Bildirim
3. MEZUNDAN 4.MEZUNA KARAR - SONUÇ -
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Seneye olacağının garantisi yok.Okullar açılır mı ne kadar kişi yerleşecek bu ikisi çok onemli
Ayrıca sistem bu şekilde devam edecekse tyt/ayt gibi yığılma çok olacaktır diye dusunuyorum.4 sene ciddi zaman kaybı hocam iyi düşünün
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam ben de 4. yılımda idim.
Geçen sene EA 85k geldi bu sene ise EA 9.2k geldi. -
Hazırlık falan okursan ikisi bir arada gider ama direk bölüme gidersen ikisi bir arada zor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam bu seneki sınav sonuçlarından anladığım kadarıyla (88 obp bile 2k geri atmış) kırık obp ile sayısaldan 20k cidden zor olur. ben de yerleşip üniversitede hazırlanmayı düşünüyordum ama obp faktörü çok etkiliyor.
Hocam ben de 2017 mezunuyum. Bu sene gerçekten emeğimizin karşılığını alamadık. İnşallah bunun karşılığını yerleştirme sonuçlarında alırız. -
Haklısınız gerçekten neredeyse hepsinden full yapmak lazım
zorlama delikanlı kapasitesi olan adam yapar
Tebrik ederim hocam umarım istediğiniz gibidir
hocam salın artık bence olmuyorsa olmuyordur -
Haklısınız hocam ancak zaten halihazırda 3yıl çöp olmuş vaziyette bu sıralama ile nereyi yazarsam yazayım iş garantisini geçtim çalışabileceğimi sanmıyorum. O yüzden bir sene daha mantıklı gibi geliyor
Bir uruk daha yetişiyor -
Umarım emeğinin karşılığını alırsın kolay gelsin şimdiden
Hicbir sene bunun gibi olmayacak. 3 senelik birikimin de var 1 sene daha deneyebilirsin bence.
Teşekkür ederim sağolun
Bende böyle düşünüyorum açıkçası. Matematik anlamında büyük bir sorunum yok ama sadece türkçe ve fen olarak ağırlık vermem gerekiyor gibi
Ben de senin gibi olaya bakıyordum. İlerde işsiz kalıcağıma bir sene daha dişimi sıkarım diyordum. Ama mezunken hatta 3. veya 4.'ye kalmışken o kadar çok üzerinde baskı oluyor ki bazen keşke yazıp gitseydim diyordum.
Bu sene şansıma kütüphanede iyi çalıştım pandemiye kadar fakat sınavdan 1 ay önce kitap yüzü bile açmamıştım, ertelenme durumlarıdır, evde kalmalardır baya mental açıdan bitmiştim.
Bu sınavda da 50-60k beklerken 9k görünce de şok olmadım desem yeridr. Sana en büyük tavsiyem kendini mental açıdan güçlü tut, azimli ol. -
Ben bu resmen. Ben de aynı durumdayım. 1999 doğumluyum. Son ygs lys ye girdim ilk girdiğimde 100k ydi ikinci girişimde 144k üçte 81k bu yıl 59k. Ne yapqcağımı bilmiyorum. İlk 50 de olsaydım tıp yazacaktım özel
Yapabileceğine inanıyorsan mezuna kal. -
Üniversite okurken aynı zamanda YKS'ye çalışmak diye bir şey yok kimse kendini kandırmasın. Hem kırık OBP hem de üniversitenin yoğunluğuyla kimse baş edemez.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Seneye olacağının garantisi yok.Okullar açılır mı ne kadar kişi yerleşecek bu ikisi çok onemli
Ayrıca sistem bu şekilde devam edecekse tyt/ayt gibi yığılma çok olacaktır diye dusunuyorum.4 sene ciddi zaman kaybı hocam iyi düşünün |
Benzer içerikler
- açık lise pişmanlık mı
- l"hospital yasak mı
- ortodontist maaşı
- yöksise giremiyorum
- 90 tyt 50 ayt kaç bin
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X