Şimdi Ara

3 MAÇ İYİ PARA:)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İLK SEÇİMİM: RANGERS HANDİKAPLI ALIR.. GELİCEK Bİ GOL 50 BİN KİŞİNİN BASKISINI HİSSETMESİ DEMEKTİR BURSANIN.. BEN BURSANIN MALESEF ÇÖZÜLÜCEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM

İKİNCİ SEÇİMİM: BARSELONA NE YAPAR EDER ALIR MAÇI FAZLA SÖZE GEREK YOK.. YEDEK AS FARKETMİYOR..

ÜÇÜNCÜ SEÇİMİM: BEŞİKTAŞ BEN ÇİFTE ŞANS OYNUYCAM BEŞİKTAŞA RİSK ALANLAR DİREK 2 YAZABİLİR..

HERKESE BOL ŞANS...

• barselona puan kaybedecek 3 puan alamaz 1 puan ihtimal
  • messi maç kadrosunda, rubin geçen seneki rubin değil ve barselona bu maça gruptan çıkmayı garantilemiş gibi çıkmıyor. ve çok formda bence barcelona rahat alır.
  • barcelona kaybetsin ben forumu bırakıcam.
  • yok bırakma da:)) bencede kaybetmez arkadaşım..
  • rubin kazanı o kadar hafife almayın. barcelona da her takımı yenecek kapasitede değil. rubin deplasmanından hiç puanlar alamad barcelona.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 29 Eylül 2010; 17:45:54 >
  • 2 kez oynadılar 4 puan bıraktılar rubine geçen sene.

Biraz da geçen seneki maçların rövanşı olarak görüyorum bu akşamki maçı.

Barça farka koşmak isteyecektir, bu kez rakibini ciddiye alarak Villa'nın olası güzel performansıyla alacaktır diye tahmin ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: x264

barcelona kaybetsin ben forumu bırakıcam.

muhauhahu bence barca maçı çok sakat hocam o maç berabere bitmesin camdan aşşağı atlicam
  • Barcelona 3 puanı cebine koyar..İntikamını alır
  • Barça ne yapar eder alır bu maçı, birkaç maçı kötü gitti diye her maça olumsuz bakmayın.
  • quote:

son 35 dakikan forumda
    tam yazdım gol oldu beraberlikte geçerlimi teklifin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat_sönmez -- 29 Eylül 2010; 20:47:44 >
  • maçı izlediysen kaçanları görmüşsünüzdür fazla söze gerek yok sanırım...

rubin kara listeye eklenmiştir kendi adıma 90dakka 11 kişi kapanarak.
  • quote:

Forumu bırakma. Biz diğer arkadaşlar ile birlikte kendini 4 gün uzaklaştırmayı uygun bulduk.

Sağlık olsun x264 kardeş birileri kaybedecek birileri kazanacak umarım başka sefere olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyinn31 -- 29 Eylül 2010; 21:26:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsanks

quote:

muhauhahu bence barca maçı çok sakat hocam o maç berabere bitmesin camdan aşşağı atlicam

adam forumdan ayrılmaktan kurtardınız ben camdan aşşa atlamaktan kurtuldum keşke yazsaydım adım gibi emindim tüh
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

Barcelona 3 puanı cebine koyar..İntikamını alır

tebrikler Fraulein canın dan oluyordun az kala atlamana gerek kalmadı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahsuzmani -- 29 Eylül 2010; 22:09:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.