Malesef tamam arkadaşlar, 3 aralıkta askerim ve uzun dönem.
Artık diğer arkadaşlardan böyle projeler bekliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: venomtrk
Tesekkürler o zaman Okan abi ellerine sağlık diyorum ve indiriyorum.
quote:
Oooo çok az kalmış.Hayırlısıyla gidip dönmen dileğiyle.Yama içinde teşekkürler
Kardeşim. Benim ellerine sağlık. Herhalde Gazete küpürleri ve notlardaki %10 kısımı türkçeye cevirmeden yolcu olup gideceksin.. %10 kısımda yada diyologlardaki %5 lik kısımda bizi etkileyen bir durum varmı..
Dostum eline sağlık. Batman'dan sonra bu oyunda da süper bir iş çıkarmışsın. En kısa zamanda oynayacağım. Hayırlı teskereler diliyorum. Kendine dikkat et.
quote:
Orijinalden alıntı: AaXRoNn
Kardeşim. Benim ellerine sağlık. Herhalde Gazete küpürleri ve notlardaki %10 kısımı türkçeye cevirmeden yolcu olup gideceksin.. %10 kısımda yada diyologlardaki %5 lik kısımda bizi etkileyen bir durum varmı..
etkileyen bir durum yok, çevirsem iyi olurduda zamanım yok
önemli olan diyaloglar zaten gerisi o kadar önemli değil
Emeğine Sağlık.
Güzel olmuş hocam eline koluna sağlık
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: AaXRoNn
etkileyen bir durum yok, çevirsem iyi olurduda zamanım yok
önemli olan diyaloglar zaten gerisi o kadar önemli değil
Çok güzel ozaman ellerine sağlık tekrardan.. Güzel bir ceviri olduğundan şüphem yok batman bitisin bunada başlayacağım..
Daha meuye gelmeden exe hatası veriyor. Böyle bir sorunla karşılaşan oldumu?
Arkadaşlar bende menü Türkçe, Loading kısımları Türkçe diyaloglarda alt yazı yok!!!! Ne ingilizce ne de Türçe hiç birşey yazmıyor...
diyalogları açtın mı ayarlardan?
quote:
Orijinalden alıntı: celikeins
diyalogları açtın mı ayarlardan?
Ne AppCrash hatasıymış bu kardeşim. Forumda zaten 3 çeşit çözüm yolu var hepsini denedim olmadı. Ciddi bir şekilde bunu halleden birisi varmı ?
harika bir yama olmuş, batman çevirisinden sonra buda süper. hayırlı teskereler bu arada, döndükten sonra devamını bekleriz :)
güzel çalışma teşekkürler, emeğine sağlık.
quote:
Orijinalden alıntı: cLubTaXiM
harika bir yama olmuş, batman çevirisinden sonra buda süper. hayırlı teskereler bu arada, döndükten sonra devamını bekleriz :)
Tabi döndüğümde çeviri konusunda daha profesyonel birşeyler düşünüyorum.