Şimdi Ara

3. MEZUNDAN 4.MEZUNA KARAR - SONUÇ - (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
4
Favori
2.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok teşekkür ederim hikayeniz için sevindim sizin adınıza. Dediğiniz gibi bi yerden sonra lanet edip keşke yazsaydım dediğim çok an olmuştur ama önemli olan geleceğimiz için lanet etmemek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gitsen dert gitmesen dert eleyici seçiçi düzgün bi sınav olsa kalınır da şans işi artık 1 sene çalışırsın 2-3 dikkat hatası yaparsın yine gider
  • Laralala L kullanıcısına yanıt
    Bende aynı şeyi düşündüm Azerbaycan bile olsa yazacak durumdaydım ama sonuç beklediğim gibi olmadı

• Hocam daha fazla kalma 2 kez mezuna kaldim hala tip kazanamıyor um buyuk ihtimalle stresten. Uniye gidip en azından uni okuyorum mezuna kalmadim kafasiyla yks hazirlanicam tipcicin. Kirilirsa kirilsin zaten yigilma oluyor en azindan 57 den iyi yaparsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam daha kalma ayt netlerin aşırı iyi bu netlere 70k getiren sistemin aw 38 mat yapmışsın daha ne yapacaksın ki fenlerin de iyi seneye sınavda dikkat hatası yapmayacağının garantisi yok tytde de türkçe kötü gelmiş türkçe de sınav anına bağlı bence yaz git mühendislik istiyosan da kırıkla hazırlanma yatay geçiş falan denersin

• Hocam hangi mühendisliğin garantisi kaldı ki valla çok haklısın ama yapılacak mühendislik kalmadı paran ve torpilin yoksa bir hiçsin ne kadar kendini geliştirmiş olursan ol

• WishP W kullanıcısına yanıt
    Hocam dişin de garantisi kalmadı ki tıp da 6-7 sene sonra ne olacağının garantisi yok deli gibi arttırıyorlar kontenjanları

• Tıp 100 yıl geçse de devrilmez.
  • Dişin de devrileceği aklıma gelmezdi büyük konuşmamak lazım

• Devlette doktor açığı var, herkes özele geçmeye başladı yani demek istediğim çok zor.
  • Hocam tıp bi nebze garanti gibi ama başka meslek yok yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2CE6EA6FE

Hocam ben de 2017 mezunuyum. Bu sene gerçekten emeğimizin karşılığını alamadık. İnşallah bunun karşılığını yerleştirme sonuçlarında alırız.
    kardeşim seni görünce aklıma geldi bir konuda sen kötümser bir şey yazınca. Biraz ters bir şey söylemiştim galiba sana hakkını helal et. Senin kötümser halin bile aslında ne kadar iyimsermiş de fark edememişiz. 30k 59k olunca anladım :(
  • Hocam sakın yanlış anlama söyleyeceklerimi bu konudaki fikrimse bir düşün. 4 kez sınava girmişsin ve çektiğin yer belli. Geçen sene 50 bin yapmışsın bu sene75k bu büyük soru işareti.
    2- 75 000. olan kişi Ayt matematikten 38/40 yapmış. İşte sınavın sorgulanacağı yer tam olarak burası arkadaşlar. 75k yapan birisi matı böyle yaptıysa sınav zaten 40 soru üzerindenmiş ayt. 40 matematik hikayeden. Babam bile belki 35+ yapardı 50 yaşında.

• QualityDommage kullanıcısına yanıt
    Hocam sizn fikrinizdir saygı duyarım tabi ancak geçen seneki ayt mat netimde +35 net yani kolay olması arttırmadı netlerim hep bu civardaydı ama haklısınız bazı noktalarda

• MagnificoVettel kullanıcısına yanıt
    Ne hakkı hocam eğer varsa hakkımı helal ettim.

Bu kadar kötü gelmesi hepimiz için cidden çok büyük bir sürpriz oldu.
  • Sadist kedi S kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de eğer bu sene olmazsa 4’e kalıcağım . Özel durumlar vs. Bana DM’den yardımcı olur musunuz ? Şu an çok üzgünüm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer_Hukuk -- 27 Temmuz 2020; 14:35:20 >
  • WishP W kullanıcısına yanıt
    Tıptan başka bi şey istemeyince ve bu kadar sene bekleyince sahiden çok zor. Ben ağlayıp zırlıyorum sekizde öğrendim sonucumu hala toplaryamadım. Bi yanda bi sene daha mı kalsam düşüncesi sonra yine kazanacağımın garantisinin olmaması ve harcayıp bitrdiğim ömrüm. İnsanlar bu zamanlarında gezip tozuyor ben bi hiç uğruna bu yaşlarımı heba ettim. Kazansam gam yemezdim onu da yapamadım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam kırıkla 20k çok zor olur arkadaşım bu sene 11k yapmasına rağmen 29k ya attı tamam bu sene yığılma vardı ama kırıkla zor.
    Ben de 2017 mezunuyum geçen sene yerleştim yaşın sorun olmadığını söyleyebilirim ama psikolojinizin uygun olacağını sanmıyorum çünkü 50 den 75 e çekmeniz ne sizin için ne de aileniz için motivasyon kaynağı olacaktır.

• Doğrudur hocam ancak geçen seneye göre netlerim artmasına bağlı olarak motive oluyorum. Biraz kendime gelince aşağı yukarı bir yol haritası oluşturdum galiba ona göre hareket edeceğim.

• Asıl bölüm hedefi ne? Ona göre tavsiye vereceğim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.