt645 de 128 bit ve oyunlarda daha çok fps almış amacım oyunları daha iyi oynamak ikisi arasında kalmıştım biride samsunglara bak lenova ekranda bir süre sonra kararma pixel bozuklukları oluyor dedi tavsiyeniz nedir bütçe 1500tl özellikle bu serileri kullananlar yorum yaparsa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: lankers

LENOVO ideaPad Z500 59 377485 Notebook , laptop , notebooklar , laptoplar , en ucuz laptop fiyatı

Samsung Ativ Book NP370R5E-S07TR Notebook , laptop , notebooklar , laptoplar , en ucuz laptop fiyatı

LENOVO ideapad Z580 59 369706 Notebook , laptop , notebooklar , laptoplar , en ucuz laptop fiyatı

şimdi lenova hiç kullanmadım 2 ekran kartı arasında kalma sebebim gt740 daha sonraki seri ve daha fazla driver desteği ve biraz daha hızlı olduğu yazılmış ama gt645 de 128 bit ve oyunlarda daha çok fps almış amacım oyunları daha iyi oynamak ikisi arasında kalmıştım biride samsunglara bak lenova ekranda bir süre sonra kararma pixel bozuklukları oluyor dedi tavsiyeniz nedir bütçe 1500tl özellikle bu serileri kullananlar yorum yaparsa sevinirim.

http://www.sadecenotebook.com/lenovo-z500-59-377485-core-i5-3230m-260-ghz-8-gb-1-tb-8-gb-ssd-2-gb-vga-156-freedos-pmu302069

ssd li olması artı bi avantaj hız konusunda ben kullanmıyorum bu modeli fakat kullananlar gayet memnun :)) digerleri hakkında bi bilgim yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.