Şimdi Ara

3 milyon Afgan Türkiye'ye gelebilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mark Valley

bilmiyorum onu alanlara sormak lazım. nufus arttırmak için aldıklarını duydum

Rusyayı geçmekten ziyade ucuz işçi gücünü arttırmak, Türkiyeyi Çin, Hindistan, Bangladeş gibi ucuz işçi gücü bol olan bir ülkeye çevirmek için, ama en önemlisi de kendilerine biat edecek koyun sürüsü sayısını arttırmak için alıyorlar bence.
  • Türkiye, kuzey ırak ve kuzey suriyede kendine sömürge kursun.Bütün göçmenleri orada çalıştırsın.Başka türlü çıkarı yok artık.
  • Gelmeleri için kendilerini yırtıp parçalayacak bir hükümet var. Şimdiden geçmiş olsun.

3 milyon Afgan Türkiye'ye gelebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgado.11

Biz çöplükmüyüz kardeş ? Ülkesinden kim ne atarsa bizim kapının önüne bırakıyolar hayır 100 lerce ülke var biz aş evimiyiz lan

Osmanlıyık osmanlııııııııııı. osmanlı zamanında hep zulüm görmüşlere şerden kaçanlara kucak açmış ya şimdikilerde osmanlıyı taklit ediyor.
  • Adamın derdi başkanlık falan değil. Adım adım İslam Devleti kuruluyor.
  • Mark Valley kullanıcısına yanıt
    Onu senin gibileri kandırmak için söylüyorlar, handistanda milyar insan var adamlar sahile sıçıyor, israil küçücük ülke o çok sevdiğiniz arapları ağlatıyor. Nüfus 1000 sene önce işr yarıyordu tarla ekiyordun şimdi gereksiz,ayrıca Rusya dünyanın en geniş ülkesi.
    Bu kadar sebep yazdım ama anlamayacaksın vaktime yazok oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Fade to Black

Adamın derdi başkanlık falan değil. Adım adım İslam Devleti kuruluyor.

Tutmaz. Bu kadar millet iç içe yaşayamaz.

• Suriyeliler konusunda baya bir tepki oldu. Onları almazlar.

• ülke yol geçer hanı oldu :D :D
    insanlar bir ara tatil için gelirdi.
    şimdi tatili bıraktı sıgınmaya geliyor herkes.yakında yerli halk bulmak imkansız olacak sanırım
  • Sığınmacılar ülkesi Türkiye Medeniyetten uzaklaşmaya devam...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu süreçte sığınmacı alabileceğin bölge ya Afrikadır ya da Balkanlardır, gerisi senin zararına
  • Tabi ki gelebilirler. Burası Yolgeçen Cumhuriyeti zaten.

• Fade to Black kullanıcısına yanıt
    Seriati isteyecek en son kisidir erdogan. O konuda rahat olun yani.

• Yıl 2073 olduğu zamanlarda da “Afgan süreci” başlar artık.
  • Çin ve hindistanın nüfusu çok fazla oralardanda alalım

• İsteyince oluyor mu imiş o iş. Bende Kanada ya da Polonya'ya gitmek istiyorum ama olmuyor be arkadaş. Onlarda olup da bende olmayan ne var lan?????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tastarakay -- 29 Ağustos 2016; 8:42:31 >
  • Onlarda musluman kardesimiz. ALLAH MUSLUMAN KARDESINE YARDIM ETMEYENI SEVMEZ MUSLUMA YARDIM ETMEYEN MUSLUMAN DEGILDIR.

Bu zihniyette ne kadar musluman varsa hepsi beter olsun allah evlerine pikacular salsin. Suudi arabistan dubai vb yerlere gitsin su muslumanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAUL WALKER -- 29 Ağustos 2016; 8:48:16 >
  • Bi Afgan'ımız eksik zaten.

• Osmanlı önceden toprak alıyormuş biz şuan mülteci alıyoruz. Hani denge. Alacaklarını sanmam. Tek tük bile olsa alınmamaları lazım. Dünyanın derdini biz çözecek değiliz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahobea -- 29 Ağustos 2016; 9:37:28 >
  • Türkiye yolgeçen hanı değildir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.