Şimdi Ara

3.Modum Sıfırdan Yeni Kasa BOL FOTO (((GÜNCEL))) 18.10.2012 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
1
Favori
8.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • devam et. çok güzel gidiyor. aliminyum levhalar kaç mm, ne kadar ve nerden aldın. çok olmadı işallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: alifuat_a

devam et. çok güzel gidiyor. aliminyum levhalar kaç mm, ne kadar ve nerden aldın. çok olmadı işallah

konuyu baştan okursanız zaten her şey tüm detayları ile yazılıp resimleniyor levhalar 4mm olup sanayiden tedarik edildi....
  • şöyle köşeye kıvrılalım pcde bakarız
  • Evet Levhalar 4 mm lik alüminyum ve sanayiden alındı üst plaka ile alt plaka ya 30 tl vermişti altakki u için ise 20 tl ve 15 tl bükme parası verdim
  • kolay gelsın takıpteyım
  • takip
  • kolay gelsin güzel çalışma..takip!
  • Güzel Güzel :)

Devam TAkip :D
  • takip
  • iyi gidiyor
  • çok güzel

takip
  • takip
  • takiiip +++++++
  • Bayağı şekillenmiş güzel olacak takip.
  • çok güzel olmuş eline sağlık
  • konu başından beri takip ediyorum yarım mı bıraktın ne oldu sonucu bir görseydik artık zaten mod yapan da yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1444

konu başından beri takip ediyorum yarım mı bıraktın ne oldu sonucu bir görseydik artık zaten mod yapan da yok

Arkadaşlar Moda devam edeceğim Fakat Başıma Gelen Talihsiz bir olaydan dolayı Şu an devam edemiyorum.takibe devam edin gelecek :)
  • Takip++
  • quote:

Orijinalden alıntı: cthax

quote:

Orijinalden alıntı: 1444

konu başından beri takip ediyorum yarım mı bıraktın ne oldu sonucu bir görseydik artık zaten mod yapan da yok

Arkadaşlar Moda devam edeceğim Fakat Başıma Gelen Talihsiz bir olaydan dolayı Şu an devam edemiyorum.takibe devam edin gelecek :)

geçmiş olsun umarım en kıza zamanda durumunuz düzelir ve kaldığınız yerden devam edersiniz....
  • Çalısmanız güzel gidiyor, devamını merakla bekliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.