Şimdi Ara

3 mayıs direksiyon sınavı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün sınava girecek olan varmı?
    Ben saat 13.00 de gireceğim, herkese başarılar diliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de saat 15.30'da gireceğim, birkaç aydır trafikte araç sürüyorum, inşallah sınavda bir aksilik olmaz ve alırız ehliyeti.
  • ben de 16.00 da gireceğim. Ama bir sorunum var arkadaşlar hava yağmurlu ve sileceklerin nasıl çalışacağını bilmiyorum, arka silecekleri de soyleyin lütfen. öğretmen 1 kere gösterdi ama üstünde durmadı yardımcı olun , Araba dacia sandero
  • Beyler minimum hata ile parkuru tamamladım, dubalarda ve bitiş noktasında hatam yok, komisyon paso çok yavaşsın deyip durdu, yağmur baştan yağdı,,silecekleri otomatik yapıp devam ettim,
    Olumsuz bişey de demediler başka

• blackdiamond16 kullanıcısına yanıt
    Trafiğin normal seyrinde gittiğini düşünüyorsan ve rahatsız olduysan şikayet edebilirsin kurulu , dikkat dağıttılar vs diyerek olumsuz bir durumda

• Beyler çok iyiydi dubalara girdim istop ettirmedim herşey çok iyiydi ama en son bitme yerine gelmeden adadan dönerken sarıda geçtim sorun olur mu?
  • Hiç hata yapmadan parkuru tamamladım 20 dakikada, sonra zamanı doldurmak için birkaç soru sordular, kaputu nasıl açarsınız gösterin falan diye. Gösterdim hayırlı olsun dediler.

Bi park sırasında yağmurdan dolayı yerdekie çizgiyi göremedim aynadan, arabanın sağ arka tekerleğini kaldırıma değdirdim sonra sağ yapıp topladım. Kabul ettiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALEXİST -- 3 Mayıs 2015; 17:34:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizim sonuçları kursa teslim etmemişler daha, bişey de demediler, sap gibi kaldık yarını bekliyoruz yav

• Dün girdim 16.40 sularında. Ortalık sakindi bide otoban hali pek sıkıntı olmadı. Park sırasında da sağolsun komisyon yetkilileri gerekli hassasiyeti gösterdiler çıktıktan yarım saat sonra da geçtiğimi öğrendim kurstan 10 gün sonra dosyamı alıcam. İnşallah siz de geçersiniz
  • Çok şükür sınavı geçtim arkadaşlar, darısı diğer arkadaşların başına, inşallah herkes kazasız belasız hayırlısıyla alır ehliyetini

• Ben de geçmişim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.