Bildirim
3. otomobil arasında kaldım. lütfen yardım (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: `bELa
quote:
Orijinalden alıntı: sissil
quote:
Orijinalden alıntı: gokhan99747
quote:
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: rakadeniz
tabiki evet zaten önce KDV ücretini ödiyeceğim. zaten Arabayı aldıktan sonra KDV makbuzumu gösterek almaya çalışacağım. kdv ücretimi.
bu arada Chevrolet YENİ AVEO SEDAN çok hoşuma gidiyor. tasarımı ve iç donanımı çok güzel ama sonuçta Chevrolet amerikan arabası. çok yakar diye korkuyorum. birde ileride satma durmu Volkswagen gibi rahat olurmu bunuda göz önünde bulundurmak istiyorum. birde dacia Sandero stepwey Blackline 1.5 dCi 75 bg Euro 5 diğerlerine göre motor daha iyi gibi duruyor ama sonuçta Dacia diğerleri gibi kaliteli değildir diye düşünüyorum. haksızmıyım. haklımıyım sizce :D
chevrolet amerikan degil güney kore malıdır. Piyasadaki çoğu araba hemen hemen aynı yakar.
Chevrolet amerikan arabasıdır.Chevrolet ve daewoo GM çatısı altındadırlar.
Kısaca daewoo ile tasarımlarının çoğu ortaktır.
Kore malı diyemeyiz.
edit:imla
bilmemek ayıp degil öğrenmemek ayıp. İddaa etmek daha ayıp = )
Daewoo, Güney Koreli şirket topluluğu idi. Dewoo Sınai adı altında 22 Mart 1967'de kurulmuştur. 1972 yılında otomotiv alanında faaliyete geçmiştir. 1999 yılında iflas etmiştir. Güney Kore hükümeti firmanın iflasıyla kalan 76 milyar dolarlık borcu üstlenmek zorunda kalmıştır. Daewoo’nun eski başkanı Kim Woo Chung’u kötü yönetim, bilanço sahtekarlığı ve yurt dışına para transferi nedeniyle 10 yıl hapis, 21 milyar dolar da para cezasına çarptırmıştır. Daewoo'nun otomobil üretimi yapan iştiraki "Daewoo Motor" dünyanın en büyük otomobil üreticisi ABD'li GM (General Motors) satın alınarak, diğer daewoo istiraklerinden ayrılmış ve "GM Daewoo" (GMD) adını almıştır.
Türkiye'ye Chevrolet tarafından pazarlanır.
"http://tr.wikipedia.org/wiki/Daewoo"
E biz ne dedik? Senin vikipediden alıntıladığından farklı birşey yazmadık ki kasma :) .Daewoo nun doğuşu itibariyle amerikan şirketi olmadığını isimden de anlaşılmak üzere biliyoruz herhalde.Ayrıca ortada iddia falan da göremiyorum.
Bilmemek ayıp değil,öğrenmemek te ayıp değil okuyamamak ayıp.
"bu arada Chevrolet YENİ AVEO SEDAN çok hoşuma gidiyor. tasarımı ve iç donanımı çok güzel ama sonuçta Chevrolet amerikan arabası. çok yakar diye korkuyorum."
yukarıda arkadsın biri boyle bir cumle kurmus onun akabininde ne yazmısım oku sonra gel diger arkadasın ne yazdıgını oku sonrada ben niye ona oyle cevap vermişim onu oku
sonrada zaten bana verecek cevabın olmayacagı için sus ve saat 24:00 olmuş git yat. =)
yine yanlışsın.
Chevrolet Amerikan Arabasıdır, fakat Güney Kore malıdır
ki güney kore'nin teknolojisi dünyada şu an ilk 3 yada 4e girebilcek kadar ileri bir teknolojidir. çinle minle karıştırmayın.
chevrolet in, vw gibi meksika, slovakya vs. gibi yerlerde degil de güney kore de araba fabrika açması avantajdır
senin dedigine gore renault broadwaylerle renault 12 lerde fransız oluyor doğrumu ?
geç,n arkadasım bunları zamanında yerli yerli diyodunuz broadwaylere şimdi gelmişsiniz daewoo çakması chevroleti korumayın...
İyi ki bi araba almıssınız varya. Sanki gorende sanki daewoo ya kalitesiz araba yapıyor dedim.
Civciv yumurtadan cıkmıs kabugunu begenmemiş.
Konuya ne cevap vermişim nerden nereye gelmiş iki cumle okuyum cevap veriyorsunuz konu buraya geliyor.
