Şimdi Ara

3. Parti Klavye hataları..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3. parti klavye kullanan arkadaşlar sizde de ara sıra standart klavyeye geçme sorunu oluyor mu..belli bir süreden sonra klavye orjinal apple klavyesine geliyor..tekrar istediğimiz klavyeyi seçmek durumunda kalıyoruz..klavyeleri yukarı aldım ayarlardan sonuç aynı..herhalde uygulamalarda olan bir sorun bu..

• Bence klavyeler tam stabil değil ... İos klavyesi yeterli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iOS 8 bile tam olarak stabil değilken ilk kez kullanılan klavyeler haliyle sapıtıyor. Biraz zaman geçmesi güncellenmesi lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe desteği yok, ve bug var klavye açılırken. Biraz oturunca güzel sonuçlar vermeye başlayacaktır diye düşünüyorum.
  • Bende farkettim daha klavye uygulamalarının optimizasyonu hala tam değil keza hiçbirinde türkçe dil desteği mevcut değil.
  • bir tek fleksy de türkçe var ama hepsi orjinale dönüyor bir süre sonra..swiftkey ve fleksy..bir taraftan da düşünüyorum Apple'ın bir güvenlik önlemi mi bu acaba..çünkü hep telefonu kilitledikten sonra normale dönüyor. açık olarak yazdığımızda sorun yok
  • Swipe selection tarzı bir uygulama gerek sadece ama o da yok. Saçmalık şuan bütün klavyeler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • düzeleceğini umuyoruz en kısa zamanda..Eğer Apple böyle bir sınırlamaya gittiyse de eğer 3. Parti klavye kulanımını serbest bırakmasının ne mantığı var..
  • ayrıca farkettim ki gelen smsleri kilit ekranında 3. parti klavye ile cevaplayamıyoruz..açılmıyor..gri tonlu silik bir hal alıyor klavye kısmı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.