Şimdi Ara

3 numara saç yakışır mı? [SS'li]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodello -- 4 Haziran 2014; 17:48:19 >

• Görende sırtına kadar uzun sanacak kısa işte saçın neyi düşünüyosun bize sormanda ki amaç nedir git kestir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LEŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ + ZATEN 3 NUMARA VE LEŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
  • İyi böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Special S

Görende sırtına kadar uzun sanacak kısa işte saçın neyi düşünüyosun bize sormanda ki amaç nedir git kestir

birader bilerek kısa saçlı halimin olduğu bi fotoyu koydum, hani yakışmıyosa söylesinler diye. Senin gibi isyan bayrağı çeksinler diye değil. Burası konu dışı !
  • Biraz kilo allan bune yanlislikla omuz yesen çürük dolarsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

LEŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ + ZATEN 3 NUMARA VE LEŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

laaan 3 numara değil o saçlarımın önü uzun görmüyon mu sallabaş, o önüde aldırsam düz çizgi halinde, Davut güloğlu gibi olurum

not: o adamın tipinide hiç sevmem o yüzden 3 numara yaptırmayacam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ulen saçların zaten max 5-6 numara iyice seviye düştü burda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milfshake

Biraz kilo allan bune yanlislikla omuz yesen çürük dolarsin

Hocam boy/kilo orantım normal, 1.68 boy, 58 kilo. Omuzlarım biraz kısa olduğundan sıska duruyorum. Konu tipim nasıl ss li konusu değil
  • Yakışmıyor. Milletin lafına bakıp kestirme boşuna. Bana da "çok yakışır, bence yaptır" dediler; yaptırdım ve sonuç hüsran. Mahallenin delilerine benzedim. Yaptırma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodello

quote:

Orijinalden alıntı: Milfshake

Biraz kilo allan bune yanlislikla omuz yesen çürük dolarsin

Hocam boy/kilo orantım normal, 1.68 boy, 58 kilo. Omuzlarım biraz kısa olduğundan sıska duruyorum. Konu tipim nasıl ss li konusu değil

1.68 58 kg normalmi şakamısın kız olsan 58 balık etli bile zor olurdun allahım sabır ve beyin pls

• kafa yakışmamış bence kafayı 3'e vurdurun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodello

quote:

Orijinalden alıntı: Special S

Görende sırtına kadar uzun sanacak kısa işte saçın neyi düşünüyosun bize sormanda ki amaç nedir git kestir

birader bilerek kısa saçlı halimin olduğu bi fotoyu koydum, hani yakışmıyosa söylesinler diye. Senin gibi isyan bayrağı çeksinler diye değil. Burası konu dışı !

Adam doğru demiş birader, saçların şuan zaten 3.5 numara. Uzun saçlı halini göreydik yorum yapardık da bu halin bildiğin 700 maddeyi hakediyor.
  • 1.68 boy a 70 kilo olsam damacana gibi duracağımın farkındamısın? Boy 1.78 olsa haklıydın mayk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodello -- 4 Haziran 2014; 13:17:35 >
  • o saçın önü ne öyle ya

• Sapanla meteor taşı durdurmaya çalışsan, daha yakışık kalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bladeGny

o saçın önü ne öyle ya

orda öyle çıkmış Değişiyorum lan ss yi
  • sen kökten kestir.
  • SS değişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodello -- 4 Haziran 2014; 17:45:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.