Şimdi Ara

'SAW' Türkçe Yama (V1.02 ÇIKTI) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
0
Favori
26.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla MODERN WARFARE 2! ilk çevrilmesi gereken oyun bence ardından diğerleri gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaandagduran

valla MODERN WARFARE 2! ilk çevrilmesi gereken oyun bence ardından diğerleri gelir

Bencede MW2 çevrilsin ama saw'a bi kere başlanmış yapcak bişey yok.
  • Hocam yama ne durumda ??
  • Dostum seni sardı bu çeviri olayı :D

Hadi yolun açıkolsun diyelim. Başarılar
  • Yama devam ediyor. En kısa zaman içerisinde bitirmeye çalışıyorum. Özellikle diyaloglara yoğunlaştım.
  • okan abi herkesin sana dua etmesi gerek valla cebine 5 kuruş inmeden bunca zahmetle uğraşıyorsun iş güç arasında valla tek kelimeyle helal olsun hocam
  • Teşekkürler, arkadaşım. Batman yamanı görmüştüm. Gayet güzel çeviriydi. Bunu da aynı şekilde çevireceğini umuyorum
  • Çeviri devam ediyor arkadaşlar. Oyun için en gerekli olan çeviriler,

notlar, amaçlar, diyaloglar ve hikaye yapısı.

Bu çeviriler devam ediyor. Daha önceki mesajımda bahsettiğim gibi ufak tefek kelimler için büyük ebatta dosyalarla uğraşmaya gerek olmadığını düşünüyorum en azından ilk yama için.

Önemli olan diyalog yapısı ve görev sistemi bunlarda çevrilmeye devam ediyor.

Bu aralar BSC içinde çeviri yaptığım için 20 kasıma kadar yamayı bitirmeyi planlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

quote:

Orijinalden alıntı: Imperius

Okan sen bunu boşver Dragon Age Origins e başla. Şaka bir yana allah kolaylık versin.

Zamanım olsaydı gözüme kestirmiştim. Askerden geldikten sonra kaliteli bir RPG yi çevirmek istiyorum

Ne ara editör oldun ya?... Neyse hayırlı olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: Pir

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Imperius

Okan sen bunu boşver Dragon Age Origins e başla. Şaka bir yana allah kolaylık versin.

Zamanım olsaydı gözüme kestirmiştim. Askerden geldikten sonra kaliteli bir RPG yi çevirmek istiyorum

Ne ara editör oldun ya?... Neyse hayırlı olsun...

Sağolasın.

Bu arada bu Konami deli etti beni adamlar Localization klasöründe INT yani ingilizce dosyalar için 24 dosya koymuşlar. Ama bunun yanında ESM ve FRA klasörlerinde İspanyolca ve Fransızca var ama onlardaki dil dosyaları 132 tane ve bu dillerde ve oyunda çevirileri görebilmek için .saw uzantılı dosyaları değiştirmeye gerek kalmıyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 13 Kasım 2009; 18:28:18 >

• MW 2 gelecek mi ? Oyunu oynamaya başlayayım mı ? Seni mi bekleyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_gs_14

MW 2 gelecek mi ? Oyunu oynamaya başlayayım mı ? Seni mi bekleyeyim.

MW2 daha oynayamadım desem

Ama bir arkadaşın dediğine göre oyun dosyalarında özel bir koruma varmış ve değiştirilmesi için bir program yokmuş. Umarım çevirebilen olur.

Oyun içi diyaloglardan bir resim vereyim, dediğim gibi oyun içi diyaloglara yoğunlaşmış durumdayım. Ayrıca gazete küpürleri çevirisi de bitmek üzere oldukça fazla olduğunu da söylemeliyim

'SAW' Türkçe Yama  (V1.02 ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 13 Kasım 2009; 20:54:19 >

• venom nezamana hazır olur oyunu oynamıyorum sırf türkçe yamayı yayınlıycan die bekliyorum tahminen nezamana yayınlarsın?
  • 20 kasıma yetiştirmeye çalışıyorum
  • peki teşekkürler iyi çalışmalar :)
  • quote:

20 kasıma yetiştirmeye çalışıyorum

Ellerine sağlık arkadaşım. Yama yapıyorum dedigin için oyunu aldım beklemedeyim..
  • sony olsam bütün içtenliğimle söylüyorumki seni kapmıştım..ellerine ve emeğine sağlık..sayende batmani çok daha keyifli oynadık hepberaber..teşekkür ediyorum...
  • venom öncelikle kolay gelsin diyorum, bu oyun benim tarzım olmadığından ilgi alanıma girmiyor ama beğenen arkadaşlara da saygımız olduğundan inş. başarı ile bitirirsin. eğer devam edeceksen sıradaki oyun PoP olabilir mi abicim. onun çok komik ve eğlenceli bir dili var diye düşünüyorum. anlamadığım için ilk başlarda bıraktım oyunu, oyunun gidişatı pek heyecanlı olmuyor dialogları anlamadan özellikle o oyunda.
    eğer kabul edersen çok mutlu olacağım.

Saygılar.
  • Eğer erken bitirebilirsem bakabilirim hangi Pop oyunu peki ?
  • quote:

Eğer erken bitirebilirsem bakabilirim hangi Pop oyunu peki ?

Prince of Persia 4 .. çünkü diğer oyunlarını büyük bir çoğunluk bitirdi.. bu oyunu ise sırf ingilizce bilmediği için bırakanlar bile var
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.