Şimdi Ara

'SAW' Türkçe Yama (V1.02 ÇIKTI)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
0
Favori
26.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Saw Türkçe Yama v1.02 çıkmıştır. Hikayeye etki eden tüm diyaloglar çevrilmiştir. Keyifli oyunlar dilerim

------------------------------------------------------------------------------------------

Saw The Game Türkçe Yama V1.02 "OKAN ŞEN" tarafından hazırlanmıştır.
    Her hakkı saklıdır.

bolumsonucanavari.com

KURULUM:

Türkçe Yamayı oyunun kurulu olduğu klasöre kurunuz ve tüm dosyaları üstüne yazınız.

Saw Türkçe Yama V1.02 içeriği

Menüler : %100 Türkçe
    Amaçlar : %100 Türkçe
    İpuçları : %100 Türkçe
    Gazete Küpürleri : %90 Türkçe
    Notlar : %90 Türkçe
    Oyun içi Diyaloglar : %95 Türkçe

* UYARI : Türkçe Yamada argo kelimeler kullanılmıştır.

Linkler

http://oyunceviri.com/index.php?topic=148.0

------------------------------------------------------------------------------------------

SAW Türkçe Yama Tanıtım Videosu

* Tanıtım videosu yamanın ilk halindendir.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yamadan birkaç resim

'SAW' Türkçe Yama  (V1.02 ÇIKTI)

'SAW' Türkçe Yama  (V1.02 ÇIKTI)2ÇIKTI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 20 Aralık 2010; 4:06:21 >

• hadi ilk mesaj benden olsun...
    başarılar hocam...batman çevirisinden sonra bu oyun sana çerez gelir bence.
    merlinin kazanın da incelemesi vardı bugün okudum. bulmacaların çok zor olduğundan bahsediyodu arkadaş, denemekten vazgeçtim ama senin çevirinden sonra fikrim değişe bilir...kolay gelsin..
  • Valla Allah derim.Keşke yapsan kardeş.Anlaya anlaya oynarız oyunu.
    Kolay gelsin sabırsızlıkla bekliyorum...

Bu arada oyunu ing olarak oynayayım dedim baktım olmayacak bırakmıştım.
    Orada ki "geçmişe dön" seçeneği ne için anlamadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailyt -- 6 Kasım 2009; 16:41:08 >
  • yavv venomtr kızdım bak şimdi sana bu oyunun o kadar fanatiğimi varki gül gibim Resident Evil 5 dururken Ahhh Resident Evil 5 bi türkçe yapsalar ahh.

Şaka bi yanada başarılar venomtr sırf senin bu yaman için bu oyunuda oynuyacağım..

AHHHH Resident Evil 5 TÜRKÇE olsa AHHHHHH
  • Başladım bakalım. Bu sefer versiyon versiyon yayınlamayacağım. Tek bir yama olacak ve %100 olacak. Belki ufak hataları gidermek için arkasından final yamasını yayımlayabilirim.Bu yüzden biraz uzun sürebilir. Merlinin kazanındaki incelemeyi de okudum. Fena puan vermemiş 83 gayet yeterli benim için. Ben de daha oynamadım ama çevirileri yapa yapa oynamayı düşünüyorum.

@tugayadıgüzel

Haklısın arkadaşımda o oyun için çeviri yapmak istedim ama dosya sistemini çözemedim baya farklı gözüküyor. Saw da çok fazla konuşma var bu yüzden çeviriyi hakeden bir oyun bence.

Bioshock ta çevirmeyi istedim ama onunda çok farklı malesef. Keşke imkanım olsa onu çevirebilseydim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 6 Kasım 2009; 16:42:23 >
  • hmm tüh ya keşke çevirebilseydin Bioshock çok güzel olurdu yada MW 2 yi çevirse biri daha güzel olur değicek bi oyun :)
  • ''venomtrk'' seni bu oyundan soğutmak gibi olmasın ama bence bundan daha çok çeviriyi hak edecek oyun var..
    benim fikrim batman ' in dosya formatıyla aynı olan oyunları yani senin çevirebileceğin oyunları buraya yazman ... biz de ordan oyunu seçelim oy çokluğuyla hangisi fazla gelirse onu çevir derim ben .. ama dediğim gbi bu benim şahsi görüşüm tabiki sen daha iyisini bilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Okan sen bunu boşver Dragon Age Origins e başla. Şaka bir yana allah kolaylık versin.
  • Büyüksün venomtrk, başarılar ve kolaylıklar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Imperius

Okan sen bunu boşver Dragon Age Origins e başla. Şaka bir yana allah kolaylık versin.

Zamanım olsaydı gözüme kestirmiştim. Askerden geldikten sonra kaliteli bir RPG yi çevirmek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 6 Kasım 2009; 18:00:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

quote:

Orijinalden alıntı: Imperius

Okan sen bunu boşver Dragon Age Origins e başla. Şaka bir yana allah kolaylık versin.

Zamanım olsaydı gözüme kestirmiştim. Askerden geldikten sonra kaliteli bir RPG yi çevirmek istiyorum

Sanırım aynı tertibiz bende Aralıkta gidiyorum. Günler sayılı. Allahtan kısa dönem.

• Müdür Allah razı olsun senden ne diyim ben istemiştim bu oyunu bi mesajımda yani sana bağışta bulunmak lazım o kadar uğraşıyorsun en azında bir site yap bence isteyen 5 lira 10 lira bağış yapsın çalışmaların için.
    Kolay gelsin bende oyuna başlamıştım bırakıcam senin yaman sayesinde artık anlayıp oynarım.
  • Türkçe yamaya bu oyunda fazlasıyla ihtiyaç var. Teşekkürler.
  • Bence harika bir oyun , Türkçe yamaya daha çok ihtiyacı var ve hakediyor..
    Kolay gelsin.
  • Ben gizli gizli çeviriyordum dedim bitiremem belki bitirmeden yayınlamayayım.Ama venom madem başladın sen çevir.

İstersen yollayayım sana dosyaları düzenleme yaparak çevirirsin.

Benden örnek;

Bunun yanısıra borderlands'in yapısıda benzer ondada unreal motoru kullanılmış.Alenen açık seçik belli text dosyaları.Onunda çevirisine başlanabilir lakin oda çok uzun sürer.Takım halinde yapılması lazım.

• Burda senin elin değiyorsa,eminim ki harika birşey ortaya çıkacak. Şimdiden başarılar. MW2 ve Dragon Age'de senden bekliyorum..!
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

Ben gizli gizli çeviriyordum dedim bitiremem belki bitirmeden yayınlamayayım.Ama venom madem başladın sen çevir.

İstersen yollayayım sana dosyaları düzenleme yaparak çevirirsin.

Benden örnek;

Bunun yanısıra borderlands'in yapısıda benzer ondada unreal motoru kullanılmış.Alenen açık seçik belli text dosyaları.Onunda çevirisine başlanabilir lakin oda çok uzun sürer.Takım halinde yapılması lazım.

Sende çeviriyordun demek.

Borderlands'a daha bakmadım ama eğer aynı sistem varsa sırada o olabilir.

• Batman yamasından sonra bu yamayada el atman çok güzel olmuş. Teşekkürler
  • inş en kısa zamanda çalışma biterde oyunu doğru düzgün oynarız
  • Dostum ellerin dert görmesin merakla bekliyorum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.