Şimdi Ara

3'lü traş bıçağı kaç gün gidiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizlerin kullandığı 3'lü traş bıçakları sizi ne kadar süre idare ediyor ve hangi marka traş bıçağı sizce daha iyidir?

• gillette 2li 1hafta gidiyor aşağı yukarı
    arko 3 lü de bayağı gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: NidderuN

gillette 2li 1hafta gidiyor aşağı yukarı
    arko 3 lü de bayağı gidiyor

arko çok kalitesiz 1 kere kullanmıştım paslandı gillette blue 3 en iyi kullan at bıçağı şuan.
  • Peki siz traş olurken tersten alıyor musunuz? Yani almazsam pek sinek kaydı olmuyor ama alırken de canım yanıyor biraz. Bu zaman kadar hep traş makinesi ile traş oldum, daha yeni yeni traş bıçağına geçiyorum o yüzden merak ettim.
  • tersten alma ben tersten alınca hem acıtuyor hemde sivilce çıkıyor
  • yüzünü düz al boynu ters al. ben birden fazla kullanmıyorum bıçakları ayrıca.
  • Bu bahsettiğiniz şey kullan at değil mi? Yani bir kere kullanıp atıcaksın O yüzden 1 gün gitmesi gerekiyor. Ama sanırım kimse tek kullanımda atmıyor bunları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ormandaki ağaç durumuna bağlı
  • adı kullan at ama 2 hafta fln gidiyor,hergün traş olmadığımdan. gillete blue3 kullanıyorum
  • Permasharp bıçağın iki yüzü var. Toplamda bir ay gidiyor. Kantarın topuzunu kaçırdığımda dokuz ay kullanabiliyorum.
  • Ben Gilette Blue 3 kullanıyordum baktım olcak gibi değil en sonunda Gilette Mac 3 Turbo mu ne bişiy ondan aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

adı kullan at ama 2 hafta fln gidiyor,hergün traş olmadığımdan. gillete blue3 kullanıyorum

2 Hafta sonra bozulan ne oluyor?
  • Gilette Mac III'ler 1 aya yakın gider. Fusion'lar da aşağı yukarı o kadar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.