Okumaktan acizsiniz başka bişey değil.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
tabiki evet zaten önce KDV ücretini ödiyeceğim. zaten Arabayı aldıktan sonra KDV makbuzumu gösterek almaya çalışacağım. kdv ücretimi.
bu arada Chevrolet YENİ AVEO SEDAN çok hoşuma gidiyor. tasarımı ve iç donanımı çok güzel ama sonuçta Chevrolet amerikan arabası. çok yakar diye korkuyorum. birde ileride satma durmu Volkswagen gibi rahat olurmu bunuda göz önünde bulundurmak istiyorum. birde dacia Sandero stepwey Blackline 1.5 dCi 75 bg Euro 5 diğerlerine göre motor daha iyi gibi duruyor ama sonuçta Dacia diğerleri gibi kaliteli değildir diye düşünüyorum. haksızmıyım. haklımıyım sizce :D
chevrolet amerikan degil güney kore malıdır. Piyasadaki çoğu araba hemen hemen aynı yakar.
Kore malı diyemeyiz.
Daewoo, Güney Koreli şirket topluluğu idi. Dewoo Sınai adı altında 22 Mart 1967'de kurulmuştur. 1972 yılında otomotiv alanında faaliyete geçmiştir. 1999 yılında iflas etmiştir. Güney Kore hükümeti firmanın iflasıyla kalan 76 milyar dolarlık borcu üstlenmek zorunda kalmıştır. Daewoo’nun eski başkanı Kim Woo Chung’u kötü yönetim, bilanço sahtekarlığı ve yurt dışına para transferi nedeniyle 10 yıl hapis, 21 milyar dolar da para cezasına çarptırmıştır. Daewoo'nun otomobil üretimi yapan iştiraki "Daewoo Motor" dünyanın en büyük otomobil üreticisi ABD'li GM (General Motors) satın alınarak, diğer daewoo istiraklerinden ayrılmış ve "GM Daewoo" (GMD) adını almıştır.
E biz ne dedik? Senin vikipediden alıntıladığından farklı birşey yazmadık ki kasma :) .Daewoo nun doğuşu itibariyle amerikan şirketi olmadığını isimden de anlaşılmak üzere biliyoruz herhalde.Ayrıca ortada iddia falan da göremiyorum.
"bu arada Chevrolet YENİ AVEO SEDAN çok hoşuma gidiyor. tasarımı ve iç donanımı çok güzel ama sonuçta Chevrolet amerikan arabası. çok yakar diye korkuyorum."
yukarıda arkadsın biri boyle bir cumle kurmus onun akabininde ne yazmısım oku sonra gel diger arkadasın ne yazdıgını oku sonrada ben niye ona oyle cevap vermişim onu oku
sonrada zaten bana verecek cevabın olmayacagı için sus ve saat 24:00 olmuş git yat. =)
yine yanlışsın.
ki güney kore'nin teknolojisi dünyada şu an ilk 3 yada 4e girebilcek kadar ileri bir teknolojidir. çinle minle karıştırmayın.
chevrolet in, vw gibi meksika, slovakya vs. gibi yerlerde degil de güney kore de araba fabrika açması avantajdır
senin dedigine gore renault broadwaylerle renault 12 lerde fransız oluyor doğrumu ?
geç,n arkadasım bunları zamanında yerli yerli diyodunuz broadwaylere şimdi gelmişsiniz daewoo çakması chevroleti korumayın...
İyi ki bi araba almıssınız varya. Sanki gorende sanki daewoo ya kalitesiz araba yapıyor dedim.
Konuya ne cevap vermişim nerden nereye gelmiş iki cumle okuyum cevap veriyorsunuz konu buraya geliyor.
mühendisliği, tasarımı hangi ülke tarafından yapılmışsa bi araba o ülkenin arabasıdır.
üretimi nerde geçiyosa o araba o ülkenin malıdır.
80 tane örnek gösterdim 80 tane resim koydum. sen doğrusunu bildiğin halde hala ısrarla anlamamak için uğraşıyosun, sen öyle söyle farketmez gerçeği sende biliyosun
sana örnek verdim,
B segmentinde DÜNYANIN EN GÜVENLİ ARABASI CHEVROLET AVEO
C segmentinde DÜNYANIN EN GÜVENLİ ARABASI CHEVROLET CRUZE
D segmentinde DÜNYANIN EN GÜVENLİ 2. ARABASI CHEVROLET MALİBU
bunları sende o beğenmediğin daewoo mu yaptı yoksa GM mi yaptı
-
ki ben şunu açık açık her zaman söylüyorum
2005 2006 chevrolet ler örneğin KALOS Deawoo üretimi bir arabadır.
benim 2009 chevrolet aveo aracım, GM ELİ DEYMİŞ daewoo'dur. örneğin benim 2009 aveo nun motoru GM'e ait opellerde de kullanılan ecotec motor'dur. aynı sekilde arabamın camlarında da GM yazmaktadır.
fakat yeni aveo, spark, cruze gibi arabaların daewoo ile bir alakası yoktur. yiğidi öldür hakkını yeme -
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Kore malı diyemeyiz.
yine yanlışsın.
mühendisliği, tasarımı hangi ülke tarafından yapılmışsa bi araba o ülkenin arabasıdır.
