Güzel bir fikir, proje iyi gidiyor da hocam odanın ortasında o aletler ne yahu ev batmıyor mu?
Ev Batık Hafta Sonu İş Hızlanır Umarım Pzartesiye Kadar Bayağı Yol Katederiz
quote:
Orijinalden alıntı: cthax
quote:
Orijinalden alıntı: Darkness~
Güzel bir fikir, proje iyi gidiyor da hocam odanın ortasında o aletler ne yahu ev batmıyor mu?
Ev Batık Hafta Sonu İş Hızlanır Umarım Pzartesiye Kadar Bayağı Yol Katederiz
yanlız yaşamanın avantajlarından olsa gerek...hanımlar ve anneler mümkünatı yok izin vermezler..
Takip
Arkadaşlar Hafta Sonu Moda Devam Ettim Sağolsun Forumdan Murat Abimiz (mncs35) de geldi işe el attı da anakartın takozlarını taktık Biraz ilerlemeler yavaş gidiyor farkındayım ama Hem Güzel işçilik hemde Zaman darlığından dolayı
Arkadaşlar Benim yaptığım krom takozlarda hafif bir eksen kayması vardı mncs35 Tekrar üstünden geçti
Çapaklar Temizlendi Ve Anakart Takoz Delikleri Açıldı 2mmlik matkaplar ile Ardından M3 Takım klavuzu ile diş açıldı
İlk Takoz Takıldı Hadi Bismillah
Nasıl Görünüyor Ama ;)
quote:
Arkadaşlar Hafta Sonu Moda Devam Ettim Sağolsun Forumdan Murat Abimiz (mncs35) de geldi işe el attı da anakartın takozlarını taktık Biraz ilerlemeler yavaş gidiyor farkındayım ama Hem Güzel işçilik hemde Zaman darlığından dolayı
Arkadaşlar Benim yaptığım krom takozlarda hafif bir eksen kayması vardı mncs35 Tekrar üstünden geçti
Çapaklar Temizlendi Ve Anakart Takoz Delikleri Açıldı 2mmlik matkaplar ile Ardından M3 Takım klavuzu ile diş açıldı
Nasıl Görünüyor Ama ;)
Begendım
güzel bir çalışma olmuş
çalışmalar güzel gidiyor sonunu merakla bekliyorum.. kolay gelsin
quote:
Nasıl Görünüyor Ama ;)
benim çektiğim fotoları eklememişin......
(tabii nasıl uyuduğun bilinmesin diye demi?)....
çok havalı
quote:
Orijinalden alıntı: Selcuk izmir
çok havalı
yerim havasını selçuk...adam çalışmıyo bütün işi bana yaptırıyor....çizim ondan işçilik benden havası nerde kaldı bunun...:)))
Kolay gelsin hocam. Calismaniz guzel gidiyor
Güzel bir mod daha geliyor
Takipteyim
takipteyim üstad...
Cok iyi merakla takip ediyorum
takipteyim.
ben de takipteyim hocam merak ettim nasıl bişi ortaya çıkacak....
Arkadaşlar Öncelikle araya giren bir sürü aksilikten dolayı moda ara vermek zorunda kaldım ama dün dedim yeter devam edeyim.
Şimdi Biliyorsunuz bir üst plaka var birde alt plaka alttaki plakaya 10*10 cm lik kare delik açaçaktım fakat ölçüler gereği delik 5*5 cm oldu ama test sonucu gerekli tüm kablolar geçecek gibi görünüyor.
Ve Başladım Öncelikle Aerocool Gatewatch 2 için deliklerin yerini hazırlayıp delmeye
Ardından Aerocool Gatewatch 2 Montajlamaya Başladım
Arkadaşlr Resimlerdende görebildiğiniz gibi Kısmi sleevleme yapmıştım diğer kasamda iken fakat şimdi full sleeve yapmak şart olacak bende almanydan bir takım sleeve seti getirtiyorum artık onuda kasaya yetişmez ise sonra yapıp tekrar paylaşacağım.
Şimdi Altına DVD-RW montajına Geldi Sıra
Şimdi Optik sürücülerin genişliği 146 cm olduğu için haliyle diyeceksiniz e HDD yi nasıl monte edeceksin HDD nin genişliği 101,5 cm bende krom boru aldım ve bunu 22 mm lik parçalara böleceğim ve hdd yi destekleyeceğim
Gelelim biraz daha alt plakaya yukarıda da bahsettiğim gibi 5*5 lik kareyi açmak için fellik fellik düşünürken (Bazen BEyin Duruyor ) aklıma dekupajım geldi köşelere birer delik deldikten sonra başladım dekupaj ile dönmeye
Evet Hafif eğeleyelim
Arkadaşlar Üst plakadan bir görünüm bu arada tabi ki bütün işler bittikten sonra kasa toplandıktan sonra tekrar sökülecek ve haliyle ince işçilik zımpara yada parlatma yapılacak
Ve öylesine alt ayağı alt plakaya vidaladım şimdilik şekli belli olsun diye
Ve Arkadaşlar Kasayı Öyle El ile tutup neye benzeyeceğini göstermek istedim
İki plaka arasına krom takozun boyunda ( 1cm) lik şeffaf pleksi gelecek boydan boya böylecr hem aradaki kablolar görünmeyecek,hemde plakanın bel vermesi engelleece ve arkasına ise mavi ledler gelecek Arkadaşlar şimdilik buna benzeyecek
Devamı Gelecek..........
kolay gelsin takip
Güzel bir tasarım işçilik güzel azim var daha ne olsun ki Hadi bakalım takipteyiz . kolay gelsin.