Şimdi Ara

'SAW' Türkçe Yama (V1.02 ÇIKTI) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
295
Cevap
0
Favori
26.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar indirdim ama bir sorun var. Gayet iyi calısıyor yani türkce menü falan.. Ama karakterlerin konusmalarında alt yazı yok yani ingilizce neden ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brktsn

Arkadaşlar indirdim ama bir sorun var. Gayet iyi calısıyor yani türkce menü falan.. Ama karakterlerin konusmalarında alt yazı yok yani ingilizce neden ?

kaçıncı bölümdesin ?

Chapter 4 ten sonraki bölümler daha çevrilemedi.

ilk 3 chapterdaki cümleler tamamen Türkçe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

quote:

Orijinalden alıntı: brktsn

Arkadaşlar indirdim ama bir sorun var. Gayet iyi calısıyor yani türkce menü falan.. Ama karakterlerin konusmalarında alt yazı yok yani ingilizce neden ?

kaçıncı bölümdesin ?

Chapter 4 ten sonraki bölümler daha çevrilemedi.

ilk 3 chapterdaki cümleler tamamen Türkçe.

Chapter bilmiyorum ama kafamda tüfek mermileri var. Tuvalette baygın yatıyordum.
  • Çok teşekkürler dostum..
  • Süpersin dostum. Sonunda SAW'a da el atmışsın.
    Emeklerine sağlık, %100'ünü 4 gözle bekliyorum :)
  • kardeşim kolay gelsin bayramdan sonra metinleri yollarsan çevirmene yardımcı olurum ingilizcem iyidir
  • Chapter 2 ye yeni geçtim tüm gördüğüm dökümanlar türkçe ve gerçekten kaliteli bir dil kullanılmış. Eline sağlık venom. Askere gittiğinde yokluğunu arayacağız gibi geliyor :)
  • Teşekkürler eline sağlık %100ü bekliyorum ben
  • Bir arkadaş şu kafamızdaki zımbırtıdan kurtulduktan sonrayı save yi koyamaz mı?
    Çok makbule geçerdi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailyt

Bir arkadaş şu kafamızdaki zımbırtıdan kurtulduktan sonrayı save yi koyamaz mı?
    Çok makbule geçerdi...

Benmi =)
  • Chapter 4 çevirisi tamamlandı. Oynayarakta ilerliyorum hata olmaması açısından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

Chapter 4 çevirisi tamamlandı. Oynayarakta ilerliyorum hata olmaması açısından.

• Çok teşekkürler venom hocam indirdim yüklicem birazdan eline sağlık.
  • Sayende yeniden oynamaya başlicam oyunu :)

Çok teşekkürler...

Bu arada geçmiş olsun.
  • Teşekkürler Yüzbaşı Berk ... :)
    Anlattığın şekilde yani çıkan rakamlara ard arda -hızlı hızlı bastım ve kafadaki aleti çıkardım.Oyundayım...
    Tekrar teşekkürler Venom ve Berk...
  • oo baya hızlısın Teşekürler ama daha güzel bi oyun çevirseydiniz keşke yada başka oyunda çevirin hehe :) Eline sağlık.
  • güzel bir yamaya benziyor en kısa zamanda deneyeceğim...
  • Dostum emeğine sağlık gerçekten. Çok teşekkürler.
  • Part 4 e geçtim. Final yamanı bekliyorum. Gerçekten kalite ve kalite. Eline sağlık. İyi çalışmalar.
  • öncelikleçok teşekkürediyorum bu yama için oyunu yarıda bırakmıştım sırf anlamadığım için şimdi tekrar oynayacağım ama senden bir ricam var lütfen Resident evil 5 Oyununu da bi gözden geçirirmisin
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.