üretimi nerde geçiyosa o araba o ülkenin malıdır.
80 tane örnek gösterdim 80 tane resim koydum. sen doğrusunu bildiğin halde hala ısrarla anlamamak için uğraşıyosun, sen öyle söyle farketmez gerçeği sende biliyosun
sana örnek verdim,
B segmentinde DÜNYANIN EN GÜVENLİ ARABASI CHEVROLET AVEO
C segmentinde DÜNYANIN EN GÜVENLİ ARABASI CHEVROLET CRUZE
D segmentinde DÜNYANIN EN GÜVENLİ 2. ARABASI CHEVROLET MALİBU
bunları sende o beğenmediğin daewoo mu yaptı yoksa GM mi yaptı
okumaktan acizlik derecesini geçmiş anlamaktan acizlik sınırları zorlanmakta...
ben hiçbir cumlemde daewoo yu begenmedigimi soylemedimki...
demekki okumayan ve anlamayan bir mantığa artık cevap vermeyeceksin...
-
-
söylemeden edemeyecegim
bu daewoo hımm kem küm chevrolette 8 hava yastıgı var
adultta 34.3
child da 35.5
clio 3 de 4 hava yastığı ile aldığı değerler
adultta 33
child da 39
şunları bi topla sana zahmet .... nasıl en güvenlisi oluyormuş çözemedim ? -
quote:
söylemeden edemeyecegim
adultta 34.3
child da 35.5
adultta 33
child da 39
şunları bi topla sana zahmet .... nasıl en güvenlisi oluyormuş çözemedim ?
yediremedin sanırım chevrolet aveo nun b segmentinde dünyanın en güvenlisi olduğunu, muhalefet olmaya çalışıyosun hala .)
hangi clioymuş bu yeni aveo dan daha güvenli dediğin, link ver bakalım -
quote:
quote:
söylemeden edemeyecegim
adultta 34.3
child da 35.5
adultta 33
child da 39
yediremedin sanırım chevrolet aveo nun b segmentinde dünyanın en güvenlisi olduğunu, muhalefet olmaya çalışıyosun hala .)
hangi clioymuş bu yeni aveo dan daha güvenli dediğin, link ver bakalım
euro ncap e gir bak bide link istiyor nereden bakıyorsunda en iyisi diyosun
daha nerede ne yazdıgını bilmeden buraya yazı yazanlara şaşıyorum dogrusu.
-
quote:
quote:
quote:
söylemeden edemeyecegim
adultta 34.3
child da 35.5
adultta 33
child da 39
hangi clioymuş bu yeni aveo dan daha güvenli dediğin, link ver bakalım
euro ncap e gir bak bide link istiyor nereden bakıyorsunda en iyisi diyosun
daha nerede ne yazdıgını bilmeden buraya yazı yazanlara şaşıyorum dogrusu.
euroncap de, aveo dan daha güvenli bir clio göremedim bu yüzden senden link istiyorum
-
quote:
iyi de bu konuşma/yazma tarzının nedenini açıklayabilirmisin?
arkadaş, gayet mantıklı açıklama yapmış. iki fikir sahibi örneklerle yazışıyor.
ama sen durumu garip bir yere doğru sürüklüyorsun. anlamsız saldırgan bir tutumun var.
senin yazdığının doğru olarak kabul edilmesini ister bir tavır sergiliyor, karşıt bilgileri "hayır hayır olmaz"
"siz yanlış, ben doğruyum" diğer tüm bilgileri kabul edemem/etmemeliyim. diyorsun...
allaha şükür aciz değiliz. okuyoruz ama senin yazdıklarının çoğu gereksiz "üsteleme"den oluştuğu için pek ciddiye
almamaya çalışıyoruz...
donanım haber "otomobil genel" bölümü resmi bir otoriter kaynak değildir. buralarda konu açmak, doğru bilgiye kesin
ulaşmak anlamını taşımıyor.
neyse bakalım yeni corsa GM'in kore bandından çıkarsa, menşei kore adı daewoo mu? olacak.
