Şimdi Ara

3 Model arasında sizin tercihiniz ne olurdu? İyi Bayramlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim limitim 2600 ile 2900 TL forumda 1 haftadır geziniyorum kafamda 3 model yer etti Beğendiğim Ledler 3000 3300 TL arası bunlarda mecbur fiyat inişi olacak onuda biliyorum lakin model konusunda karar veremedim sizden bana yardımcı olmanızı rica edeceğim.Herbirinizin Bayramı kutlu olsun.
    Philips 47PFL 7008
    Lg 47LA 860v
    Sony 47W 805

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: angajem

Arkadaşlar benim limitim 2600 ile 2900 TL forumda 1 haftadır geziniyorum kafamda 3 model yer etti Beğendiğim Ledler 3000 3300 TL arası bunlarda mecbur fiyat inişi olacak onuda biliyorum lakin model konusunda karar veremedim sizden bana yardımcı olmanızı rica edeceğim.Herbirinizin Bayramı kutlu olsun.
    Philips 47PFL 7008
    Lg 47LA 860v
    Sony 47W 805

3099 Tl'ye n11 'de Samsung 467f7000 var . Ben aldım Çok güzel tv . Eğer o üçünden alacaksan 7008 ile w805 i ele 860v al .Senin yerinde olsam f7000 alırdım gerçekten çok güzel.
  • Hayırlı uğurlu olsun keyifli günler yaşatsın Led tvniz. Lakin ben Samsung tercih etmiyorum. Naturel görüntü ön planda bizim için.Komşumuzda sizin modelin 40 inç olanı mevcut,malesef Samsung F serisini o zaman eledik. Yanıt ve fikrinizden dolayı teşekkür ederim

• angajem kullanıcısına yanıt
    oyun için w805
    ambilight için 7008
    smart için 860 yada 740

alınır.

Benim tercihim 7008 yada w805 olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

oyun için w805
    ambilight için 7008
    smart için 860 yada 740

alınır.

Bilgisayar kasamı hdmi ile tv ye bağlıyorum. 22" tv mi eve gönderdim. Şimdi tvsizim. 42W805 almayı düşünüyorum. Son sistem oyunları metro crysis pes fifa 14 oyunlarda tv için yorumunuz ne olur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • w805 ms 30 civarı oyunlarda daha iyi diğerlerinde 50 ms civarı ... ne kadar fark eder bilmiyorum ....

tvleri mağazada izlemeden(mağaza videosu ve görüntüsü aldatıcı olsada bakacak başka yer yok ) ve kullanıcı yorumlarına bakmadan karar verme
  • quote:

oyun için w805
    ambilight için 7008
    smart için 860 yada 740

alınır.

Oyunla hiç işim olmaz Sony eledim gitti. Fakat bu gün şöyle bir durum oldu Teknosada Lg ve philips'i 3D test ettim her ikiside başarılı olsada Lg iki tık daha öndeydi Ledlerin konumu farklı yerlerde olduğu için bunuda göz ardı etmek istemedim Philips daha ışıklı daha bi kargaşanın ortamında Lg ise daha sakin ışığı daha bi loş konumlu köşedeydi. Mediamark'da test imkanım olamadı. Darty'de ise Lg LA860 mevcut Philips 7008 yoktu daha alt modelleri bulunuyordu. Yanyana duran 2 markanın mağzadaki HD yayınları izlededim, Philips alt model olmasına rağmen çok naturel Lg de ise insan yüzlerinde terakotalı veya pudralıymış gibi bi softluk vardı Satış elamanından 3D yayın yapmasını istedim usb taktı Lg nin mönüsü seri ve cazibeli içeriği Philips'in oldukca ağır ve basit bi mönü dikkatimi çekti,belirttiğim gibi Philips 7008 modeli değildi bu ayrıntı. Dartyde izlediğim 3D kliplerde Lg muazzam bi şölene imza atttı aklıma Sd yayın hiç bi teknomarketde izliyemedim.
    Kafamdaki soru işaretleri ile eve döndüm.

• quote:

oyun için w805
    ambilight için 7008
    smart için 860 yada 740

alınır.

