quote:Orijinalden alıntı: alifuat_a devam et. çok güzel gidiyor. aliminyum levhalar kaç mm, ne kadar ve nerden aldın. çok olmadı işallah konuyu baştan okursanız zaten her şey tüm detayları ile yazılıp resimleniyor levhalar 4mm olup sanayiden tedarik edildi....
Evet Levhalar 4 mm lik alüminyum ve sanayiden alındı üst plaka ile alt plaka ya 30 tl vermişti altakki u için ise 20 tl ve 15 tl bükme parası verdim
konu başından beri takip ediyorum yarım mı bıraktın ne oldu sonucu bir görseydik artık zaten mod yapan da yok
quote:Orijinalden alıntı: 1444 konu başından beri takip ediyorum yarım mı bıraktın ne oldu sonucu bir görseydik artık zaten mod yapan da yok Arkadaşlar Moda devam edeceğim Fakat Başıma Gelen Talihsiz bir olaydan dolayı Şu an devam edemiyorum.takibe devam edin gelecek :)
quote:Orijinalden alıntı: cthax quote:Orijinalden alıntı: 1444 konu başından beri takip ediyorum yarım mı bıraktın ne oldu sonucu bir görseydik artık zaten mod yapan da yok Arkadaşlar Moda devam edeceğim Fakat Başıma Gelen Talihsiz bir olaydan dolayı Şu an devam edemiyorum.takibe devam edin gelecek :) geçmiş olsun umarım en kıza zamanda durumunuz düzelir ve kaldığınız yerden devam edersiniz....