Bildirim
'SAW' Türkçe Yama (V1.02 ÇIKTI) (2. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Anladım orjinalliği bozulur diyorsun. -
birader marka oldun forumda.. marka olmak zor iştir.. millet senden hep hızlı ve kaliteli çeviriler bekleyecektir artık.. şimdiden kolay gelsin büyük özveri gösterdiğin.. -
Tebrikler valla venom hocam bu çeviri işinde 1 numarasın -
quote:
Orijinalden alıntı: csedant
birader marka oldun forumda.. marka olmak zor iştir.. millet senden hep hızlı ve kaliteli çeviriler bekleyecektir artık.. şimdiden kolay gelsin büyük özveri gösterdiğin..
Adam askere gidecek.Bekleyecekler,çok bekleyecek sanırım -
Biraz konu dışında olacak ama video çevirileri için bana video düzenleme yazılımı lazım. Ulead ve corel denedim ama istediğim sonucu alamadım. Windows movie maker ise videolara altyazı ekleyip dönüştürünce boyutunu küçültüyor. Türkçe karakterleri de kullanabileceğim videolara altyazı ekleyip dönüştürebileceğim bir yazılıma ihtiyacım var yani. -
Edius 4 yada 5 kullanabilirsin.Programda altyazı ekleme var.
Quicktitler eidus'un altyazı ekleme aracıyla istediğin gibi altyazı ekleyebilirsin.
.Srt veya .sub olarak değil amael ile quick titler'da altyazı girebilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: tatbkath
Edius 4 yada 5 kullanabilirsin.Programda altyazı ekleme var.
Quicktitler eidus'un altyazı ekleme aracıyla istediğin gibi altyazı ekleyebilirsin.
.Srt veya .sub olarak değil amael ile quick titler'da altyazı girebilirsin.
Sağol hocam hemen bakıyorum -
Hakkın ödenmez hocam helal olsun yapıcam dedin mi yapıyosun -
quote:
Orijinalden alıntı: KiLLeD By l HuNTeR
quote:
Orijinalden alıntı: csedant
birader marka oldun forumda.. marka olmak zor iştir.. millet senden hep hızlı ve kaliteli çeviriler bekleyecektir artık.. şimdiden kolay gelsin büyük özveri gösterdiğin..
Adam askere gidecek.Bekleyecekler,çok bekleyecek sanırım
Bende onu anlamıyorum zaten, Aralık' da askere gidecek olan adamın, emir komuta zincirinde geçireceği ayları başlamadan önce bazı şeylerin tadını çıkarmaya bakması lazım. Nerden geliyor bu çeviri aşkı, kim gaz veriyor acaba ? .
@Venomtrk
Altyazı hazırlamak için Subtitle Workshop var ama videolara monteleyemiyor sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 6 Kasım 2009; 22:27:14 >
-
Süpersin hocam... Beklemedeyiz... -
Bende oyunu yeni edindim hemen dil seçeneklerine baktım tüm hepsi açılabiliyor. Konu açmak için girmiştim foruma ama sen benden önce davranmışsın yardım edebilceğim bir şey varsa burdayım
Kolay gelsin! Ayrıca şuan çeviri ne alemde -
-
abi eskiden call of duty yi tr yamalı hale getiren birileri vardı şimdi yok sana modern warfare 2 çevirmek yakışırdı ellerini yormaya değmez bence o arkadaş bırak çevirsin ya da modern warfare 2 yide çeviriceksen devam etneyse kolay gelsin sen bilirsin karar senin tüh ya bu oyunu oynayan varmı ki neyse kolay gelsin üzüldüm şimdidiğer arkadaş yanlış anlamasın onada yakışır ama neyse sen buna devam et venomtrk diğer saw tr yamasını yapan arkadaşta o zaman modern warfare 2 yi çevirsin neyse şaka bir yana kolay gelsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilterler1991 -- 6 Kasım 2009; 23:55:51 > -
abi ya senin gicikligin var dimi bana
batmanda oyle oldu buda oyle.oyunun yarisinda haber veriyosun
neyse artik bastan baslariz dicemde cok gittik.senden rica ediyorum bidaha ceviri yapmadan once aklinda proje olsun.bi haber ver ya
-
-
Bende bu aralar başlayacaktım oyuna seni bekleyeyim bari. 2-3 arkadaşım daha var onlarada soyliyimde başlamasınlar.
Teşekkürler.. -
İlçemde ki kafelere de haber veridm.Şimdilik oyunu (oalanlar tabi) masa üstünden aldılar.Onlar da beklemede...
Tekrar kolay gelsin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailyt -- 7 Kasım 2009; 14:53:28 > -
quote:
Orijinalden alıntı: marcus83
quote:
Orijinalden alıntı: venomtrk
Dil çevirilerinin hepsini tam anlamıyla açılmıyor sadece menü sistemini , görev sistemini değiştirebilirsiniz ama diyalog sistemi bunda da farklı.
Güncelleme
Menü sistemi çevirisi tamamen bitti. Görevlerde sıra.Ama esas çeviri diyaloglarda gözüküyor.
Açılamayanlar hangisi bilgi veriri misin? Ben hepsini inceledim ve açdım ama
Diyalog sisteminin yapısı farklı çevirirken işler biraz daha karışıklaşıyor.Venom ondan bahsediyor.
-
tahmini kac gune bıter kardes kolay gelsin
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X