PHİLİPS 47 PFL 7008

Ortam sıcaklığı: 5 °C - 35 °C
    Enerji Etiketi Sınıfı: A+
    AB Enerji Etiketine uygun güç: 59 W
    Yıllık enerji tüketimi: 82 kW·s
    Bekleme modunda güç tüketimi: < 0,1 W
    Güç Tasarrufu Özellikleri: Otomatik kapama zamanlayıcı, Ekonomik mod, Işık sensörü, Görüntü dondurma (radyo için)
    Kapalı modu güç tüketimi: < 0,1 W

LG 47 LA860V

Voltaj,Hz: 100V~240V, 50/60Hz
    Enerji sınıfı (ErP Class):A+
    Ortalama Güç Tüketimi: 130W
    Bekleme Modu (Stand-by)Güç TüKetimi: 0.30W

Hal böyle olunca Benim tercihimde artık Philips 7008 oldu Artık netim fiyatının benim limitlerine inmesini bekliyorum. Teşekkürler 666azazel

• angajem kullanıcısına yanıt
    Bence hiç birini almayın.

Benzer fiyatlara bulabiliyorsanız Sony 46HX850 , Philips 46PFL8007 ve Philips 46PFL7007 tavsiye ederim.
    Samsung 46F7000 de iyi bir tercih olabilir ancak TR altyazı ve FW konusunda sıkıntı var sanırım.
    Konunun özellikle son sayfalarına bakmanız yararlı olacaktır.http://forum.donanimhaber.com/m_72142885/tm.htm

İyi bayramlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.@.N

Bence hiç birini almayın.

Benzer fiyatlara bulabiliyorsanız Sony 46HX850 , Philips 46PFL8007 ve Philips 46PFL7007 tavsiye ederim.
    Samsung 46F7000 de iyi bir tercih olabilir ancak TR altyazı ve FW konusunda sıkıntı var sanırım.
    Konunun özellikle son sayfalarına bakmanız yararlı olacaktır.http://forum.donanimhaber.com/m_72142885/tm.htm

İyi bayramlar...

hx850 serisi benim de kalbimde özellikle w805'deki o koca anlamsız logo'dan sonra hakkaten teşhir ..vb olarak da düşünmüyor değilim

Bu arada başlığı açan dotum hala karar veremedi isen 7008 biraz daha ağır basiyor ..

benim sıralamam f/p, smart-altyazı-dts ..vb ve kontrast & görüntü kalitesi , 3d performansi olarak şöle olurdu

1-pfl 7008
    2-w805
    3-la 860v.

• streamin S kullanıcısına yanıt
    w805 yeni seri olmasına rağmen gerek panel kalitesi gerekse malzeme kalitesi olarak HX850'nin oldukça gerisinde.
    Samy ve Lg ile fiyat konusunda rekabet edebilmek için bu seride kaliteden biraz ödün vermişler.HX850 ye göre
    tek artısı media player özellikleri o kadar. Görüntü kalitesi olarak HX850'nin yanından geçemez. Sony'nin yeni
    9 serisi ise yine çok kaliteli.

Yukarıdaki 3 modeli de LG panelli olduğu için önermedim. Siyah seviyesi ve kontrast değerleri Samy panellere
    göre kötü kalıyor. Bence PFL7007 özellikle panel kalitesi olarak PFL7008'den çok daha iyi ayrıca hala satılan
    bir yer bulunursa çok daha uygun fiyata alınabilir aynı durum 8007 içinde geçerli.Yine Philips üst seviye PFL8008 modelinde
    LG panel kullanmayıp doğrusunu yapmış... LG panel çok mu kötü ? Hayır değil ,ama bir Samy panel kadarda iyi değil.

• Arkadaşlar her birinizin fikirleri için Teşekkür ederim.
    Sony HX850 sanırım sıfır kutu bulunması zor nadir bulsamda 3500 bin ve üstü olur gibi
    Sony W805 Hd yayınlarda oldukça başarılı Smart içeriği seri lakin klavye bağlantısı yok 3D umduğum gibi çıkmadı Bu gün test edebildim
    Lg LA860v En iyi 3D başarısıyla aklıma imza attı, gelin görünki HD yayınlarında insan yüzlerinde naturelliği yakalıyamadım Smart özelliğindeki mönü tasarım ve seriliği cezbedici En olumsuz yanı yukarıdaki tabloda'da yazdığım gibi elektrik sarfiyatı.
    Philips PFL7008 HD yayınlarındaki en başarılı naturel görüntü yakaladım diye bilirim 3D konusunda LG LA860v nin altı. Philips elektrik tüketiminde çok iyi.Smart herbirimizin bildiği gibi güncelleme ile yoluna girer diye umuyorum.Tasarım olarakda en beğendiğim oldu.Şimdi fiyatının benim bütçeme inmesini beklemekteyim. Kararım 7008 yani
    Philips PFL 7007 nin panel notu yüksek olabilir lakin kasa çerçevesi Metalik gri ve özellik olarak 7008 den alt seviyede

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.