Şimdi Ara

9 Numara saç kesimi olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
61.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • veya makinayla daha uzun saç kesimi yapılır mı? olursa kaç cm.olur

• Yapay Zekanın Yanıtı

9 Numara Saç Kesimi: Bilmen Gerekenler

9 numara saç kesimi, erkekler arasında popüler bir kısa saç kesimidir. Saç, saç derisine yakın bir şekilde, yaklaşık 9 mm uzunluğunda kesilir.

9 numara saç, düşük bakım gerektiren ve şekillendirmesi kolay bir saç kesimidir. Sporcular, ordu mensupları ve yoğun bir programa sahip kişiler için idealdir. Ayrıca, kısa saç modellerini denemek isteyenler veya saçlarını uzatmadan önce kısa kesim yapmak isteyenler için de uygundur.

9 numara saç kesimi yaptırmadan önce, yüz şeklinin ve saç tipinin uygun olup olmadığını düşünmek önemlidir. Bu saç kesimi, oval ve kare yüz şekillerine uygundur. İnce veya orta kalınlıkta saçlar için de uygundur.

9 numara saç kesimi, saçı 9 numaralı bir tıraş bıçağı ile saç derisine yakın şekilde keserek yapılır. Saçın uzunluğu yaklaşık 9 mm'dir. Saç kesimi, saçın doğal uzama yönüne göre yapılır.

9 numara saç kesimi, saçı 9 a vurdurmak olarak da bilinir. Ayrıca 9 numara saç traşı veya 9 numara saç erkek olarak da adlandırılır.

9 numara saç kesimi, düzenli bakım gerektiren bir saç kesimidir. Saçın hızlı uzaması nedeniyle, her 2-3 haftada bir kesilmesi gerekebilir. Saçı evde kendin kesebilir veya bir berbere gidebilirsin.

Eğer 9 numara saç kesimi yaptırmayı düşünüyorsan, saç tipine ve yüz şekline uygun olup olmadığını göz önünde bulundur. Bakımı kolay ve şekillendirmesi kolay bir saç kesimi arıyorsan, 9 numara saç kesimi senin için iyi bir seçenek olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kimse bilmio mu
  • shabani nonda shabani nonda 20cmlik saçlar var onda :D
  • 5 biliyom ben
  • Olmaz diye biliyorum

ayrıca 9 demişsin..
    sp9k
  • 27 ye kadar var.
  • Ben 12 numara yaptırdım bugün.Keloğlan gibi oldum.
  • Bende 6 numara yaptırdım yakışıyor ama yakışıklı çoduğum ne yapsam gidiyor.:):)
  • bende 6 ya vurduruyom iyi oluyor..
  • Birde 1 hafta önce 6ya vurdurdum bu sene ilk makine ile traşımdı alışamadım ilk birkaç gün 1 hafta sonra bir baktım amma uzamış saçlarım.:)
  • Bu numara neye göre belirleniyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur.SP

Bu numara neye göre belirleniyor ?

Oturduğun şehirin plakasına göre.Mesela ben Kocaelinde oturuyorum 41.4+1=5.Bana 5 numara.Kocaelinde oturanlar 5 numaraya vurdurmak zorunda !
  • Var arkadaşım. Hatta David Beckham'ın bi zamanlar saçı uzunken 10 numaraydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dunham

quote:

Oturduğun şehirin plakasına göre.Mesela ben Kocaelinde oturuyorum 41.4+1=5.Bana 5 numara.Kocaelinde oturanlar 5 numaraya vurdurmak zorunda !

Tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dunham

quote:

Fena değil. İyi güldüm valla
  • sacımı her hafta 3 e vurarım cok guzel oluyo...
  • O ZAMAN PLAKA KODU 79 OLAN SEHİR 16 NUMARA OLCAGINA GÖRE. 16 NUMARA BİLE VAR
  • adanalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: defacto99

O ZAMAN PLAKA KODU 79 OLAN SEHİR 16 NUMARA OLCAGINA GÖRE. 16 NUMARA BİLE VAR

1+6=7
  • quote:

Numara denilen şey milimetresi. Yani 5 demek 5 mm anlamına geliyor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.