Arkadaşlar indirdim ama bir sorun var. Gayet iyi calısıyor yani türkce menü falan.. Ama karakterlerin konusmalarında alt yazı yok yani ingilizce neden ?
quote:
Orijinalden alıntı: brktsn
Arkadaşlar indirdim ama bir sorun var. Gayet iyi calısıyor yani türkce menü falan.. Ama karakterlerin konusmalarında alt yazı yok yani ingilizce neden ?
kaçıncı bölümdesin ?
Chapter 4 ten sonraki bölümler daha çevrilemedi.
ilk 3 chapterdaki cümleler tamamen Türkçe.
quote:
Orijinalden alıntı: venomtrk
quote:
Orijinalden alıntı: brktsn
kaçıncı bölümdesin ?
Chapter 4 ten sonraki bölümler daha çevrilemedi.
ilk 3 chapterdaki cümleler tamamen Türkçe.
Chapter bilmiyorum ama kafamda tüfek mermileri var. Tuvalette baygın yatıyordum.
Çok teşekkürler dostum..
Süpersin dostum. Sonunda SAW'a da el atmışsın. Emeklerine sağlık, %100'ünü 4 gözle bekliyorum :)
kardeşim kolay gelsin bayramdan sonra metinleri yollarsan çevirmene yardımcı olurum ingilizcem iyidir
Chapter 2 ye yeni geçtim tüm gördüğüm dökümanlar türkçe ve gerçekten kaliteli bir dil kullanılmış. Eline sağlık venom. Askere gittiğinde yokluğunu arayacağız gibi geliyor :)
Teşekkürler eline sağlık %100ü bekliyorum ben
Bir arkadaş şu kafamızdaki zımbırtıdan kurtulduktan sonrayı save yi koyamaz mı? Çok makbule geçerdi...
quote:
Orijinalden alıntı: ismailyt
Bir arkadaş şu kafamızdaki zımbırtıdan kurtulduktan sonrayı save yi koyamaz mı? Çok makbule geçerdi...
Benmi =)
Chapter 4 çevirisi tamamlandı. Oynayarakta ilerliyorum hata olmaması açısından.
quote:
Orijinalden alıntı: venomtrk
Chapter 4 çevirisi tamamlandı. Oynayarakta ilerliyorum hata olmaması açısından.
Çok teşekkürler venom hocam indirdim yüklicem birazdan eline sağlık.
Sayende yeniden oynamaya başlicam oyunu :)
Çok teşekkürler...
Bu arada geçmiş olsun.
Teşekkürler Yüzbaşı Berk ... :) Anlattığın şekilde yani çıkan rakamlara ard arda -hızlı hızlı bastım ve kafadaki aleti çıkardım.Oyundayım... Tekrar teşekkürler Venom ve Berk...
oo baya hızlısın Teşekürler ama daha güzel bi oyun çevirseydiniz keşke yada başka oyunda çevirin hehe :) Eline sağlık.
güzel bir yamaya benziyor en kısa zamanda deneyeceğim...
Dostum emeğine sağlık gerçekten. Çok teşekkürler.
Part 4 e geçtim. Final yamanı bekliyorum. Gerçekten kalite ve kalite. Eline sağlık. İyi çalışmalar.
öncelikleçok teşekkürediyorum bu yama için oyunu yarıda bırakmıştım sırf anlamadığım için şimdi tekrar oynayacağım ama senden bir ricam var lütfen Resident evil 5 Oyununu da bi gözden geçirirmisin