Şimdi Ara

3 Sene garantili ASUS RTX 2070 2800₺

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.578
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 3 Sene garantili ASUS RTX 2070 2800₺

Kart okadar ısınmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 9 Ağustos 2019; 19:59:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başlığı görünce ikinci el sandım

• Aynı şekilde başlığı gördüm içimden "Yahu ne boş adamlar var hala forumu kullanmayı öğrenemediler" dedim ve yanıldığımı anladım. Özür diliyorum.
  • bence konu sahibi de konuyu acarken ulan üyeler sinirlensin söverek girsin sonra pişmanlık çöksün diye düşündü
  • Konu basligini gorunce ikinci el sandim , konuyu acan uyeyi gorunce yok bu yapmaz dedim

• Tek fanlı olmasına rağmen fiyat çok çok iyi. 2800 liraya 2070 alıyorsunuz. Hepsiburada olması dışında sıkıntı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 11 Ağustos 2019; 13:7:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ray tracingli kaç tane oyun çıktı(aaa)kaç ay geçti üstünden ?Birde bu kartlara çıkışta 6 bin falan veren olduysa taşlara vursun kafasını.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5700XT nin bileğine sağlık. 20xx serisini hakettiği fiyat aralığına çekmeye başladı.

• Her kart 3 yıl garantili olmayabiliyor (her marka) o yüzden belirttim .
  • Konu başlığını görünce ikinci el sandım girdim. Bir de baktım...

• 1080ti hala bu karttan hızlı, 3 fanlı modelleri temiz alırsınız ikinci elde.

tek fan pişmanlıktır, bırak oc yapmayı, 1900mhz 2 fanlı modeller iken bunlar 1700mhzlerde çalışır, kart ısındıkça çekirdek hızını düşürür. siz adam gibi soğutma sistemli kartlarda üstüne %10-15 oc koyabilirken bunlarda mevcut olanın da altına %10 düşer.

"kart o kadar da ısınımıyor" denmesinin sebebi budur.

elimde tek fan 1080, bir de asus 3 fan 1080 geçti.

tek fanlı yük altında 1750mhz'lere kendi düşürürken ve ona rağmen 75 derecelerde çalışırken 3 fanlı model 2050mhz ve 70 derecede çalışmakta idi.

yani 2-3 fanlı modellerden %15-20 yavaş ve sesli, sıcak kart olduğunu bilin. insanlar aptal değil tek fanlı stoklara yönelmiyor.

kaldı ki 1080ti hala bu karta basar. 1080 ayarında bu 2070, neymiş efendim sudaki yansımayı çiziyormuş ray tracing, çok da fifi. FPS den haber ver, geç yansımayı falan, yansımasa da olur.

• Adamın alternatif olarak önerdiği kart 5000 liradan başlıyor. Güler misin ağlar mısın...

• dOmi D kullanıcısına yanıt
    Normalde bu tür ahkamlara yorum yazmam uzmanı sayılmadığım için. Sıfırı 5000-6000 tl olan ürün ile 2800 tl lik ürünü kıyaslamışsın. Yetmemiş bir de sıfır ürün ile ikinci eli kıyaslamışsın. Dediğin gibi 1080 ti çok daha üstün olabilir ama bana mantıklı gelmedi.
  • Temiz ikinci el 1080ti bulmak imkansiz zaten. Miningden cikma kart alirsiniz muhtemelen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerros

Temiz ikinci el 1080ti bulmak imkansiz zaten. Miningden cikma kart alirsiniz muhtemelen.
    Bende var hocam temiz
  • Güya indirim var ama fiyatı kademe kademe arttırdılar.

Güncel fiyat şuan 2.948,49 TL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.