Şimdi Ara

'SAW' Türkçe Yama (V1.02 ÇIKTI) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
0
Favori
26.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kolay Gelsin
  • birisi de şu modern warfare 2 ye el atsa oyunun tek kişilik senaryosu dehşet. ama tam anlayamıyorum ve çok şey kaçırdığımı düşünüyorum. zaten 5-6 saatlik oyun öyle çok fazla bir yazı yok içinde. çabucak çevirilir. birisi çevirsin yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

birisi de şu modern warfare 2 ye el atsa oyunun tek kişilik senaryosu dehşet. ama tam anlayamıyorum ve çok şey kaçırdığımı düşünüyorum. zaten 5-6 saatlik oyun öyle çok fazla bir yazı yok içinde. çabucak çevirilir. birisi çevirsin yahu

Yukarida yazdığım gibi MW2 için özel bir koruma sistemi var dosyalar şimdilik düzenlenemiyor.

• hocam acaba bu yamanin boyutu ne kadar olur?sirf meraktan soruyorum yani istersen 3gb yap yinede cekeriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Næccm

hocam acaba bu yamanin boyutu ne kadar olur?sirf meraktan soruyorum yani istersen 3gb yap yinede cekeriz

100 mb civarında olacak

Görevler, diyaloglar, menüler, gazete küpürleri , notlar tamamen Türkçe olacak.
  • mükemmelsin hocam her zamanki gibi.kalite,kalite ve kalite. senin çevirdiğin için o oyunu oynarım.
    mw2 yi anlayarak oynamak isterdim...sen gerçeğine gideceksin ama
  • pcye format atıp su oyunu kuryum bari sırf bu yama için oyunu aldım ama oynamıyorum
  • Pazara biter inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XaviAlons0

mükemmelsin hocam her zamanki gibi.kalite,kalite ve kalite. senin çevirdiğin için o oyunu oynarım.
    mw2 yi anlayarak oynamak isterdim...sen gerçeğine gideceksin ama

+1907
  • Çeviri ile ilgili bilgi vereyim

Toplam 142 dosyanın 80 i çevrilmiş durumda. Geri kalan dosyaların çevirisi devam ediyor. En geç pazar akşamına yetiştirmeye çalışıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 18 Kasım 2009; 15:07:50 >
  • venomtrk umarım en kısa zamanda biter yama bazı şeyleri anlamayınca güzel olmuyo gercekten....
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

Çeviri ile ilgili bilgi vereyim

Toplam 142 dosyanın 80 i çevrilmiş durumda. Geri kalan dosyaların çevirisi devam ediyor. En geç pazar akşamına yetiştirmeye çalışıyorum.

Pazar olsun pazartesi olsun salı olsun farketmez. İşinden gücünden kalma yamayı yapacağım diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhnzn

quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

Çeviri ile ilgili bilgi vereyim

Pazar olsun pazartesi olsun salı olsun farketmez. İşinden gücünden kalma yamayı yapacağım diye

Planlı ilerliyorum sorun yok

• SAW butun serileri izledim ,Oyunu ilgimi çekmedi yabancı forumlarda pek üzerine durulmadı

Dostum harika işler çıkarıyorsun BatmanAA ve arkasından SAW ,TR çevirilerin biz oyuncuların gönlüne taht kurdun

Senin TR çevirin nasıl olmuş diye SAW oyunu denerim
  • Bu oyunda Batman'dan daha fazla diyalog var belirteyim
  • sorumluluk yüklemek istemem ama oyunu dil sıkıntısı yüzünden indirmeyen bendeniz türkçe yamaya güvenerek oyunu bağlıyorum 2 günde bir burayı kontrol ediyorum kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdaldarici1

sorumluluk yüklemek istemem ama oyunu dil sıkıntısı yüzünden indirmeyen bendeniz türkçe yamaya güvenerek oyunu bağlıyorum 2 günde bir burayı kontrol ediyorum kolay gelsin

Yama devam ediyor en kısa zamanda bitecek
  • Kardeşim Ellerine Sağlık Tan Videosunda Gördüm Bu Jigsaw ın Kasetlerindeki Konuşmalarını da Çeviriyosun Sanırım Bizde Bunu bekliyorduk Çünkü En Önemlisi o Diyaloglar Şimdiden Teşekkür Ediyorum
  • Arkadaşlar çalışma tam gaz devam ediyor arka planda oyunu da oynayarak çeviriyorum ki oyunda atmalar olmasın.

Oyun fena değilmiş tuzaklardan kurtulmak zevkli

Bugün hızlanmaya başlıyorum.
  • Son durum nedir. Yarına kadar bitecek mi ? Haftasonuna yetişebilir demiştin de ?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.