konu nedir biliyomusunuz bende +3 rebirt md war adam shard +1 rebirt weriyo
shard tabiki de
shard tabiki
quote:
Orjinalden alıntı: Priest_GaMeR
sorumu bu tabiki shard
arkadas cok haklı tabııkı de shard
tabi ki shard değil 1ap ile bişi fark etmiyo ama poison dmg ile vurdugun cisme daha fazla vuruyosun bizzat kendim tarafından denenmiştir +3rebirth md daha iyi
quote:
Orjinalden alıntı: J1N_
EEr werildise kusura bakmayın çok acele aricak zamanım yok +3rebirt md 91 atack 75 possion +1 rebirt shard 92 atack 70 possin hangisi daha ii ???
ben valla shardıda beğeniyom ama tam bir md hayranıyımdır
+7 shard takas ediyomuşsın.Ama alırken çok büyük bütçeniz yoksa rb +3 md daha iyi
takası edimmi etmiimi
et tabi daha bekliyormusun
etme dediğim gibi poison farkından dolayı daha fazla vuracaksın ben de de aynı +3rebirth md sağda +1rebirth shard solda
quote:
Orjinalden alıntı: ibrahimisbilir
etme dediğim gibi poison farkından dolayı daha fazla vuracaksın ben de de aynı +3rebirth md sağda +1rebirth shard solda
Bende böçle düşünüyorum ama size bi danışim dedim Etmiyorum saol 1 atack 5 posyon kadar etki etmes
quote:
EEr werildise kusura bakmayın çok acele aricak zamanım yok +3rebirt md 91 atack 75 possion +1 rebirt shard 92 atack 70 possin hangisi daha ii ???
tabiki shard!....
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ibrahimisbilir
Bende böçle düşünüyorum ama size bi danışim dedim Etmiyorum saol 1 atack 5 posyon kadar etki etmes
sacmalayin ya position damage o kadar onemli deil vurusuda etkilemez sen o shard i almazsan cok buyuk hata yaparsin benden sana tavsiye