EEr werildise kusura bakmayın çok acele aricak zamanım yok +3rebirt md 91 atack 75 possion +1 rebirt shard 92 atack 70 possin hangisi daha ii ???
Bana kalırsa +1 rebith shard. Hem şekil itibarı ile. Poisonu diğerine göre az bile olsa 1 attack fazla.
Bnce shard ama sana kalmıs
quote:
Orijinalden alıntı: PrEdAtoR20
Bana kalırsa +1 rebith shard. Hem şekil itibarı ile. Poisonu diğerine göre az bile olsa 1 attack fazla.
sorumu bu tabiki shard
quote:
Orijinalden alıntı: PrEdAtoR20
bana Shekil lazm deil arkadaşım İş i Önemli LÜtwen Göze DEil İş ye Hitap Eden Yorumlar Yapın pls
quote:
Orijinalden alıntı: 9090XWB
sorumu bu tabiki shard
Alıntıları Göster
Shard tabiki..
quote:
sorumu bu tabiki shard
Alıntıları Göster
shard demek yasam sondurmek demektir... :D
quote:
Orijinalden alıntı: erbilsss
Alıntıları Göster
ok saolun
konu nedir biliyomusunuz bende +3 rebirt md war adam shard +1 rebirt weriyo
quote:
Orijinalden alıntı: erbilsss
Alıntıları Göster
shard tabiki de
quote:
Orijinalden alıntı: raptor1234
shard tabiki de
Alıntıları Göster
shard tabiki
quote:
sorumu bu tabiki shard
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Priest_GaMeR
sorumu bu tabiki shard
arkadas cok haklı tabııkı de shard
quote:
Orijinalden alıntı: .CeM.
shard tabiki
Alıntıları Göster
tabi ki shard değil 1ap ile bişi fark etmiyo ama poison dmg ile vurdugun cisme daha fazla vuruyosun bizzat kendim tarafından denenmiştir +3rebirth md daha iyi
quote:
Orjinalden alıntı: J1N_
EEr werildise kusura bakmayın çok acele aricak zamanım yok +3rebirt md 91 atack 75 possion +1 rebirt shard 92 atack 70 possin hangisi daha ii ???
ben valla shardıda beğeniyom ama tam bir md hayranıyımdır
quote:
Orijinalden alıntı: RogueHunter
quote:
ben valla shardıda beğeniyom ama tam bir md hayranıyımdır
+7 shard takas ediyomuşsın.Ama alırken çok büyük bütçeniz yoksa rb +3 md daha iyi
quote:
Orijinalden alıntı: ___Shade___
+7 shard takas ediyomuşsın.Ama alırken çok büyük bütçeniz yoksa rb +3 md daha iyi
Alıntıları Göster
takası edimmi etmiimi
quote:
Orijinalden alıntı: J1N_
takası edimmi etmiimi
Alıntıları Göster
et tabi daha bekliyormusun
quote:
takası edimmi etmiimi
Alıntıları Göster
etme dediğim gibi poison farkından dolayı daha fazla vuracaksın ben de de aynı +3rebirth md sağda +1rebirth shard solda
quote:
Orijinalden alıntı: ibrahimisbilir
etme dediğim gibi poison farkından dolayı daha fazla vuracaksın ben de de aynı +3rebirth md sağda +1rebirth shard solda
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ibrahimisbilir
Bende böçle düşünüyorum ama size bi danışim dedim Etmiyorum saol 1 atack 5 posyon kadar etki etmes
quote:
tabiki shard!....
quote:
quote:
Bende böçle düşünüyorum ama size bi danışim dedim Etmiyorum saol 1 atack 5 posyon kadar etki etmes
Alıntıları Göster
quote:
quote:
sacmalayin ya position damage o kadar onemli deil vurusuda etkilemez sen o shard i almazsan cok buyuk hata yaparsin benden sana tavsiye