Aynen oyunu yükledim ben de. Yamayı dört gözle bekliyoruz. Teşekkürler
Eline sağlık dostum...
En erken bitirmeye çalışıyorum arkadaşlar. Dediğim gibi BSC için farklı video çevirileri de yaptığımdan birazcık gecikebilir. Farklı oyunlara yönelin şimdilik
Şimdiden eline sağlık hocam müthiş işler yapıyorsun.Bu yamayıda dört gözle bekliyoruz.
oncelikle teşekkür ederim güzel bir çalışma olacak gibi..
bu arada konunu kendi çıkarım için kullanıyorum kusura bakma:) ben oyunu yükledim fakat sesler gelmiyor ne yaptıysam sorunu çözemedim sebebi ne olabilir acaba fikri olan?
Mukemmelsin. Bitmesini sabirsizlikla bekliyorum
Oyun hali hazırda yamayı yayınlamanı bekliyor hocam.. Allah kolaylık versin :)
Bekliyoruz Tr'yi Zor bir oyun takıldım 1-5 Bölümde
venomtrk modern warfare 2 çevirsen ne süper olur biliyormusun :D tadından yenmez valla oyunu oynuyorum ah türkçe olsa diye çıldırıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: metalizmm
venomtrk modern warfare 2 çevirsen ne süper olur biliyormusun :D tadından yenmez valla oyunu oynuyorum ah türkçe olsa diye çıldırıyorum
Activision ya da Infinity Ward sağolsun MW2 nin dosyaları (ff yani fast file) özel bir güvenlik sistemiyle yapılmış deniliyor ve şu an bu dosyalar düzenlenemiyormuş.
cevap verdiğin için sağol buna çok üzüldüm umarım ilerde açılabilir bir program çıkar o zaman inş çeviri yapılır sağol yaptıüğın çeviriler içinde kolay gelsin
Heyecanla bekliyorum. Umarım kısa zamanda tamamlayabilirsin.