Merhaba oyun hoşuma gittiği için düzenlenmiş çeviri yaptım istiyorsanız yamayı kullanabilirsiniz İyi eğlenceler. İndirdiğiniz dosyayı rardan çıkarıp klasörün içindeki bütün dosyaları Oyunun içinde 3 minutes to midnight_Data\StreamingAssets\aa\StandaloneWindows64 klasörü içine atın. Yamanın Linki: Mediafire Yama Versiyonu: V1.0.4 Yamaya güncellemeyi düşünmüyorum çünkü Unity oyunu en ufak güncellemede bozuluyor ve güncellemek çok uzun sürüyor. Bütün dil parçalarını 63 dosyaya bölmüşler her dosya kendisi içerisinde 3 defa dışarı çıkartıp dosyaları ayıklayıp tekrar içeriye sorunsuz şekilde aktarıp paketlemem demek sadece bu işlem için 9 saat harcadım. Font kısmında tutorial ve başlıklarda Ğ İ gibi ufak sorunlar var çok gözünüze batmaz genel hikaye akışı sorunsuz iyi oyunlar. Calypso Dc Sunucusu daha fazla yamaya erişmek için katılmayı unutmayın: https://discord.com/invite/calypsoceviri Twitch: Bugzade - Twitch Youtube: BugZade - YouTube ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugzade -- 30 Ağustos 2024; 2:0:47 > |
Bildirim