Şimdi Ara

'SAW' Türkçe Yama (V1.02 ÇIKTI) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
0
Favori
26.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende venom arkadaşımızın paylaşımının mega linkini vereyim rapidde sorun yaşayanlar için. Kendisinden izin almadım ama anlayışla karşılayacağını tahmin ediyorum.

http://www.megaupload.com/?d=XX2JG29I
  • Eline sağlık venom. Hemen indirip deniyorum.
  • 10 numara insansın venomtrk
  • Yamayı yükledim. Bi sorunla karşılaşmadım. Gayet güzel olmuş. Özellikle o notları çevirmen çok güzel olmuş bayıldım vallahi. Ellerine sağlık.
  • Amanda'yı kurtardıktan sonra Jigsaw Amanda'yı tekrar bayılttıktan sonraki notlar çalışmıyor galiba. Yerdeki Hizmetli notunda hiçbirşey yazmıyor bomboş. Ve ondan sonraki bubi tuzağı hakkında bilgi veren ekran çıkıyor oda bomboş.
  • call of duty 6 ya başladım %100 çıkınca başlıcam saw'a teşekkürler yinede venomtrk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teslaman

Amanda'yı kurtardıktan sonra Jigsaw Amanda'yı tekrar bayılttıktan sonraki notlar çalışmıyor galiba. Yerdeki Hizmetli notunda hiçbirşey yazmıyor bomboş. Ve ondan sonraki bubi tuzağı hakkında bilgi veren ekran çıkıyor oda bomboş.

ilk bölüm sonunda olan birşey mi ?

ben farketmemiştim bunu, o bölüme bakayım.

Arkadaşlar bu gibi durumlarda frapsla resmi kaydedip buraya eklerseniz çok daha sağlıklı olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 24 Kasım 2009; 10:19:34 >
  • bu oyunu chapter 4-1 de silmiştim , chapter kaçta bitiyordu oyun? bayağıda ilerlemiştim.
  • Eline sağlık hocam, başlıyayım bakalım :)

Bir de dosyaları kurcalayıp Borderlands'ın çevirimi hakkında da bilgi sahibi olmak gerek (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

quote:

Amanda'yı kurtardıktan sonra Jigsaw Amanda'yı tekrar bayılttıktan sonraki notlar çalışmıyor galiba. Yerdeki Hizmetli notunda hiçbirşey yazmıyor bomboş. Ve ondan sonraki bubi tuzağı hakkında bilgi veren ekran çıkıyor oda bomboş.

Arkadaşlar bu gibi durumlarda frapsla resmi kaydedip buraya eklerseniz çok daha sağlıklı olacak.

Nasıl oldu bilmiyorum ama oyunu kapatıp tekrar açınca düzeldi. Aynı şey olursa tekrar resimleri koyarım ama şu an düzgün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaman -- 24 Kasım 2009; 12:40:03 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

quote:

Nasıl oldu bilmiyorum ama oyunu kapatıp tekrar açınca düzeldi. Aynı şey olursa tekrar resimleri koyarım ama şu an düzgün.

Bende öyle bir sorun olmamıştı zaten

Chapter 4-1 den sonra ingilizce cümlelere rastlayabilirsiniz. Yamayı geliştiriyorum arkadaşlar.

• www.load2all.com diye bir multiupload sitesi var bazen 8 bazen 10 dosya upload/download firmasına (rapid,filefactory v.s.) dosya gönderebiliyor ve ayrı ayrı herangibirinden indirebiliyorsunuz kendi rapid hesabınızada dosya göndrebiliyorsunuz buraya link atabilirsiniz isterseniz yararı olsun diye sölim dedim site benim diil :) reklam diil yani ben indiremedim yamayı yoksa atacaktım oraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulcubee

www.load2all.com diye bir multiupload sitesi var bazen 8 bazen 10 dosya upload/download firmasına (rapid,filefactory v.s.) dosya gönderebiliyor ve ayrı ayrı herangibirinden indirebiliyorsunuz kendi rapid hesabınızada dosya göndrebiliyorsunuz buraya link atabilirsiniz isterseniz yararı olsun diye sölim dedim site benim diil :) reklam diil yani ben indiremedim yamayı yoksa atacaktım oraya

Sağol arkadaşım bir bakayım hemen, upload edeceğim birkaç linke daha

• http://www.load2all.com/files/7E21B5F44/SAW_TRV101.exe.html

istediğiniz linkten yükleyebilirsiniz
  • emeğine sağlık kolay gelsin. devamını bekliyoruz.
  • venom teseekür ederiz türkçe yama içinn gerçekten ellerine sağlık %100 en kısa zamanda bekliyoruz senden ;)
  • İşte olay budur Sevgili Venomtr :) Gerçekten de çok başarılı bir yama olmuş yine ellerine kollarına sağlık...uslup ve kelime uyumu gerçekten de çok başarılı olmuş...Tebrik ederim...
  • tesekkurler yama icin bakalim nasil olmus
  • Okan abi cok teşekkürler. Başarılar.
  • eline sağlık
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.