Beyler sizce hangisi daha mantıklı 2-3arsa satıp gitmek mi kalmak mı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
3.mezunluk vs vakıf tıp

-
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sat arsayi oku vakifta. Hele ki bi tik kaliteli bir vakıflar hic problem olmaz. 20k yapıp doğuda surunecegine 1 asra azın olur ama düzgün bir uni hayati geçirirsin. Seneye ne olacağı da belli olmaz asiri kotu gecer 50kdan kotu yaparsın tıp da yazamazsın.
Vakif olarak ne düşünüyorsunuz yakin bi arkadasim ayni durumda 28k yapıp borun %25 yazdi genel olarak memnun
Hocamız haklı bence de. Bir de 6 yıl falan okumak da psikolojik olarak yipratabilir sonuçta 27-28 yaşında falan mezun olacaksınız, bir de hadi kalsanız daha da uzayabilir. En iyisi maddi durumun yeterse basıp gitmek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leader of Birmingham. -- 26 Temmuz 2022; 15:9:21 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam insanlar bazen karıştırıyor: 3. Yıl demek 2. Mezunluk demek, 3. Mezunluk demek 4. Yıl demek. Siz hangisini kastettiniz?
Dişe gitmek sonra arsayı satıp klinik açmak tabikide
Biruni tıp iyimidir
Diş istemiom yoksa giderdim
4.yıl
sırlaman kaç
-
O zaman yaz
50k ıcısın zaten maddiyat da varsa vakıf tıp yaz ıstanbulun en dandık vakıfı kafkası 5e katlar
-
Eğitim olarak özel tıplar kötü diyorlar en kötü devletten kötü mü sizce yoksa eğitim olarak doğu tıpa denk sayılır mı
hocam aynı mufredatı goruyosunuz sonucta tıp da olsa muhendıslık de olsa ıs yıne sızde acın bakın vakıf tıpların akademık kadrolarına bir de tasra tıplarına kaldı ki tıp ıcın vakıfların bile belli bir standart uzerıne oturtması gerek duzenini hafta sonu gorusmeye gittim dis,tıp,eczacılık fakuletesı aynı binada 2.sınıf bir arkadas gezdırdı sagolsun her tarafı cennet bildigin hocaları desen tıp tarihi ve etik hocasının bile odulleri,uluslararası makalelerde yazıları var o gun anladım yani 'tıp tıptır' sozunun dogrulugunu.
-
hocam imkan varsa gidin derim sıralama ve isteğe bağlı mezunluk tabiki ama sistem gittikçe berbatlasiyor bizi harciyorlar ben mezunum ama sıralamama doğru düzgün yazacağım bölüm olmadığı için size özel tıp geliyorsa fena değildir sıralamanız ben yazmanızı öneririm eğer ikilemdeyseniz
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X