Şimdi Ara

3 milyon Afgan Türkiye'ye gelebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kesin bir şey yok ama gerçekleşme olasılığı var. Pakistan 3 milyon Afgan mülteciyi ülkesinden çıkarma kararı almış. Bir çoğu Avrupa ve Türkiye'ye gelmek istiyormuş.

kaynak:

http://www.bbc.com/news/world-asia-37163857

http://haber.sol.org.tr/dunya/pakistan-3-milyon-afgan-siginmaciyi-ulkelerine-geri-gonderiyor-167353

Sayısını tam olarak bilmesem de Türkiye'de hatırı sayılır miktarda Afgan var. Bu 3 milyon Afgan da gelirse ikinci bir ''Suriyeli sığınmacı'' sorunu ile karşı karşıya kalırız. 30 seneye Türkler olarak bu ülkede azınlık oluruz derdim. Bu olay olursa değil 30 sene, 20 seneye kalmaz azınlık kalırız bu ülkede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Back to Black -- 28 Ağustos 2016; 21:46:09 >

• Kardeşlerimiz buyursunlar. Kapımız onlar için her daim açık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz çöplükmüyüz kardeş ? Ülkesinden kim ne atarsa bizim kapının önüne bırakıyolar hayır 100 lerce ülke var biz aş evimiyiz lan
  • Ülkeyi potansiyel teröristler ile dolduruyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer gerçekleşir ve hala AKP'yi destekleyen olursa, birşey demiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgado.11

Biz çöplükmüyüz kardeş ? Ülkesinden kim ne atarsa bizim kapının önüne bırakıyolar hayır 100 lerce ülke var biz aş evimiyiz lan

Eee öyle deme Müslümanız Biz Onlar mazlum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lan almayın artık almayın küfür beddua yemek istemiyorsanız almayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türkiyenin yeterince sorunu var, hergun sehit veriyoruz.
  • kardesim bu nedir ya isigi goren geliyor gelmesin dunyada musluman ulke bizmiyiz tek zaten adamlar hizlica uruyor kurt sorunu varken bide arap sorunu cikar 2.insan muamelesi goren turk vatandasi 3.insan olur

• Büyük ortadoğu projesi ortadoğuya çeviriyor bu toprakları.

Ve biz muhalifler olarak sadece veryansın edebiliyoruz. Gidişe dur diyen yok.

Ve 15 Temmuz senaryosundan sonra tüm yapmak istediklerini daha hızlı yapıyor bu iktidar.

2023'ü daha erkene aldı Amerika sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgado.11

Biz çöplükmüyüz kardeş ? Ülkesinden kim ne atarsa bizim kapının önüne bırakıyolar hayır 100 lerce ülke var biz aş evimiyiz lan

90' lı yıllarda Avrupa' nın atık kimyasal çöplüğüydük.
    Karadeniz' de kıyıya vuran kimyasal veriller.

• 8 milyon kişi de Uganda dan alalım yazık onlarda bu aralar çok kalabalık oldular biraz yardımcı olalım,hadi ortaya doğru sıkışın abim bak orada boşluk var görüyorum sığarız be abim..
  • Ülke kasıyor biz çıkalım mı?
  • gelsinler, dogu ve guneydoguya yerlestirelim. hem afgan iklimine cok benzer oldugundan kolay alisirlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeopol -- 28 Ağustos 2016; 16:08:59 >
  • rusyanın nufusunu geçmemiz lazım acil olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mark Valley

rusyanın nufusunu geçmemiz lazım acil olarak

Neden geçmemiz lazım?
  • Back to Black B kullanıcısına yanıt
    bilmiyorum onu alanlara sormak lazım. nufus arttırmak için aldıklarını duydum
  • Geçen TV' de Yasak Bölge adında güzel bir sinema vardı:

Uzaylı karidesler Nijerya' ya 20 yıldır mülteci olarak sığınmış, kahraman ajan da bunları geldikleri yere göndermek için kibar bir mücadele yürüyordu.

• Suudi arabistan katar kuveyt birlesik arap emirlikleri 3 milyon afgani alabilirler saydigim tum ulkeler petrol icinde yuzuyor gelirleri refah seviyeleri oldukca yuksek!hele suudi arabistan 2.5 milyonu suriyeli almis ustune 3 milyon eklesin hic sorun olmaz! Istemiyorum! Gelmeyin defolun araplara siginin!

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.