Şimdi Ara

'SAW' Türkçe Yama (V1.02 ÇIKTI) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
0
Favori
26.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah klavye ne zeval vermesin
  • hocam oyun yuklu senı beklıyorum
  • Aynen oyunu yükledim ben de. Yamayı dört gözle bekliyoruz. Teşekkürler
  • Eline sağlık dostum...
  • En erken bitirmeye çalışıyorum arkadaşlar. Dediğim gibi BSC için farklı video çevirileri de yaptığımdan birazcık gecikebilir. Farklı oyunlara yönelin şimdilik
  • Şimdiden eline sağlık hocam müthiş işler yapıyorsun.Bu yamayıda dört gözle bekliyoruz.
  • oncelikle teşekkür ederim güzel bir çalışma olacak gibi..

bu arada konunu kendi çıkarım için kullanıyorum kusura bakma:) ben oyunu yükledim fakat sesler gelmiyor ne yaptıysam sorunu çözemedim sebebi ne olabilir acaba fikri olan?
  • Mukemmelsin. Bitmesini sabirsizlikla bekliyorum
  • Oyun hali hazırda yamayı yayınlamanı bekliyor hocam..
    Allah kolaylık versin :)
  • Bekliyoruz Tr'yi Zor bir oyun takıldım 1-5 Bölümde
  • venomtrk modern warfare 2 çevirsen ne süper olur biliyormusun :D tadından yenmez valla oyunu oynuyorum ah türkçe olsa diye çıldırıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalizmm

venomtrk modern warfare 2 çevirsen ne süper olur biliyormusun :D tadından yenmez valla oyunu oynuyorum ah türkçe olsa diye çıldırıyorum

Activision ya da Infinity Ward sağolsun MW2 nin dosyaları (ff yani fast file) özel bir güvenlik sistemiyle yapılmış deniliyor ve şu an bu dosyalar düzenlenemiyormuş.
  • cevap verdiğin için sağol buna çok üzüldüm umarım ilerde açılabilir bir program çıkar o zaman inş çeviri yapılır sağol yaptıüğın çeviriler içinde kolay gelsin
  • Heyecanla bekliyorum. Umarım kısa zamanda tamamlayabilirsin.
  • Bekliyoruz.Kolay gelsin..
  • Bekliyoruz.....
  • 1 haftadır yamanı bekliyorum oyuna daha başlamadım.
  • merak etmeyin ''venomtrk'' bir yama yapıyorsa kalitesinde şüpheniz olmasın..
  • Beklediğinizi biliyorum arkadaşlar biraz daha sabır, en geç haftasonu çıkacaktır ama daha erken çıkması için uğraşıyorum
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.