Arkadaşlar merhaba , çok sıkıntılı bir dönemden geçtim saçlarım baya baya iyiydi 1.5 sene içinde böyle oldu. Tek taraflı döküldü sağ ve solu atıyorum, bir taraf hiç dökülmedi böyleydi diğer taraf döküldü. Saçımda sıklık anlamında seyrelme filan da yok, sadece yanlardan böyle oldu. Seboreik dermatit oldum 1 - 2 kere < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Saç tek taraflı dökülmesi ss li yaş 20
-
-
2 taraftan da açılma var kank
-
Ailemin genetik olarak öyle. Çocukluk fotolarımda filan da. Bir de saçı biraz çektim geriye doğru.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet genetik olabilir benim de saç çizgim geride şakaklara doğru
-
Aynaya gururla bakıp ben kel bir adamım de.
Saç olayı tamamen genetik bro. Genlerde varsa eğer dökülme stres sadece hızlandırıcı oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Saç çizgisinde gerileme mevcut. Genetik gibi duruyor.
-
Olabilir hocam. Yapılabilecek bir şey var mı? İleride ektirme düşünebilirim.
Her erkeğin hazin sonu şakaklarda açılma. Bende de yaş ilerledikçe açıldı bundan 2-3 sene öncesine göre. Fakat üstlerde vs. duruyor, aslında gür de saçım ama şakaklar geriledi. Ben cumartesi dermatolojiye gideceğim bir de dermaroller bayağı övdüler, 0.5mm uçlu sipariş ettim araştırabilirsin sen de. Mantık mikro delikler açıyor uygulanan bölgeye ve kan basıncını o bölgeye yönlendirerek, oradaki hücreleri besliyor. Ayrıca saç besleme ile ilgili ürün kullanılıyor ise emilimi ve etkisini %90'a kadar çıkarttığını söylediler. İkinci kısımdan emin değilim açıkçası o yüzden gideceğim dermatolojiye fakat, ilk söylediğim konunun doğru olduğuna inanıyorum.
-
Saçlarım dediğim gibi baya baya iyiydi hocam. Kısa bir sürede böyle oldu , ektirmek gerekirse ektiririm sıkıntı yok.
Minoxidil filan baya yardımcı oluyormuş, özellikle kalıcı saç dökülmesi yoksa yani saç kurulabilecek duzeydeyse.
Şakaklar ektirilebiliyor mu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vallahi hiç bilgim yok. Açıkçası öyle abartılacak şekilde bir açıklık da yok bende çok şükür. 27 yaşındayım, yaş ilerlemesinden dolayı klasik şakaklarda gerileme oldu. Önlem açısında dermatoloğa gideceğim ben. Dermaroller'ı ise faydalı olduğu için aldım haftada 1-2 defa uygulamayı düşünüyorum bölgeye kan tahliyesi yapılsın, beslensin diye.
-
Benimde öyle ufaktan açılma var yaş24 ama açılan kısmı dokununca hissiyat farklı diğer tenime dokunduğum hissiyat vermiyor moralimi yerle yeksan ediyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben ne yapayım hocam yaş daha 20 kafaya bakın. :D prp filan da diyorlar bakalım. Dermatoloji gitmek gerek
Hocam içiniz rahat edecek ise dermatoloğa gidin. İnternette yazanlardan yola çıkarak hareket etmeyin. Ben şahsen hem içimi rahatlatmak hem de önlem alınabiliyor ise alabilmek adına gideceğim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X