Şimdi Ara

'SAW' Türkçe Yama (V1.02 ÇIKTI) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
0
Favori
26.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Halen devam ediyorum. Yarına yetiştirmeye çalışıyorum.

142 dosyanın 100 ü bitti. Bazı dosyalarda cümleler çok fazla o yüzden uzuyor.
  • evet nolacak son durum ne zamana biter oyunu yükledm beklliyorum
  • Taciz etmeyin arkadaşı. Zor ve sıkıcı bi iş. Bitince zaten yayınlar.
  • Evet üstüme gelmeyin

Kolay bir iş değil ufak bir yeri yanlışlıkla silersem oyun çöküyor. Testte ediyorum üstelik o da zaman harcatıyor.

Bitecek sonuçta, başka oyunlara yönelin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 21 Kasım 2009; 13:00:22 >
  • Sen bakma buraya kardeş. Elinden geldiğince
  • Yok ne tacizi yaw. Yarına bitecek mi diye sormamın nedeni başka bir oyuna başlayacaktım yarına yetişirse hiç başlamayayım diye sordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: condemned890

Yok ne tacizi yaw. Yarına bitecek mi diye sormamın nedeni başka bir oyuna başlayacaktım yarına yetişirse hiç başlamayayım diye sordum.

Dostum sen farklı bir oyuna başla şimdilik, daha çevirecek baya cümle çıktı. 10 mb lık birkaç dosyada o kadar fazla cümle var ki çevir çevir bitmiyor. Ama bitireceğim kesinlikle. Aceleye getirirsem oyunda atma problemi yaşanabilir böyle bir sorun olmasını hiç istemem. O yüzden test süreci de yamanın çıkışını geciktiriyor.
  • venom arkadaşım hiç acelete gerek yok istersen 10 gün sonra çıkart iyi olsun temiz olsun hiç önemli değil sonuçta çıkacak yani acele etmeyin
  • Valla tekrar tekrar ve yine tekrar ellerine sağlık, beynine sağlık. Zahmetli iş ve yılmadan yapıyosun tebrik ederim arkadaşım..
  • Oynamayı düşünmüyordum fakat ilk sayfadaki videoyu görünce oynayasım geldi.Bekliyorum yamanı
  • kardes oyun kadar degerli yaptigin olay eline saglik
  • Arkadaslar Saw da bir bölümde kaldım. Bi kadın var iğneler var bizde yanına oturuyoruz. Sonra shift ve space'yle bişey yapıyoruz ama anlamadım yardım ederseniz sevinirim
  • Bitecek arkadaşlar merak etmeyin, erken biteceğini tahmin etmiştim ama bazı dosyalarda çok fazla diyalog çıktı. Bu yüzden gecikiyor dediğim gibi beklediğinize değecek bir yama oluyor.
  • venom Türkçe yama ile oynamak isteyen sabırla bekliyor.
    Ha bazı arkadaşlar (diğer bir çok oyun forumlarına da haber verildi) yeni görüyor veya duyuyor geçmişte yazılanları okumadan ''ne oldu bitmedi mi-son durum nedir- vb sorular sorabiliyor.
    Bunlarıda yamayı yeni gördüklerine ver.
    Kolay gelsin...
  • quote:

Dostum sen farklı bir oyuna başla şimdilik, daha çevirecek baya cümle çıktı. 10 mb lık birkaç dosyada o kadar fazla cümle var ki çevir çevir bitmiyor. Ama bitireceğim kesinlikle. Aceleye getirirsem oyunda atma problemi yaşanabilir böyle bir sorun olmasını hiç istemem. O yüzden test süreci de yamanın çıkışını geciktiriyor.

Tamam o zaman. Çünkü başlayacağım oyun dragon age :) RPG olduğu için aylar sürebilir. O yüden bir sorayım demiştim. Hiç acele etme geç olsun güç olmasın.
  • sabırsızlıkla bekliyorum yükledim oyunu öyle duruyo tüm diyalogları bilerek oynamak daha eğlenceli olacak ;)

şimdiden teşekkürler venomtrk
  • Arkadaşlar bir sağlık sorunuyla uğraşıyorum (adale yırtılması), askerlik öncesi şansa bak

Bu yüzden bugün bu yamayı sizleri bekletmemek adına kısmende olsa çıkartmayı düşünüyorum

Çeviriye devam ediyorum.

Kalan 20 dosya son bölümlerle alakalı. Baştan başlayanlar 4. chaptera kadar tüm diyaloglar Türkçe şeklinde oynayabilecekler. Geri kalan dosyaları boş vakit buldukça çevirip yamayı tamamlayacağım.

4. chaptera kadar olan kısımlarda ayrıca sizlerden gelecek eleştirileri eksiklikleri de tamamlama fırsatım olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 23 Kasım 2009; 10:30:58 >
  • Geçmiş olsun, dikkat et kendine .

Saw VI' yı izleyince gaza gelir oynarım dedim ama daha bir soğudum seriden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver_Sky

Geçmiş olsun, dikkat et kendine .

Saw VI' yı izleyince gaza gelir oynarım dedim ama daha bir soğudum seriden

Sağolasın. Evet oyunda kendini tekrar eden bulmacalar var. Eksi tarafları görülüyor. Özelliikle animasyonlar içler acısı. Film serisine hiç girmeyeyim neden bu seriyi devam ettirdiklerini bilmiyorum. Sadece yeni tip tuzak deniyorlar.

Neden çeviriyorsun derseniz daha önce dediğim gibi çevrilebilir bir sistem var ve yeni çıkan bir oyun. Bazı bulmacalar hatrına da oynanabilir

Oyundaki en zevkli taraf Jigsaw'ın konuşmaları olmuş zaten ses orijinal.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.