Şimdi Ara

3 Seneden sonra ne yapmalıyım ? ( ciddi )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorum beyler böyle konular çok açılıyor ama yardımınıza ihtiyacım var..

ÖZET: İlişkimiz 3 sene sürdü çok fedakarlık yaptım onun için. hep gezerdik motorum vardı gitmediğmiz yer kalmadı onu hiç aldatmadım arkasından iş çevirmedim ona hep sadık kaldım o benden sadece buluşmada sorun çıkarıyorum diye şikayetçiydi ve biraz ilgisizlik yüzünden. buluşmama sebebim maddi durum cepte para olmayınca eksik hissediyorum kendimi erkeklik olarak, ilgisizlik ailevi nedenlerden dolayı onada yansıyordu ama deliler gibi aşıgım halen çok seviyorum onun gibi birini zor bulurum bulmakta istemem bu kadar emekten sonra

Ayrılma sebebimiz : Bana yalanlar söylemeye başladı benim üzülmemem için söylemiş olabilir son günlerde kendi kafasına göre takılıyordu benim sözlerim onun için bişey ifade etmiyordu arkadaş delisi oldu bende dayanamadım mezuniyet gecesi herşey normalmıs gibi davrandım üzülmesin gecenin tadını çıkarsın dedim ( ben gitmedim mezuniyet gecesine öyle istedi hep kız olucak dedi bende sahilde arkadaşlarımla takıldım ) ertesi gün herşeyi anlattım mantıklı cevabı yoktu küfür ettim ayrıldım ( küfür için pişmanım )

Son durum: aradan 4 ay geçti en son 1 ay önce gördüm fuarda çalışıyordum model konserine gelmişti arkadaşıyla kafamı bi çevirdim göz göze geldik 10 saniye baka kaldım sonra kendimi toparladım sigara ardına sigara yaktım model konserinde olan bilir. fatma turgut şimdi herkes eski sevgilisine mesaj atsın falan demişti o gün film gibiydi aradan 1 hafta geçti arkadaş ben konuşıyım istersen dedi bende tamam konuş dedim konuştu benim hakkımda atıp tutmuş piç mal bana neler yaşattı falan demiş derslerime bakcam demiş saplık iyidir senelerrr sonra belki onunla tekrar olur falan demiş aradada benim yaptıklarımla ilgili şeyler soruyo o gün naptınız bugun naptınız o kız kim gibi şeyler konuşmuş yani beni yerin dibine sokmuş bunun gibi bir sürü şey . ben bunları okuyunca bu kız evrim geçirdi falan demiştim dedikleriyle alakam yok aldatma yalan falan hiç birşey yapmamıştım aradan 1 hafta geçti arkadaşıyla konuştum böyle böyle demiş sen biliyorsun ben böyle birimiyim dedim birşey söylücem aramızda kalsın dedi tamam dedim başladı anlatmaya oda seni düşünüyo her gün profiline bakıyo profiline yazan kızları parçalayacagını söylüyor fuarda görünce kötü oldum oda kötü olmuşmudur falan sürekli beni takip ediyormuş yani son nokta bu aklımda gidip konuşmak var kursu var resim kursu çatkapı gidip karşısına çıkmayı düşünüyorum sizce tepkisi ne olabilir ?

EDİT : Yaşım 20 onunda 18 ikimizde bir sene daha hazırlanıyoruz üniversite sınavlarına bu konuyu kafamda çözmeden odaklanamam derslerime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silentcity -- 7 Ekim 2012; 13:16:59 >

• up up yorumlarınız benim için çok önemli beyler
  • nerde bu millet ???
  • up up
  • bende 20 yaşındayım. 3bucuk yıllık ilişkim bitti. bende küfür ettim. pişman sayılırım. senin geri dönme konuna gelince, barışırsanız ileride gelecek düşünemediğini söyleyecek sorun sende değil bende vs. vs. diyecek olan sana olacak. Böyle söylediğim için üzgünüm ama durum bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: guRizingo

bende 20 yaşındayım. 3bucuk yıllık ilişkim bitti. bende küfür ettim. pişman sayılırım. senin geri dönme konuna gelince, barışırsanız ileride gelecek düşünemediğini söyleyecek sorun sende değil bende vs. vs. diyecek olan sana olacak. Böyle söylediğim için üzgünüm ama durum bu

ilerde ben neden konuşmadım demek istemiyorum dediğini diyebilir aklımda hep neden konuşmadım kalıcak bu da var ?
  • pişmanlık ile yaşama konuş. Ben de nefret ederdim bu zamana bırak lafına. Şimdi baktım ki tek yapılması gereken zamana bırakmakmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: guRizingo

pişmanlık ile yaşama konuş. Ben de nefret ederdim bu zamana bırak lafına. Şimdi baktım ki tek yapılması gereken zamana bırakmakmış.

peki çat kapı karşısına çıkcam ne diyebilirm öle çekip gitcek birisi degil beni görünce
  • ne diyeceğini bilemem ama konuşmaman gereken konuları söyleyebilirim. Geçmişten konuşma. Neden böyle oldu şöyle oldu nasıl bu hale geldik gibi konuşma. Adıyla hitap etme. Hemen sinirlenme triplere girme. Saçma da olsa güldür. Kendin ol ona da bunu hissettir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.