meşhur ansiklopedi ye göre jetta bir dönem çinde üretilmiş. şimdi de meksikada üretiliyor...
tabi teknolojinin nereden geldiği değil, nerede üretildiği daha önemli.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mehmetykm
merhaba rakadeniz.ben bir yeni aveo sahibi olarak senin kriterlerine uyan en iyi araç vw polo derim.nedeni aracımdan memnuniyetsizliğim değil ikinci elde vw in daha iyi olmasından.ancak polonun trend değil de comfort modelini alabilirseniz daha iyi olacağı kanaatindeyim.ancak bana sorarsanız ben yine yeni aveo derim.ben 1.2 ls sedan kullanıcısıyım s.arası 24 kuruş yakmakta ve araç donanım güvenlik yok tutuş konusunda kendi sınıfında lider.eğer donanım güvenlik vs. derseniz aveo, ikinci el servis vs. derseniz polo derim.dacia yı hiç hesaba almayın bence.umarım yardımcı olmusumdur.Allahım hakkınızda hayırlısını versin...
hocam sizin de ne dediğiniz pek anlaşılmamış.....
Bir demişsiniz: ...''ben bir yeni aveo sahibi olarak senin kriterlerine uyan en iyi araç vw polo derim''......
hemen ardından : ...''ancak bana sorarsanız ben yine yeni aveo derim''.......demişsiniz.
Dahası da var: ''s.arası 24 kuruş yakmakta ve araç donanım güvenlik yok tutuş konusunda kendi sınıfında lider.eğer donanım güvenlik vs. derseniz aveo,
-
Renault symbol Türkiyede üretiliyor. şimdi biz buna Türk malı mı diyeceğiz yoksa Fransız mı?
Toyota Auris Türkiyede üretiliyor. şimdi biz buna Türk malı mı diyeceğiz yoksajapon mu?
Sanırım mesaj yerine ulaşmıştır. Chevrolet Güney Korede üretiliyor diye Güney Kore malı mı diyeceğiz?
Ama bir de şu var: Seat'ı, VW satın aldı. Şimdi Seat İspanyol mu Alman mı? Sadece sahibi değişti. Fabrika aynı fabrika. Marka aynı marka. Deniyor ki; Seat VW kalitesiyle üretiliyor. Buyrun burdan yakın.
Güney Koredeki Daewoo fabrikası aynı fabrika. ama üretilen malın ismi Daewoo değil Chevrolet olmuş. 1 deli kuyuya bir taş atar, 40 akıllı çıkaramaz. aynen böyle olmuş... hehe... -
burada marka/model kötüleyerek "alaycı, küçümser tavır " sergileyen arkadaşa bir tane "ban" göndermiştim.
hazmedemeyip sildirmiş.
kendisini blok'lular listesine aldığımı bildiririm. -
quote:
Orijinalden alıntı: cafercan2633
quote:
Orijinalden alıntı: mehmetykm
merhaba rakadeniz.ben bir yeni aveo sahibi olarak senin kriterlerine uyan en iyi araç vw polo derim.nedeni aracımdan memnuniyetsizliğim değil ikinci elde vw in daha iyi olmasından.ancak polonun trend değil de comfort modelini alabilirseniz daha iyi olacağı kanaatindeyim.ancak bana sorarsanız ben yine yeni aveo derim.ben 1.2 ls sedan kullanıcısıyım s.arası 24 kuruş yakmakta ve araç donanım güvenlik yok tutuş konusunda kendi sınıfında lider.eğer donanım güvenlik vs. derseniz aveo, ikinci el servis vs. derseniz polo derim.dacia yı hiç hesaba almayın bence.umarım yardımcı olmusumdur.Allahım hakkınızda hayırlısını versin...
hocam sizin de ne dediğiniz pek anlaşılmamış.....
Bir demişsiniz: ...''ben bir yeni aveo sahibi olarak senin kriterlerine uyan en iyi araç vw polo derim''......
hemen ardından : ...''ancak bana sorarsanız ben yine yeni aveo derim''.......demişsiniz.
Dahası da var: ''s.arası 24 kuruş yakmakta ve araç donanım güvenlik yok tutuş konusunda kendi sınıfında lider.eğer donanım güvenlik vs. derseniz aveo,
anlaşılmayacak birşey yok aslında ama bira daha açayım müsaadenizle...ikinci el olarak polo diğer türlü aveo derim...yok kısmı da yol olacak özür dilerim...
-
kesınlıkle polo sıkıntı cekmezsın smdıden hayırlı olsn
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X