Şimdi Ara

3 model arasında kaldım. Yardımlarınıza ihtiyacım vaR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Başlıktada belirtdiğim gibi 3 model arasında kaldım. Gönlüm Honda'dan yana ama sizinde görüşlerinizi almak istedim.

1.Opel Astra 1.6 - 2008

2.Renault Megane 1.6 - 2008

3.Honda Civic 1.6 - 2008

Not: Resimler alıntıdıR. Almayı düşündüğüm araçların resimlerdeki kasalarıdıR.

Benim için performans çok önemli. Honda'nın motoR konusunda iyi işler çıkardığını duymuştum.

Bana performans ve donanımları hakkındada bilgi vererek görüşlerinizi söylerseniz çok memnun olurum. Neden bu araç ? Mesela..
    Şimdiden teşekkürleR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |SezeR| -- 3 Eylül 2009; 13:09:34 >

• 1 yada 3
  • tabikide honda civic
  • hondanın daha çok albenisi var gibi duruyor
  • hocam bunlar honda haric dizelmi? kac km de? fiyatları ne? kaza durumları ne? bunları yazarsan cok daha kolay tavsiye alırsın gibime gelior.
  • 3 ünün arasında meganı eleyın bikere.. Honda veya astra arasında karar verin , astra malzeme ve işçilik kalitesi olarak hondadan 1 gömlek üstündür.. Ancak honda yeni kasa olmasından dolayı ve astraya göre daha performanslı bir motora sahip olmasından dolayı tercih edilebilinir..

Sonuç olarak 3 ü arasından civic tercihim olurdu..
  • Honda bunların arasında tip olarak, performans olarak bir adım önde ve 5yıl garantisi var bence honda almalısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • honda
  • Honda Yada Astra olabilir. Ben olsam Astra'yı seçerdim.
  • Cıvıc
  • tabiki astra honda civic kadar sorun yumağı C sınıfı araç bulmak zordur piyasada
  • Yorumlar için tşklr arkadaşlar.

quote:

Orijinalden alıntı: over and under

tabiki astra honda civic kadar sorun yumağı C sınıfı araç bulmak zordur piyasada

over and undeR kardeşim Civic'le ne alıp veremediğin var anlayamadım doğrusu :)

eski kasa olsa Astra iç donanım bakımından belki biraz daha üstün olabilir ama yeni kasada Astra Civic'e rakip olabileceğini sanmıyorum..

ArkadaşlaR araçların hepsi benzinli 1.6.

opeL astra 28000 km'de

Renault meGane 32500 km'de

Honda civic 16000 km'de

Sadece Renault megane'da boya vaR. kazalı sanırım.
  • honda hayat onda
  • over and under haklı olduğu konular var civic' te çözülemeyen bazı problemler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: |SezeR|

Yorumlar için tşklr arkadaşlar.

quote:

tabiki astra honda civic kadar sorun yumağı C sınıfı araç bulmak zordur piyasada

eski kasa olsa Astra iç donanım bakımından belki biraz daha üstün olabilir ama yeni kasada Astra Civic'e rakip olabileceğini sanmıyorum..

opeL astra 28000 km'de

Honda civic 16000 km'de

HAstanemde 2 arkadaşımın var 0 km aldılar ikisi de sorunlu istersen gel çayımı iç anlatsınlar sana dertlerini

• İyice çelişkiye düştüm :S

opel astra' düz vites 1.6 benzinli kullandım ama pek beklediğim gibi değildi :S
    ben mi çok şey istiyorum anlamadım :S
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: |SezeR|

Yorumlar için tşklr arkadaşlar.

quote:

opeL astra 28000 km'de

Honda civic 16000 km'de

HAstanemde 2 arkadaşımın var 0 km aldılar ikisi de sorunlu istersen gel çayımı iç anlatsınlar sana dertlerini

nasıl olur ya. şoktayım :S

• CIVIC alırdım ben olsam.

Astradan uzak dur kasa değiştirecek.O kadar para vericen demode arabaya binicen. Şurda 2 ay sonra yeni Astra yollarda.Çok da sorunsuz bir model değil hem.

Civic hiç değilse güncel tasarım. Motoru tartışmasız daha iyi zaten. Astra performans olarak da zayıf kalıyo Civicin yanında.
  • Bunlardan civic i alırdım.
  • Hiçbirine bakmazdım ben olsam,fakat bunlar arasından bir tercih yapacak olursam,öncelikle megane çöpe gider.Astra ve civic arasında civic derim ama malzeme kalitesizliği çok canımı sıkar açıkçası...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.