Yıllardır evimizde kullandığımız Aura marka küçük cam gövdeli rondo çok zaman küçük geliyor diye eşim " Büyük rondo alalım " demeye başladı.... Bende "Durduk yere para harcayacak yer aramaaaa...Küçük büyük ne olacak ?? Kullan git işte hanııımmm..." DİYEMEDİM.....İç sesimi bastırarak...."Hıııııı peki alırız....". dedim.. İki ay salladım...Bir kaç hatırlatmayı unutmuş olduğumu söyleyip atlattıktan sonra iş ciddiye binince epeyce bir araştırdım...BÜYÜK DÖRT BIÇAKLI RONDO, doğrayıcı deyince en az 20 farklı marka model var... Koçtaş, Arçelik, Sıemens , Beko, Migros, Teknosa, Vatan epeyce gezdim... tek tek inceledim...Fiyatları akıllara zarar... Uçurmuşlar.. Bir çoğunun gövdesi şeffaf polikarbonat , abs, metal olanı aradım yok.... İçinde doğrama yapılan kabını diyorum...En son Akbatı Migrosa gittik.. Orada çok çeşit var.. tek tek inceledik.. Çıkıp gelirken önünde VESTEL satış mağazası var.. orada bir büyük rondo gördük..Kabı cam... Çok güzel...Fiyatı 130 Lira...bunu alıyoruz paketleyin dedik...kutuyu ve katalogu bulamadılar...Çıkıp eve geldik..Nete girip aradım..Vestel Com .tr den istedim geldi...Eşim çok beğendi.. EVİMİZE İLK KEZ VESTEL girdi...Tercih nedenim....Fiyatı uygun...Gövde kalın gerçek cam..Ve kocaman.. ve cl olarak seviye göstergesi ve kulpu var...servis , parça sorunu olmaz diye tercih ettim..On gündür mutfakta çok güzel çalışıyor...Hiç çekinmeden tavsiye ediebilirim...Adı neydi ?? Mutfağa bir bakayım......Vestel parilla Max yazıyor...Dört bıçaklı ve cam kulplu büyük gövdesi ile farklı...Diğer baktıklarım ince plastik kavanozlar var...işte onlar gibi ince şeffaf polikarbonattı...Bu gerçek cam....Şu an için eşim çok memnun....Saygılarımla ilanımdır....
Rondo araştırması içinde olan birisi olarak parametrelerin paralel olmasından mütevellit çok ikna edici bir yazı olmuş tebrik ederim :) Aynısından alıyoruz :) Teşekkürler.