Şimdi Ara

3 numara saç photoshopu yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
22.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir fotoğrafı saçımız 3 numaraymış gibi shoplayabilen bir program filan var mı?

ya da aranızda bunu becerebilen

• Yapay Zekanın Yanıtı

3 Numara Saç Efektiyle Mükemmel Görünüşe Kavuşun

3 numara saç stili, şık ve çok yönlü bir seçimdir. Ancak bu görünümü denemeden önce nasıl görüneceğini merak ediyor olabilirsiniz. Photoshop'un kullanımıyla, 3 numara saç efekti deneyebilir, size yakışıp yakışmadığına karar verebilir ve sosyal medyada paylaşmadan önce görünümünüzü ince ayarlayabilirsiniz.

Photoshop ile 3 Numara Saç Efekti Oluşturma

Photoshop'ta 3 numara saç efekti oluşturmak için şu adımları izleyin:

1. Orijinal fotoğrafınızı Photoshop'a yükleyin.
    2. "Katman Ekle" düğmesini tıklayarak yeni bir katman oluşturun.
    3. Boya Kovası aracını seçin ve saçınızın rengi olarak kullanmak istediğiniz rengi ayarlayın.
    4. Saçınızı boyayın ve fazlalıkları silmek için Silgi aracını kullanın.
    5. Katmanlar panelinde yeni katmanın şeffaflığını azaltın ve saçınıza gerçekçi bir görünüm kazandırın.

3 Numara Saç Efekti Uygulamaları

Eğer Photoshop'u kullanmak istemiyorsanız, 3 numara saç efektini taklit eden uygulamalar da mevcuttur:

• Instagram 3 Numara Saç Efekti: Instagram, fotoğraflarınıza 3 numara saç efekti eklemenizi sağlayan bir filtreye sahiptir.
    • Snapchat 3 Numara Saç Efekti: Snapchat, fotoğraflarınıza ve videolarınıza 3 numara saç efekti uygulayan bir filtreye sahiptir.
    • 3 Numara Saç Yakışır Mı Programı: Bu uygulama, size 3 numara saç stilinin yaklaşıp yaklaşmadığını gösterir.

Sonuç

Photoshop veya uygulamalar kullanarak 3 numara saç efektini denemek, bu görünümün size yakışıp yakışmadığını anlamanın harika bir yoludur. Bu şekilde, saçınızı kesmeden önce nasıl görüneceğini deneyebilir ve hayal kırıklığı yaşama ihtimalinizi azaltabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • var
  • nerde?
  • kafa yapın alnın vs. gözükmeden nasıl 3 numara hailini görüceksin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Germ

kafa yapın alnın vs. gözükmeden nasıl 3 numara hailini görüceksin ?

bilmem.Önden çekilmiş kafamın saç bölgemin net görüldüğü bir fotoğraftan olmazmı?
  • Fotosop
  • Kirli sakalın varsa direk 3 numara yaptır fotoşla şunla bunla uğraşma gerisi fasa fiso. Sakalın yoksa sakın 3 numara yapma görüyorum öyle sübyanları çok kötü duruyor 3 numara dediğin kirli sakalla gider gerisi yalan ve alışan bir daha bırakamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pRo. -- 10 Haziran 2011; 12:09:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    9 Numara saç kesimi olur mu?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Biri saç rengini değiştirmeyi becerebilir mi diye soracağım ama çoğu arkadaş fotoğrafları foruma taşıyor diye soramıyorum..
  • yapabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: pRo.

Kirli sakalın varsa direk 3 numara yaptır fotoşla şunla bunla uğraşma gerisi fasa fiso. Sakalın yoksa sakın 3 numara yapma görüyorum öyle sübyanları çok kötü duruyor 3 numara dediğin kirli sakalla gider gerisi yalan ve alışan bir daha bırakamaz.

sakal yok hatta parlak yüzlü sayılırım ve hafif tombulum (çok değil)

o zaman yaptırmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ngokayg

quote:

Orijinalden alıntı: pRo.

Kirli sakalın varsa direk 3 numara yaptır fotoşla şunla bunla uğraşma gerisi fasa fiso. Sakalın yoksa sakın 3 numara yapma görüyorum öyle sübyanları çok kötü duruyor 3 numara dediğin kirli sakalla gider gerisi yalan ve alışan bir daha bırakamaz.

sakal yok hatta parlak yüzlü sayılırım ve hafif tombulum (çok değil)

o zaman yaptırmıyorum

Sakın yaptırma sakalın yoksa hele ki yüzün parmak ve tombulmuş. Sakın deneme derim çok küfür edersin uzayana kadar

• böyle bişeymi düşünüyon ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ben Aslında Yoğum
    böyle bişeymi düşünüyon ?

hahaha örneğe bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ben Aslında Yoğum

böyle bişeymi düşünüyon ?

hayır tabi lan

dwayne wade gibi filan düşünüyodum.
    Ama daha demin berberden geldim makasla bayağı kısalttım döndüm.Makasla dediğime bakmayın kısa yani

birdahakine 3 numara yapcam ama.Berber kafa yapın filan çok uygun 3 numaraya dedi

ama hafif kemerli burnum,sakalsız yüzüm(15 yaşındayım),ve hafif tombul olmam beni düşündürüyor(tombulluk yüzde pek yok hatta nerdeyse hiç yok ama vücut biraz kilolu )

• Yapabilecek olan varsa pm atabilir mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.