Şimdi Ara

'SAW' Türkçe Yama (V1.02 ÇIKTI) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
0
Favori
26.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam modern warfare 2 yi bekliyorum senden.. inş yaparsın bide arkadaşın dediği gibi pop 4 ü çevirmek müthiş olurdu diyaloglar tam bir komedi ya
  • İşin oldukça zor venom. Askere gitmeden bir sürü dialog çevir, askerde komutana ingilizce dergileri çevir. Askerden gelincede Mafia2 yi bekliyoruz derler. Kolay gelsin ve sayende oyun yapımcıları benden 79 lira kazanıcak.
  • Askere gitme kaç bize çeviri yap.
  • çok dandik bir oyun ama ''venom'' çeviriyorsa o dandik oyunu da adam eder ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaandagduran

hocam modern warfare 2 yi bekliyorum senden.. inş yaparsın bide arkadaşın dediği gibi pop 4 ü çevirmek müthiş olurdu diyaloglar tam bir komedi ya

hazır çevirmişken seriyi komple çevirsin
    özellikle ilk 2 oyunda senaryo mithiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 8 Kasım 2009; 15:34:54 >
  • Valla keşke Bioshock'u çevirebilseydim onda gözüm kalmıştı.

Bu arada Saw oyununu oynaya oynaya çeviriyorum. Böylece hataları minimumda tutacağım

Herhalde oyunu bitirince çeviriyi de yayımlarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 8 Kasım 2009; 15:39:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

Valla keşke Bioshock'u çevirebilseydim onda gözüm kalmıştı.

Bu arada Saw oyununu oynaya oynaya çeviriyorum. Böylece hataları minimumda tutacağım

Herhalde oyunu bitirince çeviriyi de yayımlarım

bioshock olsa dadından yinmezdi. araştırsak dosyaları açmanın bir yolunu bulamaz mıyız? forumdan yardım edenlerde olur belki
  • Ben araştırmıştım ama bir türlü bulamadım.

Swf,blk,bsm ve flk tipi dosyalar mevcut. Her birinin boyutu da en az 10 mb. Yani özel bir paket dosyası bunlar. Bu formatları açabilen yazılım varsa denenebilir.
  • Bioshock hakkında böyle birşeyler yazmıştım ama...

Bioshock için çevirme programı yok diyorsun. Sana batman in oyun içi diyagolarını hazırlamanda yardımcı olan programı atan kişiden bioshock içinde program istesen acaba yapmaz mı ? Bence sormaya değer diye düşünüyorum. Yinede karar senin benimkisi sadece bir fikirdi.
  • Aslında American McGee's Alice de fena olmaz, çok güzel güzel diyaloglar var ama oyun çok esikidi tabi. Geçenlerde 2. oyunun videosunu görünce(daha sonra yalan olduğu ortaya çıktı) tekrar oyunama hevesi tavan yaptı.

http://www.youtube.com/watch?v=46PfegxX1ls

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 8 Kasım 2009; 16:13:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: condemned890

Bioshock hakkında böyle birşeyler yazmıştım ama...

Bioshock için çevirme programı yok diyorsun. Sana batman in oyun içi diyagolarını hazırlamanda yardımcı olan programı atan kişiden bioshock içinde program istesen acaba yapmaz mı ? Bence sormaya değer diye düşünüyorum. Yinede karar senin benimkisi sadece bir fikirdi.

Malesef o upk dosyaları üzerinde yazılım yapmıştı. swf tipi dosyalar için birşey yapar mı bilemem.

@Silver Sky

Alice'in bildiğim kadarıyla bir oyunu daha gelecekti. Umarım gelir
  • Okan abi tam olarak ne zaman biter?
  • Oyun ne kadar zamanda bitiriliyor ki ?

Ona göre değişir sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 8 Kasım 2009; 16:44:13 >
  • Yani sen oyunu bitirince mi olcak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brktsn

Yani sen oyunu bitirince mi olcak ?

Evet çevire çevire oynuyorum hata olmaması için.
  • Kolay gelsin.
  • Prince of persia çeviremez misin ? Oda unrealdı yanlış hatırlamıyorsam.
  • Heyecanla beklemeye devam...
  • Hadi bakalım bekleyelim şimdik Oyunu resmen ezbere oynuyorum
  • Oyunu bitirmeye az kaldı ama yamayla üstünden birdaha geçerim
    Kolay gelsin
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.